reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja jak chce nowy ciuch to musze sama sobie kupic:no:
Jedno co mi kupuje to bielizna:szok:ale dobre i to;-)
A leczo to bym sobie zjadla:tak:mniam,mniam:tak:
Tylko nie wystawiaj nigdzie zdjec oki hihihi bo chyba zjem ze zdjecia:-D

reklama
PINKA:-)
Dziekuje bardzo:tak:Musialam je zmienic poniewaz mialam zle podpisy u dziewczynek no i jak udalo mi sie je poprawic to mi sie suwaczki wcale nie wyswietlaly:-(No i zrobilam sobie nowe na maluchy.pl i byly od razu:tak::tak::tak:

JARZEBINKO:-)
Ale romantyk z Twojego meza;-)Ja to nigdy nie dostalam kwiatka bez okazji

oj to faktycznie nieładnie, nieładnie

Jarzebinka- to miły gest prawda????? ehheh no ale chłop se tak zalatwił ze na nastepne 9-m-c ma spokój z kwiatami heehheh:-D:-D:-D:-D:-D bo dał ci wszystkie odrazu:tak::tak::tak:
Dowilka- oj to nie dobry twoj M :eek::eek::eek: ja bardzo czesto dostaje bukiety kwiatow bez okazji:-p:-p:-p a do tego zawsze jakis ciuszek lub bizuteria albo kosmetyki:tak::tak::tak:

nie pomyślałam o tym w ten sposób, ale może i cos jest na rzeczy :-D:-D:-D 9 miesięcy z głowy :-D:-D:-D

a kwiatki tak bez okazji to też często dostaje od M :tak: jakiś drobiazg tez czasem :tak: jeżeli chodzi o ciuszki to bywa tak,że jak jesteśmy na zakupach i cos mi sie spodoba ale tak do konca niewiem czy to chce to M mi każe przymierzyć, skomentować i jak jemu sie podoba i mi również to poprostu idzie i płaci i jest :tak: więc nie moge narzekać bo gest ma :tak:

Heloo
Jarzębinka - no to piękny gest męża, pozazdrościć! :tak: ja to nie wiem czy sierpniową czy wrześniową, bo mam problem z obliczeniem :zawstydzona/y:, będę musiała wytłumaczyć jakoś ginie, zrobi usg i jakoś ustalimy ;-)
Pinka - no a twój M to jakiś inny okaz chyba, takie prezenty i kolacja hmmmm :-p a no i zdziwiłam się że Polacy są jakoś niemile oceniani, a miałaś jakieś takie sytuacje że coś o Was mówili, ze jakos inaczej traktowali?
dowikla - ładnie z tymi nocnikami wyszło, ja narazie biegne z Natką na nocnik jak widze że robi kupe i wtedy zazwyczaj zdążamy i robi kupe i siku do nocnika, czasem z rana siada i też robi siku, no ale sama żeby poprosiła to pewnie jeszcze daleko do tego :sorry:
U nas troszkę lepiej, przynajmniej z Natalką i ze mną, ale M wciąż się męczy z kaszlem i to taki dokuczliwy :baffled:

a ja dzisiaj witam z domku :tak:

mały ma 39 gorączki :baffled: więc siedzimy sobie w domku, mam tylko nadziej,że nic sie z tego nie rozwinie :baffled: bo teraz nie mogę sobie pozwolić na wolne w pracy :baffled: bo terminy gonią i oczywiście wszystko na wczoraj :baffled:

a Wam zdrówka życze i miłego dzionka :tak::-D:tak: bo ogólnie to fajnie tak poleniuchować w domku :tak::-D;-)

Jarzębinko, uważaj teraz na siebie. Witaminkę C profilaktycznie bierz. A najlepiej by było jakbyś się odizolowała od małego. Wiem, łatwo mówić/pisać....
Grypisko cholerne panuje. A wśród dzieci zaczyna się właśnie wysoką gorączką. Mój Łuki to prawie 40 miał. No ale już lepiej.
Za to ja zdycham na całej lini. Dziś dopadła mnie gorączka i bóle kości i mięśni i mega katar....Jak ja dawno nie chorowałam na grypę....

Zdrówka dla pozostałych i tych zdrowych i chorych.

reklama
hej laseczki

ja tylko na moment bylam dzis na rozmowie w sprawie pracy i dostałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaczynam w poniedziałek w Hotelu sprzatanie 5 dni w tygodniu po 3 godziny:tak::tak::tak: moze bedzie wiecej godzin ale narzaie tyle

a teraz mykam bo w domu jak by tajfun przeszedł bo ekspresowo sie dzis szykowałam moze wpadnie wieczorkiem

Do góry