reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Pinka- niestety jeszcze nie dostaliśmy karuzeli. pewnie to ta poczta polska:p

NataK- rozumiem Cie bo ja też caly czas sama siedze w domu tylko z małym i psem. a mały jeszcze nie gada i totalna depresja. walcze z tym od jakiegoś czasu. pociesze Cie tym ze ja sie wyprowadzilam 140km od mojej rodzinnej miejscowosci do zupelnie nieznanej wioski, gdzie nikogo nie znamy a mąż pracuje do 16h:/ jedyna rozrywka i kontak ze swiatem to poznan i teście:p no bo u nas w domu jeszcze netu nie ma:)
teraz poznałam Słowiczek i mam nadzieje ze ta znajomośc troszkę mi pomoże.... :)

co do spotkania to pewnie tez by mi pasowalo po 16h zeby moj mogl nas podwieźć bo jak bedzie taka pogoda jak dziś to niestety spacer z małym i jazda autobusem odpada.

reklama
Ilonka- kurcze juz mnie to poczta powoli denerwuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja tez dopiero wczoraj dostałam paczke która moja kumpela przed swietami wysłała i wiecie co?????????????? rozwalona karton pognieciony i kilka rzeczy uszkodzonych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: taki karmniczek wiki dostala z ptaszkiem w srodku no ale ze był z delikatnego drewienka to szlag to trafił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bosssssssssssss masakra normalnie
:laugh2:
Nata- nie ma szans by laseczki przyjechały taki kawał:laugh2::laugh2::laugh2: no chyba ze bym was na panieński zaprosiła to wtedy wiecie odmowy nie ma:-D:-D:-D

moja laska juz wyspana 45 min jej wystarczyło:confused2::confused2::confused2:

Pinka , mnie tez ta poczta wnerwia. ale co zrobic z Filipkiem cierpliwie czekamy:)
ps. a na dobry adres wyslalas?:):p

moj mały tez juz tak około śpi ale nie myśli wstać. :/ poźniej wieczornej wojaże robi .... to ma po tacie!:p

Witam sie :-)
I zaraz zmykam;-)bo na 11 mamy wizyte w Poradni Oceny Rozwoju,a tak wogole to moje dziewczynki jeszcze spia:szok:
Klaudia dala mi w nocy czadu od 12 do 01;30 darla sie i drapala,bralam ja do lozka i odkladalam:rofl2:a teraz sobie w najlepsze spi:confused2:

A nas zaraza wszystkich rozłożyła. Najlepiej to trzyma się jeszcze Gaba. Łuki na antybiotyku, Gaba na eurespalu a my doraźnie co możliwe na grypkę...zdy-cha-my...
Ponoć cała nasza wieś choruje...
A do soboty muszę postawic się na nogi...goście na cały tydzień przyjeżdżają....

Nata-http://wiadomosci.onet.pl/1526800,2678,1,kioskart.html czytałas co sie tam u was dzieje?
Słowiczek -zdrowka dla was:tak::tak::tak:
Gosia- ja tez mam lenia kupka prasowania to tylko rosnie

a ja dzis w nocy spac nie mogłam do 3-ciej prawie masakra a dzis jak wstałam to glowa ciezka jak nie wiem:szok::szok::szok::szok: teraz juz ok kawka wypita wiec juz normalnie funkcjonuje:tak::tak::tak::tak:

Hej
i my siedzimy w domku chore :-( Natalka na antybiotyku, a ja mało co moge brać, męża też rozkłada ale ktoś musi pracować więc biedny musi :confused2:
Gosia - u mnie leń to porządek dzienny, a ubranka to ostatnio prasowałam jak mała miała 6 m-cy :szok: teraz to tak sporadycznie mi sie to zdarza :sorry: jedyne co robie to pranie, choć mam zaległości (oczywiscie z rozwieszeniem czekam na meza ) naczynia wkładam do zmywarki a obiad to robie taki mało wymyślny :-D

no moja marudka poległa zasneła prawie odrazu pogoda tak senna u nas i strasznie ciezka że czlowiek jak zakrecony chodzi:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

musze cos na obiad wymyslic tylko nie wiem co z reszta nawet nie mam pojecia o ktorej moj chlopina do domu zląduje brrrrr bo ciagle ktos po niego dzwoni zeby kompa naprawiła albo samochód itp bo z niego to taka złota raczka wszystko zrobi nio ale w domu to wieczorami laduje co mnie czasami denerwuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale coz takie zycie

Iwonka- ty sie nie ociagaj tylko zdjecia slubne na odpowiedni watek wstawiaj:tak::tak::tak: kiedy idziesz do gina zeby okreslic tydzień ciąży?
Nata- kurde napisałam do tego dworku w skrzynkach juz 2 e-maila niestety bez odpowiedzi;-( chyba tam zadzwonie

reklama
Ja znowu tylko na chwilke:-)

Moje mlode dzisiaj wogole nie spaly w dzien:szok:
Po lekarzu oki.Jak zobaczyla ze sa bez pieluch i ile gadaja to powiedziala ze juz nie musimy do niej jezdzic:tak::tak::tak:
Tylko waga byla nizsza niz w piatek u mojej pediatry:no:No ale stwierdzila z eone juz takie beda i ze w sumie to ona woli takie dzieci:tak::-)

GOSIU:-)Ja tez mam lenia i nie zrobilam nic z wyjatkiem zupy na obiad:eek:
IWONKA:-)Teraz to wszyscy choruja:wściekła/y:Zycze Wam duuuzo zdrowka;-)
SLOWICZEK:-)Wam rowniez duuuzo zdrowka zycze;-)
PINKA:-)A ja to mam prasowanie chyba z 5 pralek:szok:Wiec nie wiem kiedy uda mi sie z tego wyjsc:szok:ale pewnie nie tak szybko:rofl2:

Do góry