Dowikla no to nie pozostaje nam nic innego jak tylko pogratulowac tak wspaniałych i mądrych dziewczynek
naprawde super sie rozwijają, fajnie, ze są zdrowe i oby tak dalej, mysle, ze to starszy brat ma na nie bardzo dobry wpływ, dzieci, ktore mają starsze rodzenstwo rozwijaja sie o wiele szybciej
napisz nam jeszcze jak zwalczyłas pieluszki???
ilonka słodki ten Twoj synio, taka mała kluchaaa :-)
Slowiczek, Iwonka zdrowka, wlasnie czytałam o epidemii w kraju i kolejkach w poradniach-paranoja jakas, kurujcie się szybciutko
Gosia ahhhh te chomiki
przerabiałam kilka + swinki morskie, trzeba uwazac na kabelki, wszamią Ci wszystko co lezy w ich zasięgu
A lenia to ja mam od kilku dni :-( u nas wiosna zaczyna się od lutego, wiec juz nie mogę się jej doczekac, moze mi przejdzie ta dolina w koncu
Pinka czytam na bieząco...jest coraz gorzej, na szczescie moj mąz ma wlasną działalnosc i jakos leci, nie zawsze jest super, ale nie jest tez tragicznie...wiem, ze juz nas tu nie chcą, zrobilismy swoje, a jak dzieje sie zle, to mozemy sp....ć do kraju, w sumie im się nie dziwię, tylko chyba nie za bardzo zdaja sobie sprawę z tego, ilu nas tu jest, gdybysmy tak nagle wszyscy wrocili do ojczyzny, owszem mieliby wiecej pracy dla siebie, ale nie mieliby dla kogo pracowac...juz w tej chwili domy swiecą pustkami, co będzie dalej??? na razie czekamy, skoro twierdzą, ze doprowadzilismy ich do kryzysu, to trzeba zostac i im pomoc z niego wyjsc, prawda ?
a jak u Was??? myslicie o powrocie??? Na szczescie nadal mamy duze poparcie wsrod irlandczykow, zdarzaja się rasisci, ale sa wszędzie...niestety