reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dowikla- ale mi wlałas:p heheh dzieki:)
ja moge powiedziec ze jem w miarę zdrowo tylko u tesciow. w domu zawsze otwieram szafkę ze słodyczami i wcinam:p
a jesli mowa do jedzeniu to mam ochote na pieczone ziemniaczki z przyprawami:) mniam... chodza za mna.

dobra narazie lece po pizze :)

reklama
witam wieczorkiem
wy tu ładnie o jedzeniu mowicie ze az sie głodna zrobiłam:tak::tak::tak:

Ilonka -zaprosiłam cie na nk
dowilka- ale sie usmiałam z foteczki na nk jak małej głowe do zdjecia obkreciłas ehehhe,a te dzieczynki twojej kolezanki to tez blizniaczki?

oje kochanie dzis leczo zrobiło( ma na jego punkcie obsesje) wiec zaraz zmykam jesc bo głodna jak wilk jestem........

a my sie objadalismy na filmie z Lopezka:p
brzuch mi wywaliło ze hoo hoo.... :p:)
co do jedzenia to błagam juz nic nie mówcie:) hehhe a swoja droga leczo tez lubie:)

musze isc do dermatologa...bo mam problem z cera....co jakis czas wychodza mi taki czerwone place na buzi....to strasznie swedzi i piecze, a pozniej sie niestety łuszczy. masakra.
ja np. mam nałóg uzywanie podkładu. i jak nałoze na to podkład to jeszcze bardziej piecze.i jeszcze bardzie to widac bo place robia sie pomaranczowe:/ juz nie wiem od czego to mi moze wychodzic.ale juz nie wyyrabiam. dlaczego nie moge miec choc troche skore bez wad...eh
mały jeszcze kima ciekawe kiedy sie obudzi na butle. chcialbym zeby juz przesypial cale noce....ale chyba moge pomazyc bo ida mu zeby i w nocy teraz czesto sie budzi.

Pinka- juz wchodze na nk.

dziekuje za zaproszenia!!!
tym czasem lece do wyrka....bo szczerze padam na twarz.
aha a co do sprzatania to az sie boje jechac do nas do domu. bo jak wyjezdzalismy to juz było "troszke" brudno.... mi sie nie chcialo posprzatac. a teraz jak wrocimy to niestety pierwsze co to odkurzacz w łape i heja....posmecimy jeszcze troszke rodzicom , w sumie to moze mi sie uda umowic do lekarza na poniedzialek to moze bysmy mogli tu zostac do pn. no zobaczym jutro.

spokojnej nocki.....;)

Ostatnia edycja:
Witam w niedziele rano:-)

My zaraz jemy sniadanko i jedziemy do ciotki:tak:Udalo mi sie namowic M i poznije idziemy po komode dla Dominika;-):-)Po obiadku do tesciow przychodza goscie i zaprosili nas na kawke:rofl2:a tych gosci to ja strasznie nie znosze:crazy:
A wieczorkiem to jeszcze napewno na saneczki wyjdziemy;-):-)
Milego dnia:-)

Gosia- wlasnie probowalam roznych firm...teraz mam z soraya i nic sie nie dzialo. najlepsze jest to ze czasami mi to tylko wychodzi. znika za jakis czas....ale zawsze na to musialam smarowac mascia ze sterydem niestety pimafukort. jeden dermatolog mi na to dal...ale teraz nawet ta masc mi na to nie pomaga. pewnie juz moja skora sie tak od tego uzaleznila ze na nia nie dziala. aha i stwierdzil wtedy dermatolog ze to od zle dobranych kosmetyków. tylko ze ja krem uzywam tylko nivea a podklad z soraya. a jakbym posmarowala czyms innym jakims innym kremem to od razu mi by to wyszlo. teraz nawet bez smarowania niczym innym mi to wyszlo. takze to nie moze byc od zle dobranych kosmetykkow. twarzy nie myje mydlem tylko specjalnym zelem z apteki dla alergikow. takze juz mi rece opadaja. i chce isc do innego dermatologa niech mi powie co to moze byc i da jakies leki co na to pomoga.

a tak w ogole to dzien dobry:)

witam
Ilonka- ja mam to samo najczesciej wychodzi mi to w okolicach czoła oraz nosa takie strupy sie robia i skura sie łuszczy nie wiem jak tobie ???? i wiesz co ja juz wszystkiego próbowałam tak jak mowisz pojawia sie i znika:tak::tak: i wiesz co ja juz wiem od czego to jest bynajmniej u mnie od kawy coli itp: wypłukany z oragnizmu magnez wiec zaczełam pic wapno i plusze z magnezem i powiem ci ze jest ok narazie mi nie wychodzi moze tez spróbuj

reklama
Pinka- no ja biore jakies tam witaminy...i nadal wychodzi.mi to na czole najmniej wychodzi najgorzej mam pod oczami i na brodzie. to nie sa takie typowe strupy tylko taka łuszcząca sie skóra. jakby bardzo wysuszona, tak sie ściaga jakby. trudno opisac. ja to mam od gdzies czwartku/piatku. wtedy chipsow chyba nie jadlam... a kole pierszy raz pilam wczoraj od bardzo dawna bo tescie nigdy nie kupuja:/
tak ze juz sama nie wiem.

Do góry