reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja jak chce nowy ciuch to musze sama sobie kupic:no:
Jedno co mi kupuje to bielizna:szok:ale dobre i to;-)
A leczo to bym sobie zjadla:tak:mniam,mniam:tak:
Tylko nie wystawiaj nigdzie zdjec oki hihihi bo chyba zjem ze zdjecia:-D

reklama
PINKA:-)
Dziekuje bardzo:tak:Musialam je zmienic poniewaz mialam zle podpisy u dziewczynek no i jak udalo mi sie je poprawic to mi sie suwaczki wcale nie wyswietlaly:-(No i zrobilam sobie nowe na maluchy.pl i byly od razu:tak::tak::tak:

JARZEBINKO:-)
Ale romantyk z Twojego meza;-)Ja to nigdy nie dostalam kwiatka bez okazji

oj to faktycznie nieładnie, nieładnie

Jarzebinka- to miły gest prawda????? ehheh no ale chłop se tak zalatwił ze na nastepne 9-m-c ma spokój z kwiatami heehheh:-D:-D:-D:-D:-D bo dał ci wszystkie odrazu:tak::tak::tak:
Dowilka- oj to nie dobry twoj M :eek::eek::eek: ja bardzo czesto dostaje bukiety kwiatow bez okazji:-p:-p:-p a do tego zawsze jakis ciuszek lub bizuteria albo kosmetyki:tak::tak::tak:

nie pomyślałam o tym w ten sposób, ale może i cos jest na rzeczy :-D:-D:-D 9 miesięcy z głowy :-D:-D:-D

a kwiatki tak bez okazji to też często dostaje od M :tak: jakiś drobiazg tez czasem :tak: jeżeli chodzi o ciuszki to bywa tak,że jak jesteśmy na zakupach i cos mi sie spodoba ale tak do konca niewiem czy to chce to M mi każe przymierzyć, skomentować i jak jemu sie podoba i mi również to poprostu idzie i płaci i jest :tak: więc nie moge narzekać bo gest ma :tak:

Heloo
Jarzębinka - no to piękny gest męża, pozazdrościć! :tak: ja to nie wiem czy sierpniową czy wrześniową, bo mam problem z obliczeniem :zawstydzona/y:, będę musiała wytłumaczyć jakoś ginie, zrobi usg i jakoś ustalimy ;-)
Pinka - no a twój M to jakiś inny okaz chyba, takie prezenty i kolacja hmmmm :-p a no i zdziwiłam się że Polacy są jakoś niemile oceniani, a miałaś jakieś takie sytuacje że coś o Was mówili, ze jakos inaczej traktowali?
dowikla - ładnie z tymi nocnikami wyszło, ja narazie biegne z Natką na nocnik jak widze że robi kupe i wtedy zazwyczaj zdążamy i robi kupe i siku do nocnika, czasem z rana siada i też robi siku, no ale sama żeby poprosiła to pewnie jeszcze daleko do tego :sorry:
U nas troszkę lepiej, przynajmniej z Natalką i ze mną, ale M wciąż się męczy z kaszlem i to taki dokuczliwy :baffled:

a ja dzisiaj witam z domku :tak:

mały ma 39 gorączki :baffled: więc siedzimy sobie w domku, mam tylko nadziej,że nic sie z tego nie rozwinie :baffled: bo teraz nie mogę sobie pozwolić na wolne w pracy :baffled: bo terminy gonią i oczywiście wszystko na wczoraj :baffled:

a Wam zdrówka życze i miłego dzionka :tak::-D:tak: bo ogólnie to fajnie tak poleniuchować w domku :tak::-D;-)

Jarzębinko, uważaj teraz na siebie. Witaminkę C profilaktycznie bierz. A najlepiej by było jakbyś się odizolowała od małego. Wiem, łatwo mówić/pisać....
Grypisko cholerne panuje. A wśród dzieci zaczyna się właśnie wysoką gorączką. Mój Łuki to prawie 40 miał. No ale już lepiej.
Za to ja zdycham na całej lini. Dziś dopadła mnie gorączka i bóle kości i mięśni i mega katar....Jak ja dawno nie chorowałam na grypę....

Zdrówka dla pozostałych i tych zdrowych i chorych.

reklama
hej laseczki

ja tylko na moment bylam dzis na rozmowie w sprawie pracy i dostałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaczynam w poniedziałek w Hotelu sprzatanie 5 dni w tygodniu po 3 godziny:tak::tak::tak: moze bedzie wiecej godzin ale narzaie tyle

a teraz mykam bo w domu jak by tajfun przeszedł bo ekspresowo sie dzis szykowałam moze wpadnie wieczorkiem

Do góry