reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam:-)
A co tu znowu nikogo nie ma:confused:

Na 12 zapisalam sie do lekarza bo Klaudia mi caly czas kaszle no i chyba jej gastroskopie musze przelozyc na inny termin:rofl2:

A u mnie dzisiaj od 8 rano na klatce wiercenie i pukanie az do teraz,wiec to co jestesmy nie wyspane to poprostu:szok::szok::szok:

NATA:-)Ale Twoj maly juz ladnie mowi;-)
A zty mieszkaniem to rzeczywiscie przesada:crazy:Jak mozna do czegos takiego wpuscic potencjalnych nabywcow:no::no::no:

ILONKA:-)Duuuuzo zdrowka;-)No i niech wkoncu to spotkanie wypali:tak:

:-)MILEGO DNIA:-)

reklama
:tak::tak::tak::tak::tak:

ja dzis taka nietomna chodze kurcze pada cały dzien i nc mi sie nie chce na dodatek jajnik mnie pobolewa ach te jajeczkowanie wy tez macie takie bolesne??????????
mała zasneła a ja robie schabik ze sliweczka bo chodzi za mna jak nie wiem:-D:-D:-D:-D

Gosia- jak tam u was jeszcze chorujecie???????/
Iwonka- niom ja to wole rano wstac niz np na nocki chodzic do pracy;-);-)jak tam po wizycie u gina masz foteczke z usg????
Nata- a ty myslisz ze moja nie wyrzuca z miski?????? cały czas hehehh ja po jej posiłku to cały salon sprzatam bo wszystko uklejone,dzieci muszą sie nauczyc no a niestety poczatki sa trudne wiadomo ja sie juz dddddddddwno do jej brudzenia przyzwyczailam heheh
Dowilka i jak tam po wizycie u lekarza?????????????

co tu taka cisza ostatnio co? nie macie weny do pisania??????

no fakt ostatnio towarzystwo posneło chyba:szok::szok::szok::szok: kazdy odwali posta na szybko i juz sie nie pokazuje ehhhhhhhhhhhhh

moj od poniedziałku jest na bezrobociu i nudzimy sie wdomu bo nie ma co robic dla nas dwóch heheh, wlasnie mała juz sie wyspała wiec poleciał do niej a ja tez ostatnio taka zmeczona chodze i dzis jeszcze mnie zemmdliło fleeeeeeeeeeeeeeee pewnie cos zjadłam bo pół dnia mi sie odbijało:baffled::baffled::baffled::baffled:

Ja jestem :-p:-D
Macie rację, nie zawsze chce się pisać, ja na przykład w weekendy prawie wogole nie piszę, to jedyne dni kiedy jestesmy całą rodzinką w domu, więc muszę ten czas wykorzystać na maksa ;-)
Dziewczyny mam problem, Kubus wczoraj ziupnął na płytki w kuchni i ukruszył sobie górną jedynkę, nie jest co prawda tragicznie, w sumie to nawet tego nie widac,choc brzeg ząbka zrobił sie ostry, ale nie wiem czy nie skoczyc z nim do dentysty (choc jakos sobie tej wizyty wogole nie wyobrazam), by mu ten ząbek jakoś zabezpieczyli przed psuciem się...miałyscie moze z tym cos do czynienia??? wiecie co taki dentysta mógłby z tym zdziałac??? jakies lakierowanie i szlifowanie czy cuś??? bo choc myjemy zębolki 2x dziennie, to nie chcę, by mu sie tam cos zaczeło psuc :no:
PINKA25 no masz rację, muszę przezwycięzyc swój hyyyyy pedantyzm? :-D i pozwolic małemu na samodzielne jedzonko, choc wiem, ze pewnie niewiele wtedy zje...

dowikla co u lekarza???
Gosia ja taki humor mam przed @, bez siekiery lepiej wtedy do mnie nie podchodzic ;-)

Zdroweczka dla reszty chorujących :tak:

ja nadal chora...zdycham. zmutanciały wirus. małego tez jeszcze trzyma. ehhh
nienawidze byc chora.
PINKA- dawno wysłałas paczkę? kurcze nic nie doszło...ehhh ta poczta.
pozdrawiam wszystkie mamuski i urwisy:)

Bylam u lekarza:-)
No i Klaudia ma zapalenie gardla i dostala ospamox,mucosolvan i kropelki sinecod:wściekła/y:A wiec na gastroskopie jade jutro tylko z Wiktoria:no:A z tego co wiem to terminy sa tak za 5-6 tyg:szok:ale zostawie im numer kom do mnie i jak ktos zrezygnuje to maja do mnie zadzwonic to wtedy pojdziemy wczesniej:rofl2:

A ja jak na zlosc dzisiaj rano dostala @-masakra a mialam doatac 29

heyka
wpadłam na chwilkę, bo jakoś już w wyrku wysiedzieć nie mogę.
mały jest z moim w poznaniu, ja u rodziców i powiem wam dziewczyny, że moimo iż nie widzę go dopiero drugi dzień to już tak strasznie tęsknie, że szok. darłabym się na wszystkich...jak dostaje mms-a od mojego to aż mi się ryczeć chce, że nie mogę przytulić małego. albo jak rozmawiam z moim i słysze jak Filip sobie gada...czy się śmieje to mam ochote się spakować i śnigać do poznania żeby go zobaczyć.
może wyda się to wam głupie ale ja jestem "świeżak" mama i jeszcze nie rozstawałam się z małym na dłużej... jeszcze kilka dni temu mówiłam mojemu, że chciałabym sobie odpocząć, w "końcu" sie wyspać.... ale teraz wiem,że chyba nie mówiłam tego poważnie.
ale jestem głupia załapałam takiego dołka, że się nie poznaje.... ehhh
ide zadzwonić:p co robią moje chłopaki:)
pozdarwiam !!!!

witam wieczorowa porą :tak::-D:tak:

ja siedze z małym w domku i poprostu brakuje czasu na wszystko :tak: mały do zabawy potrzebuje towarzystwa więc czasu na kompa w domku brakuje :tak: a jak idzie na drzemke popołudniową to ja ogarniam chatke i tez sobie wypoczywam, :tak:po popołudnie tez musze mu zająć, a qurcze bez mamusi nic nie zrobi, wytrzyma 3 minutki i przybiega, że jest znudzony i chce do mamusi, mam nadzieje,że do września mu przejdzie bo będzie ciężko :baffled:

a ogólnie choroby chyba od małego nie załapałam, katar przechodzi więc jest git :tak: mały troszke kaszle i smarka, i nie wiem czy czasem i przyszłego tygodnia nie posiedzi w domku tylko juz nie wiem z kim :baffled: no ale do konca tygodnia jeszcze kilka dni więc może wydobrzeje :tak:

a mój M wziął sie za edukacje Kacpra:-D stwierdził,że idzie wcześniej do szkoły to niech sie juz uczy i w całej chacie mam poprzyklejane na meblach, drzwiach oknach itp karteczki z literkami :tak: dekoracja na maxa :tak::-D:tak:

to tyle co u nas ........ :tak:

Iwonka i jak powrót po przerwie do pracy ? odgruzowałas juz biurko ??? :tak:

Gosia, jak Emi i jak twoje samopoczucie , poprawiło sie :tak: pamiętaj "jutro będzie lepiej wstanie nowy dzień" :tak::-D

Pinka, jakies nowe osiągniecia malucha :tak: a A ma juz jakies namiary na nową prace czy może ma juz nowa prace :tak: a ty juz sie przestawiłaś na nowy rytm z nowa pracą :tak:

NataK, ja chyba odwiedziłabym stomatologa :tak: taki otwarty ząbek może szybciej przyjąć jakies świnstwo :tak:

ilonka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :tak: a juz rodzinnie czy nadal osobno ???

dowikla, to zdrówka dla małej :tak: a może uda sie z wcześniejszym terminem :tak:a mały sie trzyma w przedszkolu ??? u nas 5 ma byc bal karnawałowy i ciekawe czy sie odbędzie przy tak małej ilosci dzieciaczków :baffled: grypsko na całego :baffled:

pozdrawiam Wszystkie wieczorowa porą i życzę duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka i słoneczka :tak::-D:tak:

miłych snów ;-)

reklama
hejo

Jarzebinka --mala ciagle cos nowego sie uczy czasami za nia nie nadarzam ostatnio nauczyła sie pluć w dal:-D:-D:-D:-D:-D tata ja nauczył hihihi co do pracy mojego A to nie jest na bezrobociu ja zapierd..........alam hihihi żartuje w obecnej chwili to nam sie bardziej opłaca niz gdyby pracował za marne grosze:rofl2::rofl2:
Ilonka -na wlasnie ja do Goski_k23 wysyłalam dwie paczki jedna doszła a druga nie:crazy::crazy::crazy::crazy: ale o ile ppamietam to tydzien przed swietami wysyłałam ja zanajde paragon to ci podam numer ok??????
Nata -ja tez pedantem jestem ale jak moje dziecko brudzi to mi to nie przeszkadza bo wiem ze ona tego nie rozumie a nikt przecież od razu nie je idealnie:no::no: no chyba ze zaczyna jak ma 5 lat..............gorzej jak moj bałagani wtedy juz jest granda:-D:-D:-D:-D
Gosia-która rocznica????????
ok mykam laseczki do potem pa

Do góry