reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam z rana....
co t taka cisza??? gdzie sie podziewacie? myslałam ze razem kawe wypijemy.zaczekam moze któraś sie zjawi:)
mam pytanko, czy normalny smiertelnik" nie admin. itp.moze załozyc album zamkniety?

reklama
Witam:-)
Jestem.My dopiero wstalismy po 9:tak::tak::tak:Maludy juz wariuja i zaraz lece zrobic jakies sniadanko;-)
Co do albumu zamknietego to nie mam pojecia:no:A chcialabys sama taki zalozyc:confused:

dowikla- bo chodzi o to ze pisze jeszcze na jednym forum....no i chcialbysmy zalozyc album zamkniety zeby w nim pisac...jakies dane....sprawy o ktorych nie chcialbysmy zeby kazdy czytał, wklejac zdjecia bez obaw. itp. tylko nie wiemy czy normalny forumowicz moze taki zalozyc.

no szkoda.
Gosia- u mnie pada:/ a u ciebie nie? tez chcialam isc na spacer ale zaczelo lac jak cholerka.
przeszlabym sie ale tez nie wiem czy spiworek od spacerówki jest nieprzemakalny:p

a ja dzis na 19h jade do dermatologa...z tym moim ryjkiem. zobaczymy czy cos poradzi. wczoraj wieczorem mnie piekła twarz nawet od wody. masakra dzis jest ciut lepiej ale i tak place sa.
a Fliper robi "aja aja" bo chce spac a coś mu się nie udaje:/ ide go utulic.

U mnie tez pada i to juz od wczoraj wieczora:szok::szok::szok:
Po sniegu to juz prawie nie ma sladu:no::wściekła/y:Lezy taki rozchlapany tylko na placu i na trawnikach,a wiec jakikolwiek spacer dzisiaj odpada.
Maludy wlasnie zjadly sniadanko i teraz obzeraja mnie:-);-)

dowikla-hehe juz sobie wyobrazam te twoje małe sępiki:) hehhe
ja mam teraz wolne mały zasnąl w końcu przy suszarce:p

dziewczyny sa jakieś sposoby zeby dziecko spało dłuzej w nocy? my od jakiegos czasu mamy nie 6mc dziecko tylko niemowlaka ktory budzi sie co chwile w nocy na mleko! ja juz ledwo zyje. było juz tak ze budził sie o 4h/5h raz w nocy. a teraz ja nie wiem co jest:( nie no zęby mu ida. ale to nie jest powod zeby budzic sie 3razy w nocy na butle. wymiękam ...wrrr

Moze sie tak budzic od zebow:no:Moje jak zabkowaly tez budzily mi sie w nocy,ale nie wolaly mleka;-)Moze dasz Jemu wode zamiast mleka i zobaczysz czy Tobie usnie:confused:
Chociaz niektore dzieci w okresie jak szybciej rosna to wlasnie budza sie w nocy czesciej na mleczko:tak:Bo dzieci rosna skokowo

dowilka- hahhah nie rozśmieszaj mnie! heheh jakie głodomorki. hahaha to musi być super widok. hahaha nie mogę moja wyobraźnia już działa:)

kurcze wracajac do nocy to juz mi rece opadaja. moj nie wyspany do pracy jezdzi, ja tez ledwo chodze. ehhh. brak slow.

reklama
A placze Tobie w nocy:confused:czy poprostu sie przebudza:confused:
Moje do dzisiaj sie czasami przebudzaja w nocy,troche placza ,czasem krzycza,ale przewaznie same zasypiaja;-)Mleka mi wcale nie wolaja ani nic do picia:-)
No czasem sie zdarza ze musze ktoras wziasc do wyrka ale pozniej je odnosze spowrotem.
Ale po takiej nocy to tez chodze jak struta

Do góry