reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ILONKA:-)
A duzo jest jeszcze wyprzedazy w king crosie:confused:
Ja bylam ostatnio w Plazie no i w sumie byly juz takie koncowki:no:
W niedziele chyba pojde do browaru a do king crossa moze w przyszly weekend:tak::tak::tak:

GOSIU:-)
A co dajesz do tych tortow do srodka:confused:Robisz je na smietanie czy moze na jakims kremie:confused:Dajesz jakies owoce:confused:
Pytam sie bo w sumie to nie wiem jak sie robi takie torciki
Mi to najlepiej wychodzi sernik na zimno i te wszystkie ciasta typu kopiec kreta,kilimandzaro itd

reklama
dowikla- w king crosie tez koncowki...zalezy tez w jakim sklepie bo jak do niektorych sie wejdzie to nawet sladu nie ma po kolekcjach zimowych...moze jeden wieszak.... w carry sa fajne przeceny:) nowe kolekcje jeszcze lepsze....ale ceny na niektore ciuchy to z kosmosu.
ale jakby sie dobrze poszukało to jest sie w stanie znalezc fajne bluzki czy nawet spodnice.... a w plaszczykach to ostanie rozmiary.przynajmniej ja akurat na takie trafiałam. nie mam szczescia.:p

my jednak do kina nie idziemy...tylko do sasiadow posiedziec. maly zostaje z dziadkami...zawsze cos.
milego wieczorku ...

WITAM I JA WIECZOROWĄ PORĄ ..... :tak:

i przyznaje sie bez bicia, ale ostatnio w pracy dużo roboty, i brakuje czasu na przyjemności :tak: a popołudniem w domku juz nie odpalam kompa tylko sobie odpoczywam, bo poprostu jestem padnieta :tak: i oczywiście sie wszystko komplikuje ........tzn. w pracy chciałam powiedzic o ciąży po wizycie 25 u lekarza, ale wczoraj dostałam propozycje zmiany miejsca pracy ( przeszeregowanie wewnętrzne) dla mnie jest to duży awans, ale oczywiście ciąża .... i kto wie jak zareaguja, więc w poniedziałem muszę powiedziec o ciąży u siebie, a we wtorek ide na rozmowe w sprawie awansu i też musze o tym wspomnieć i ciekawe jak zareaguja :tak: babka odchodzi na emeryturę i to właśnie od października jak ja pójde na macierzyński, i nie wiem czy jest jakaś szansa,że babka jeszcze zostanie na poł roku np. na zlecenie, ale wszystko zależy od dobrej woli kierownictwa, wiec sądny dzien to wtorek ...... :tak::-D:tak: a ogólnie w pracy nie ciekawie, niby szansa na awans, ale ogólnie szykuje sie zmiany na 14 stanowiskach w moim pionie i albo ktoś sie zgodzi na zmiane i przyjmie nowe warunki albo ... zwolnienie ...... :baffled: niby jak zaostanę na starym to nie powinnam się marwić, ale tak do konca nic nie wiadomo, więc lekka nerwówka jest ....... poprostu życie .....

i oczywiście wczechobecne i męczące mdłości ....... chętnie sprzedam ....... :tak::-D:tak:

ILONKA:-)
Fajnie ze do sasiadow chociaz wychodzicie:tak::tak::tak:Takie wyjscia zawsze sa potrzebne;-)
Widze ze nosimy ten sam rozmiar-ja tez S

JARZEBINKO:-)No to nieciekawie sie porobilo:no:No i rzeczywiscie musisz powiedziec o ciazy;-)

Jarzebinka powodzenia na rozmowie i oby ci już te mdłości przeszły jak najszybciej a calineczka rosła duża i zdrowa :-D;-)

Dziewczyny ale wy chudziny jesteście mi to "iksów" ;-)potrzeba :-D

Iksow ale przed S:confused::confused::confused:
Jak widzialam Twoje focie to nie wygladasz mi na xxxx..(i cos innego niz S);-):-)

A tak przy okazji jestescie dziewczyny na nk?

ja niestety wrocilam do rozmiaru S po ciazy:/ mowie niestety bo nigdy nie moglam przytyc choc bardzo chcialam.... i cieszylam sie ze nie jestem juz az tak chuda:p no ale niestety....:p

jarzebinka- zwolnienia? ale to by sie tyczyło takze ciebie??? jesli tak to pamietaj ze z pierwszym dniem ciazy jestes pod ochrona i NIE MOZNA ZWOLNIC KOBIETY W CIAZY!!
dowikla-ja jestem na nk.

Witam mamuski:-)
ILONKA ja tez bym chciala troszke przytyc:tak::tak::tak:Przy wzroscie 163 waze jakies 49kg:szok:ale jakos nie moge
Jak uda mi sie troszke przytyc to idzie mi w brzuch a jak pozniej chudne to chudna mi nogi:wściekła/y::szok::rofl2:
Podeslij mi na miary na nk to Cie znajde i wysle zaproszonko:tak::tak::tak:

dowikla- a palisz? ja przy wzroscie 168/169cm waze 51kg. i wygladam bardzo chudo.:/
najwiecej udalo mi sie przytyc 16kg w ciazy:) heheh wtedy wygladałam na rozmiar L.... tydzien po ciazy wazylam juz 56kg. a teraz znowu nieszczesne 51kg.
ze tez nie ma diety dla osob ktore chca przytyc. sprawdzonej diety:)
namiary wysle tylko sie nie przestrasz:p

Nie pale:no:
Ostatniego papierosa nawet nie calego zapalilam na poczatku ciazy z dziewczynkami ale jeszcze wtedy nie wiedzialam o ciazy,poprostu tak jakos mi nie wchodzily:szok::-)
A Ty palisz:confused:
A ja jem,jem i jeszcze raz jem:szok::szok::szok:

reklama
dowikla- widze ze mamy ten sam problem.... ja tez moge jesc...frytki, jakies fast żarcie i nic. czekolady, batoniki nic nie pomaga. nawet konkrety nie pomagaja.
co do palenia to przed ciaza popalałam.... i teraz tez sie czasami zdazy.... jak gdzies wychodzimy to czasami sobie zapale.tylko jak jest tzw."okazja" a tak to nie.

Do góry