reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ILONKA:-)
A duzo jest jeszcze wyprzedazy w king crosie:confused:
Ja bylam ostatnio w Plazie no i w sumie byly juz takie koncowki:no:
W niedziele chyba pojde do browaru a do king crossa moze w przyszly weekend:tak::tak::tak:

GOSIU:-)
A co dajesz do tych tortow do srodka:confused:Robisz je na smietanie czy moze na jakims kremie:confused:Dajesz jakies owoce:confused:
Pytam sie bo w sumie to nie wiem jak sie robi takie torciki
Mi to najlepiej wychodzi sernik na zimno i te wszystkie ciasta typu kopiec kreta,kilimandzaro itd

reklama
dowikla- w king crosie tez koncowki...zalezy tez w jakim sklepie bo jak do niektorych sie wejdzie to nawet sladu nie ma po kolekcjach zimowych...moze jeden wieszak.... w carry sa fajne przeceny:) nowe kolekcje jeszcze lepsze....ale ceny na niektore ciuchy to z kosmosu.
ale jakby sie dobrze poszukało to jest sie w stanie znalezc fajne bluzki czy nawet spodnice.... a w plaszczykach to ostanie rozmiary.przynajmniej ja akurat na takie trafiałam. nie mam szczescia.:p

my jednak do kina nie idziemy...tylko do sasiadow posiedziec. maly zostaje z dziadkami...zawsze cos.
milego wieczorku ...

WITAM I JA WIECZOROWĄ PORĄ ..... :tak:

i przyznaje sie bez bicia, ale ostatnio w pracy dużo roboty, i brakuje czasu na przyjemności :tak: a popołudniem w domku juz nie odpalam kompa tylko sobie odpoczywam, bo poprostu jestem padnieta :tak: i oczywiście sie wszystko komplikuje ........tzn. w pracy chciałam powiedzic o ciąży po wizycie 25 u lekarza, ale wczoraj dostałam propozycje zmiany miejsca pracy ( przeszeregowanie wewnętrzne) dla mnie jest to duży awans, ale oczywiście ciąża .... i kto wie jak zareaguja, więc w poniedziałem muszę powiedziec o ciąży u siebie, a we wtorek ide na rozmowe w sprawie awansu i też musze o tym wspomnieć i ciekawe jak zareaguja :tak: babka odchodzi na emeryturę i to właśnie od października jak ja pójde na macierzyński, i nie wiem czy jest jakaś szansa,że babka jeszcze zostanie na poł roku np. na zlecenie, ale wszystko zależy od dobrej woli kierownictwa, wiec sądny dzien to wtorek ...... :tak::-D:tak: a ogólnie w pracy nie ciekawie, niby szansa na awans, ale ogólnie szykuje sie zmiany na 14 stanowiskach w moim pionie i albo ktoś sie zgodzi na zmiane i przyjmie nowe warunki albo ... zwolnienie ...... :baffled: niby jak zaostanę na starym to nie powinnam się marwić, ale tak do konca nic nie wiadomo, więc lekka nerwówka jest ....... poprostu życie .....

i oczywiście wczechobecne i męczące mdłości ....... chętnie sprzedam ....... :tak::-D:tak:

ILONKA:-)
Fajnie ze do sasiadow chociaz wychodzicie:tak::tak::tak:Takie wyjscia zawsze sa potrzebne;-)
Widze ze nosimy ten sam rozmiar-ja tez S

JARZEBINKO:-)No to nieciekawie sie porobilo:no:No i rzeczywiscie musisz powiedziec o ciazy;-)

Jarzebinka powodzenia na rozmowie i oby ci już te mdłości przeszły jak najszybciej a calineczka rosła duża i zdrowa :-D;-)

Dziewczyny ale wy chudziny jesteście mi to "iksów" ;-)potrzeba :-D

Iksow ale przed S:confused::confused::confused:
Jak widzialam Twoje focie to nie wygladasz mi na xxxx..(i cos innego niz S);-):-)

A tak przy okazji jestescie dziewczyny na nk?

ja niestety wrocilam do rozmiaru S po ciazy:/ mowie niestety bo nigdy nie moglam przytyc choc bardzo chcialam.... i cieszylam sie ze nie jestem juz az tak chuda:p no ale niestety....:p

jarzebinka- zwolnienia? ale to by sie tyczyło takze ciebie??? jesli tak to pamietaj ze z pierwszym dniem ciazy jestes pod ochrona i NIE MOZNA ZWOLNIC KOBIETY W CIAZY!!
dowikla-ja jestem na nk.

Witam mamuski:-)
ILONKA ja tez bym chciala troszke przytyc:tak::tak::tak:Przy wzroscie 163 waze jakies 49kg:szok:ale jakos nie moge
Jak uda mi sie troszke przytyc to idzie mi w brzuch a jak pozniej chudne to chudna mi nogi:wściekła/y::szok::rofl2:
Podeslij mi na miary na nk to Cie znajde i wysle zaproszonko:tak::tak::tak:

dowikla- a palisz? ja przy wzroscie 168/169cm waze 51kg. i wygladam bardzo chudo.:/
najwiecej udalo mi sie przytyc 16kg w ciazy:) heheh wtedy wygladałam na rozmiar L.... tydzien po ciazy wazylam juz 56kg. a teraz znowu nieszczesne 51kg.
ze tez nie ma diety dla osob ktore chca przytyc. sprawdzonej diety:)
namiary wysle tylko sie nie przestrasz:p

Nie pale:no:
Ostatniego papierosa nawet nie calego zapalilam na poczatku ciazy z dziewczynkami ale jeszcze wtedy nie wiedzialam o ciazy,poprostu tak jakos mi nie wchodzily:szok::-)
A Ty palisz:confused:
A ja jem,jem i jeszcze raz jem:szok::szok::szok:

reklama
dowikla- widze ze mamy ten sam problem.... ja tez moge jesc...frytki, jakies fast żarcie i nic. czekolady, batoniki nic nie pomaga. nawet konkrety nie pomagaja.
co do palenia to przed ciaza popalałam.... i teraz tez sie czasami zdazy.... jak gdzies wychodzimy to czasami sobie zapale.tylko jak jest tzw."okazja" a tak to nie.

Do góry