reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tak wlasnie zauwazylam ze albo ja albo Ty czasem cos skubniemy i na tym koniec:-)
Dziewczyny wracajcie tu do nas:tak::tak::tak:

heheh moze sobie ferie zrobiły:)
ale juz rozpoczeły weekend:p
tym czasem ja biegne na jakis obiadek....mały dzis znowu wsunął całego hippa pirre ziemniiaczane z indykiem. bardzo mu smaukuje:) aaa sie darł jak sie skonczyło. heheh
łatwiej bedzie go ubierac niz karmić.
:p
aha a nas tescie namawiaja ze mamy jeszcze u nich zostac...i dzis np. isc sobie do kina a oni zajma sie małym. hmm nie powiem bardzo by mi to pasowało:)
bede pozniej

Ale masz fajnie tez bym sobie poszla do kina:tak::tak::tak:Ale moi tescie nie sa tacy wspanialomyslni:no:
A moje czasami tez sie dra jak im sie cos dobrego skonczy,no i przyznam ze potrafia naprawde duuuzo zjesc

hehhe tak zwane wiecznie nie najedzone dzieciaczki:)
przyznam ze ja na tesciow nie moge narzekać.
mam nadzieje ze wieczor wypali...bo dawno nigdzie nie bylismy. sami:p

Ja w sumie jako tako tez nie narzekam:tak:Ale sa pewne ale...:rofl2:A do tego mieszkam razem z tesciami;-)
Czytalam wczesniej ze byliscie w king crosie:tak:Kurcze tez musialabym sobie cos kupic bo ostatnio to stale dzieciakom kupuje:crazy:

A moje dziewczynki jak widza cokolwiek do jedzenia to zaraz wolaja:szok:A jak ja cos jem to chodza za mna i musze im dawac:tak:I tak jak zjedza swoje sniadanie to objadaja jeszcze mnie

Oby wieczor Wam wypalil;-):-)

Torcik sliczny:tak::tak::tak:Kurcze ale Ty musisz miec zdolnosci dziewczyno;-):-)No i ze Tobie sie tak chce:-)
Ja moze i lubie piec,gotowac i wogole robic w kuchni ale jakos czasu brak no i ostatnio(jakies 4 miesiace)mam zepsuty piekarnik:rofl2::crazy:

Fajnie ze napisalas :tak::tak::tak:
No i przepraszam bo faktycznie piszesz ale czasami i malutko;-):-)

Dowikla wydaje mi się że najwięcej piszę:-p a nie że malutko ;-)czasem mam wrażenie jakbym sama ze sobą na Poznaniu pisała :dry:

Nie duzo,nie duzo:-pAle tak szczerze to ostatnio wszystkie strasznie sie opuscilysmy z tym pisaniem:zawstydzona/y:
A nowe dziewczyny troszke popisaly i gdzies pouciekały:rofl2:

reklama
ja nowa ale pisze:p hehhe
dowilka- ja ci powiem ze ja tylko kupuje mezowi, małemu a sobie to nic.... teraz bym chciala w koncu cos sobie kupic...bo przeciez juz mi szafa podupada. no i przede wszystkim chcialabym skozystac z wyprzedazy:)
wczesniej nie moglam bo bylam chora i maly tez... takze teraz zostaje mi sie zalapac na resztki kolekcji:p:) zawsze cos:)
Gosia- torcik świetny:) masz fajne pomysły.... ty tak sama z siebie czy masz prace z tym zwiazana?

lece wymienic koszulke do king crosa bo okaazała sie za mała:p hhehe mojemu sie przytyło:p

Do góry