reklama
hej laseczki ja na chwilke moze cosik wieczorem skrobne bo lece do miasta pogoda pieknie wiosenna wiec nie ma co w domu siedziec heheh
co do chudych to ja tez sie zaliczam wzrost 165 i waga 49 waze jeszcze niej niz przed ciaza niestety:----( i tez przytyc nie moge a bardzo bym chciała
Gosia- torcik super jak zawsze przez ciebie czlowiek głodny sie robi
Jarzebinka-tżymam kciuki za nowa pracke
ok laski mykam do potem
co do chudych to ja tez sie zaliczam wzrost 165 i waga 49 waze jeszcze niej niz przed ciaza niestety:----( i tez przytyc nie moge a bardzo bym chciała
Gosia- torcik super jak zawsze przez ciebie czlowiek głodny sie robi
Jarzebinka-tżymam kciuki za nowa pracke
ok laski mykam do potem
słowiczek
mama pisklaczków
Ja też z tych wiecznie chudych... :-)
No to jest nas juz cala masa
Moja trojca spi po szalenstwach na sankach;-):-)
Pogoda piekna wiec trzeba bylo wykorzystacBylismy okolo godzinki na saneczkach.Maludy sie wybiegaly,wyszalaly jak przyszlismy do domku to byla ciepla herbatka,sikanie i do lozeczek
Moja trojca spi po szalenstwach na sankach;-):-)
Pogoda piekna wiec trzeba bylo wykorzystacBylismy okolo godzinki na saneczkach.Maludy sie wybiegaly,wyszalaly jak przyszlismy do domku to byla ciepla herbatka,sikanie i do lozeczek
no to ciesze sie ze nie jestem sama z tych chudych
my tez bylismy na "saneczkach" heheh mały w wózku bylismy na spacerku na arenie. ile dzieciaczkow na sankach. masakra. za rok bede z małym tam smigac juz sie doczekac nie moge.
lece na kawe.
my tez bylismy na "saneczkach" heheh mały w wózku bylismy na spacerku na arenie. ile dzieciaczkow na sankach. masakra. za rok bede z małym tam smigac juz sie doczekac nie moge.
lece na kawe.
reklama
Moi jeszcze szalejaI tak bedzie pewnie do 21-22;-)ale to juz norma:-)
Kochana jestes chyba na trzech albo czterech fotkachI wygladasz slicznieA maly to taki super slodziak:-):-):-)
Mi tez by sie taki niezdrowy wieczor przydal,chociaz nie pamietam kiedy jadlam cos tak naprawde zdrowego
Kochana jestes chyba na trzech albo czterech fotkachI wygladasz slicznieA maly to taki super slodziak:-):-):-)
Mi tez by sie taki niezdrowy wieczor przydal,chociaz nie pamietam kiedy jadlam cos tak naprawde zdrowego