reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam z rana....
co t taka cisza??? gdzie sie podziewacie? myslałam ze razem kawe wypijemy.zaczekam moze któraś sie zjawi:)
mam pytanko, czy normalny smiertelnik" nie admin. itp.moze załozyc album zamkniety?

reklama
Witam:-)
Jestem.My dopiero wstalismy po 9:tak::tak::tak:Maludy juz wariuja i zaraz lece zrobic jakies sniadanko;-)
Co do albumu zamknietego to nie mam pojecia:no:A chcialabys sama taki zalozyc:confused:

dowikla- bo chodzi o to ze pisze jeszcze na jednym forum....no i chcialbysmy zalozyc album zamkniety zeby w nim pisac...jakies dane....sprawy o ktorych nie chcialbysmy zeby kazdy czytał, wklejac zdjecia bez obaw. itp. tylko nie wiemy czy normalny forumowicz moze taki zalozyc.

no szkoda.
Gosia- u mnie pada:/ a u ciebie nie? tez chcialam isc na spacer ale zaczelo lac jak cholerka.
przeszlabym sie ale tez nie wiem czy spiworek od spacerówki jest nieprzemakalny:p

a ja dzis na 19h jade do dermatologa...z tym moim ryjkiem. zobaczymy czy cos poradzi. wczoraj wieczorem mnie piekła twarz nawet od wody. masakra dzis jest ciut lepiej ale i tak place sa.
a Fliper robi "aja aja" bo chce spac a coś mu się nie udaje:/ ide go utulic.

U mnie tez pada i to juz od wczoraj wieczora:szok::szok::szok:
Po sniegu to juz prawie nie ma sladu:no::wściekła/y:Lezy taki rozchlapany tylko na placu i na trawnikach,a wiec jakikolwiek spacer dzisiaj odpada.
Maludy wlasnie zjadly sniadanko i teraz obzeraja mnie:-);-)

dowikla-hehe juz sobie wyobrazam te twoje małe sępiki:) hehhe
ja mam teraz wolne mały zasnąl w końcu przy suszarce:p

dziewczyny sa jakieś sposoby zeby dziecko spało dłuzej w nocy? my od jakiegos czasu mamy nie 6mc dziecko tylko niemowlaka ktory budzi sie co chwile w nocy na mleko! ja juz ledwo zyje. było juz tak ze budził sie o 4h/5h raz w nocy. a teraz ja nie wiem co jest:( nie no zęby mu ida. ale to nie jest powod zeby budzic sie 3razy w nocy na butle. wymiękam ...wrrr

Moze sie tak budzic od zebow:no:Moje jak zabkowaly tez budzily mi sie w nocy,ale nie wolaly mleka;-)Moze dasz Jemu wode zamiast mleka i zobaczysz czy Tobie usnie:confused:
Chociaz niektore dzieci w okresie jak szybciej rosna to wlasnie budza sie w nocy czesciej na mleczko:tak:Bo dzieci rosna skokowo

dowilka- hahhah nie rozśmieszaj mnie! heheh jakie głodomorki. hahaha to musi być super widok. hahaha nie mogę moja wyobraźnia już działa:)

kurcze wracajac do nocy to juz mi rece opadaja. moj nie wyspany do pracy jezdzi, ja tez ledwo chodze. ehhh. brak slow.

reklama
A placze Tobie w nocy:confused:czy poprostu sie przebudza:confused:
Moje do dzisiaj sie czasami przebudzaja w nocy,troche placza ,czasem krzycza,ale przewaznie same zasypiaja;-)Mleka mi wcale nie wolaja ani nic do picia:-)
No czasem sie zdarza ze musze ktoras wziasc do wyrka ale pozniej je odnosze spowrotem.
Ale po takiej nocy to tez chodze jak struta

Do góry