reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam:-)
A co tu znowu nikogo nie ma:confused:

Na 12 zapisalam sie do lekarza bo Klaudia mi caly czas kaszle no i chyba jej gastroskopie musze przelozyc na inny termin:rofl2:

A u mnie dzisiaj od 8 rano na klatce wiercenie i pukanie az do teraz,wiec to co jestesmy nie wyspane to poprostu:szok::szok::szok:

NATA:-)Ale Twoj maly juz ladnie mowi;-)
A zty mieszkaniem to rzeczywiscie przesada:crazy:Jak mozna do czegos takiego wpuscic potencjalnych nabywcow:no::no::no:

ILONKA:-)Duuuuzo zdrowka;-)No i niech wkoncu to spotkanie wypali:tak:

:-)MILEGO DNIA:-)

reklama
:tak::tak::tak::tak::tak:

ja dzis taka nietomna chodze kurcze pada cały dzien i nc mi sie nie chce na dodatek jajnik mnie pobolewa ach te jajeczkowanie wy tez macie takie bolesne??????????
mała zasneła a ja robie schabik ze sliweczka bo chodzi za mna jak nie wiem:-D:-D:-D:-D

Gosia- jak tam u was jeszcze chorujecie???????/
Iwonka- niom ja to wole rano wstac niz np na nocki chodzic do pracy;-);-)jak tam po wizycie u gina masz foteczke z usg????
Nata- a ty myslisz ze moja nie wyrzuca z miski?????? cały czas hehehh ja po jej posiłku to cały salon sprzatam bo wszystko uklejone,dzieci muszą sie nauczyc no a niestety poczatki sa trudne wiadomo ja sie juz dddddddddwno do jej brudzenia przyzwyczailam heheh
Dowilka i jak tam po wizycie u lekarza?????????????

co tu taka cisza ostatnio co? nie macie weny do pisania??????

no fakt ostatnio towarzystwo posneło chyba:szok::szok::szok::szok: kazdy odwali posta na szybko i juz sie nie pokazuje ehhhhhhhhhhhhh

moj od poniedziałku jest na bezrobociu i nudzimy sie wdomu bo nie ma co robic dla nas dwóch heheh, wlasnie mała juz sie wyspała wiec poleciał do niej a ja tez ostatnio taka zmeczona chodze i dzis jeszcze mnie zemmdliło fleeeeeeeeeeeeeeee pewnie cos zjadłam bo pół dnia mi sie odbijało:baffled::baffled::baffled::baffled:

Ja jestem :-p:-D
Macie rację, nie zawsze chce się pisać, ja na przykład w weekendy prawie wogole nie piszę, to jedyne dni kiedy jestesmy całą rodzinką w domu, więc muszę ten czas wykorzystać na maksa ;-)
Dziewczyny mam problem, Kubus wczoraj ziupnął na płytki w kuchni i ukruszył sobie górną jedynkę, nie jest co prawda tragicznie, w sumie to nawet tego nie widac,choc brzeg ząbka zrobił sie ostry, ale nie wiem czy nie skoczyc z nim do dentysty (choc jakos sobie tej wizyty wogole nie wyobrazam), by mu ten ząbek jakoś zabezpieczyli przed psuciem się...miałyscie moze z tym cos do czynienia??? wiecie co taki dentysta mógłby z tym zdziałac??? jakies lakierowanie i szlifowanie czy cuś??? bo choc myjemy zębolki 2x dziennie, to nie chcę, by mu sie tam cos zaczeło psuc :no:
PINKA25 no masz rację, muszę przezwycięzyc swój hyyyyy pedantyzm? :-D i pozwolic małemu na samodzielne jedzonko, choc wiem, ze pewnie niewiele wtedy zje...

dowikla co u lekarza???
Gosia ja taki humor mam przed @, bez siekiery lepiej wtedy do mnie nie podchodzic ;-)

Zdroweczka dla reszty chorujących :tak:

ja nadal chora...zdycham. zmutanciały wirus. małego tez jeszcze trzyma. ehhh
nienawidze byc chora.
PINKA- dawno wysłałas paczkę? kurcze nic nie doszło...ehhh ta poczta.
pozdrawiam wszystkie mamuski i urwisy:)

Bylam u lekarza:-)
No i Klaudia ma zapalenie gardla i dostala ospamox,mucosolvan i kropelki sinecod:wściekła/y:A wiec na gastroskopie jade jutro tylko z Wiktoria:no:A z tego co wiem to terminy sa tak za 5-6 tyg:szok:ale zostawie im numer kom do mnie i jak ktos zrezygnuje to maja do mnie zadzwonic to wtedy pojdziemy wczesniej:rofl2:

A ja jak na zlosc dzisiaj rano dostala @-masakra a mialam doatac 29

heyka
wpadłam na chwilkę, bo jakoś już w wyrku wysiedzieć nie mogę.
mały jest z moim w poznaniu, ja u rodziców i powiem wam dziewczyny, że moimo iż nie widzę go dopiero drugi dzień to już tak strasznie tęsknie, że szok. darłabym się na wszystkich...jak dostaje mms-a od mojego to aż mi się ryczeć chce, że nie mogę przytulić małego. albo jak rozmawiam z moim i słysze jak Filip sobie gada...czy się śmieje to mam ochote się spakować i śnigać do poznania żeby go zobaczyć.
może wyda się to wam głupie ale ja jestem "świeżak" mama i jeszcze nie rozstawałam się z małym na dłużej... jeszcze kilka dni temu mówiłam mojemu, że chciałabym sobie odpocząć, w "końcu" sie wyspać.... ale teraz wiem,że chyba nie mówiłam tego poważnie.
ale jestem głupia załapałam takiego dołka, że się nie poznaje.... ehhh
ide zadzwonić:p co robią moje chłopaki:)
pozdarwiam !!!!

witam wieczorowa porą :tak::-D:tak:

ja siedze z małym w domku i poprostu brakuje czasu na wszystko :tak: mały do zabawy potrzebuje towarzystwa więc czasu na kompa w domku brakuje :tak: a jak idzie na drzemke popołudniową to ja ogarniam chatke i tez sobie wypoczywam, :tak:po popołudnie tez musze mu zająć, a qurcze bez mamusi nic nie zrobi, wytrzyma 3 minutki i przybiega, że jest znudzony i chce do mamusi, mam nadzieje,że do września mu przejdzie bo będzie ciężko :baffled:

a ogólnie choroby chyba od małego nie załapałam, katar przechodzi więc jest git :tak: mały troszke kaszle i smarka, i nie wiem czy czasem i przyszłego tygodnia nie posiedzi w domku tylko juz nie wiem z kim :baffled: no ale do konca tygodnia jeszcze kilka dni więc może wydobrzeje :tak:

a mój M wziął sie za edukacje Kacpra:-D stwierdził,że idzie wcześniej do szkoły to niech sie juz uczy i w całej chacie mam poprzyklejane na meblach, drzwiach oknach itp karteczki z literkami :tak: dekoracja na maxa :tak::-D:tak:

to tyle co u nas ........ :tak:

Iwonka i jak powrót po przerwie do pracy ? odgruzowałas juz biurko ??? :tak:

Gosia, jak Emi i jak twoje samopoczucie , poprawiło sie :tak: pamiętaj "jutro będzie lepiej wstanie nowy dzień" :tak::-D

Pinka, jakies nowe osiągniecia malucha :tak: a A ma juz jakies namiary na nową prace czy może ma juz nowa prace :tak: a ty juz sie przestawiłaś na nowy rytm z nowa pracą :tak:

NataK, ja chyba odwiedziłabym stomatologa :tak: taki otwarty ząbek może szybciej przyjąć jakies świnstwo :tak:

ilonka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :tak: a juz rodzinnie czy nadal osobno ???

dowikla, to zdrówka dla małej :tak: a może uda sie z wcześniejszym terminem :tak:a mały sie trzyma w przedszkolu ??? u nas 5 ma byc bal karnawałowy i ciekawe czy sie odbędzie przy tak małej ilosci dzieciaczków :baffled: grypsko na całego :baffled:

pozdrawiam Wszystkie wieczorowa porą i życzę duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka i słoneczka :tak::-D:tak:

miłych snów ;-)

reklama
hejo

Jarzebinka --mala ciagle cos nowego sie uczy czasami za nia nie nadarzam ostatnio nauczyła sie pluć w dal:-D:-D:-D:-D:-D tata ja nauczył hihihi co do pracy mojego A to nie jest na bezrobociu ja zapierd..........alam hihihi żartuje w obecnej chwili to nam sie bardziej opłaca niz gdyby pracował za marne grosze:rofl2::rofl2:
Ilonka -na wlasnie ja do Goski_k23 wysyłalam dwie paczki jedna doszła a druga nie:crazy::crazy::crazy::crazy: ale o ile ppamietam to tydzien przed swietami wysyłałam ja zanajde paragon to ci podam numer ok??????
Nata -ja tez pedantem jestem ale jak moje dziecko brudzi to mi to nie przeszkadza bo wiem ze ona tego nie rozumie a nikt przecież od razu nie je idealnie:no::no: no chyba ze zaczyna jak ma 5 lat..............gorzej jak moj bałagani wtedy juz jest granda:-D:-D:-D:-D
Gosia-która rocznica????????
ok mykam laseczki do potem pa

Do góry