reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Wyslalam Tobie zaproszenie:tak::tak::tak:
Pozniej poogladam fotki,bo teraz uciekam bo mi male wyja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja tez jem fast foody i w sumie to wszystko co mi wleci w lapy:tak::tak::tak::-);-)
Ale co tam;-)

reklama
hej laseczki ja na chwilke moze cosik wieczorem skrobne bo lece do miasta pogoda pieknie wiosenna wiec nie ma co w domu siedziec heheh

co do chudych to ja tez sie zaliczam wzrost 165 i waga 49 waze jeszcze niej niz przed ciaza niestety:-:)-:)-:)-( i tez przytyc nie moge:no::no::no: a bardzo bym chciała

Gosia- torcik super jak zawsze przez ciebie czlowiek głodny sie robi:-D:-D:-D

Jarzebinka-tżymam kciuki za nowa pracke

ok laski mykam do potem

No to jest nas juz cala masa:-D:-D:-D
Moja trojca spi po szalenstwach na sankach;-):-)
Pogoda piekna wiec trzeba bylo wykorzystac:tak::tak::tak:Bylismy okolo godzinki na saneczkach.Maludy sie wybiegaly,wyszalaly jak przyszlismy do domku to byla ciepla herbatka,sikanie i do lozeczek:tak::tak::tak:

no to ciesze sie ze nie jestem sama z tych chudych:p
my tez bylismy na "saneczkach" heheh mały w wózku bylismy na spacerku na arenie. ile dzieciaczkow na sankach. masakra. za rok bede z małym tam smigac:) juz sie doczekac nie moge.
lece na kawe.

No mam duzo ale nie najwiecej hihihi;-)
Moi znajomi tez tyle maja -niektorzy;-)Zaraz poogladam sobie Twoje:tak::tak::tak:Bo dopiero co poszli sobie goscie:-)

łee u mnie nie ma co ogladać. ten profil to powienien byc na Filipa zapisany bo tylko jego zdjecia:)
a ja mam chwilke bo mały juz śpi.... namawiam mojego na pizze, chipsy i niezdrowy wieczor przed tv :))

reklama
Moi jeszcze szaleja:tak:I tak bedzie pewnie do 21-22;-)ale to juz norma:-)
Kochana jestes chyba na trzech albo czterech fotkach:-D:-D:-DI wygladasz slicznie:tak::tak::tak:A maly to taki super slodziak:tak::tak::tak::-):-):-)
Mi tez by sie taki niezdrowy wieczor przydal,chociaz nie pamietam kiedy jadlam cos tak naprawde zdrowego:-D:-D:-D

Do góry