reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
cześć lasie.

Widzę, ze tu umawianko na spotkanko :-)
Ja nie dojadę :-( nie dam rady...

Jarzębinka, dzięki kochana za podpowiedź odnośnie Boba Bud. Już coś ja zorganizuje młodemu tak żeby była zadowolony. Na allegro znalazłam i pas z narzędziami i kask. :-)
I w ogóle dzieki za dobre słowa dla mojego młodego.
Zostały już mu tylko strupy na buzi i ruszające się zęby. Mam nadziję, ze dziąsła wchłoną te ząbki i młody jeszcze nimi troszkę pogryzie...I ogólnie z nim już OK. Nawet już je. Bo przez ząbki było bardzo ciężko.

Zdrówka dla chorowitków!!!!!

dla mnie to ich praca i muszą dawać mandaty z jakiej racji ja mam płacić za bilet a ktoś inny nie :confused:

nie jestem za przemocą a niby się tacy zdarzają co są agresywni ale gdzie nie ma takich ludzi :confused:

Jarzębinka, dzięki kochana za podpowiedź odnośnie Boba Bud. Już coś ja zorganizuje młodemu tak żeby była zadowolony. Na allegro znalazłam i pas z narzędziami i kask. :-)

Słowiczek na os. Wichrowe Wzgórze 124 w Osiedlowym Domu Kultury "Bajka" jest wypozyczalnia strojów karnawałowych,czynne od pon-piatku 15.00-20.00, dostępne rozmiary 104-140, tel. 502-260-409 :tak:może warto tutaj sie zorientować ...................

a do listy można jeszcze dopisać Kubalę, wstępnie jest na TAK .................:cool2:

Udalo mi sie z mala isc dzisiaj do lekarza:tak:i mam doła:wściekła/y:
Wiktoria ma zawalone oskrzela i dostala kolejny antybiotyk-masakra.Do tego ta goraczka i te straszne policzki:no:cała noc mi marudziła i mowiła ała-ała i jeszcze wybija jej sie dolna lewa dwojka ktora pewnie juz dzisiaj albo jutro wyjdzie

Ma zinnat i inne syropki a do tego mascie do smarowania buzki-biedulka moja:-(

No i mam odstawic nestle sinlac i te ciasteczka co im kupilam(niby sinlac jest dla alergikow ale podobno to co jednym alergikom słuzy innym szkodzi!!!i badz tu pozniej madrym)
W piatek czeka nas kontrola i mam nadzieje ze bedzie oki:tak:

No i odezwe sie czy bedziemy na spotkanku

HEJ DZIEWCZYNY :-)
Widzę, ze zyjecie spotkaniem, mam nadzieję, ze wypijecie za nieobecnych niejeden toast tym winkiem domowej roboty :-p
Fajnie macie, troszkę Wam zazdroszczę, ze się spotkacie, ze dzieciaszki się poznają i ze będzie wesoło...no coz... moze jak wrócę, to tez się na jakies spotkanko załapię ;-)
U nas troszkę latania ostatnio, jutro jedziemy oglądac nowy domek, ktory chcemy wynając, jestem ciekawa czy w rzeczywistosci wygląda rownie kusząco, jak na fotkach. przede wszystkim jest jednopoziomowy, a ten w ktorym teraz mieszkamy ma 2 piętra, co staje się coraz bardziej uciązliwe i niebezpieczne przy dorastajacym łobuziaku, no i czynsz tu jest dosc wysoki, wiec moze nam się jutro uda-trzymajcie kciuki ;-)
Czekam teraz, az mały się obudzi i trzeba cos zjeść, to kolejny minus tego domu, mały spi w ciagu dnia w kuchni, bo spanie na piętrze w jego wypadku odpada...no nic mykam, miłego dzionka życzę paaa

No właśnie o to chodzi,że sama pracuje jako kanar i tak się zastanawiam,bo wszędzie jesteśmy postrzegani jako największe chamy i co tylko...a prawda jest taka,że ludzie myślą (gapowicze),że MPK to instytucja charytatywna,tylko zapomnieli o tym,że motorniczy i kierowcy też muszą dostawać pieniążki za swoją pracę...a co do agresywności wobec pasażerów to to jest śmieszne,bo my nie mamy nikogo prawa dotknąć bo za to jest od razu dyscyplinarka i sprawa w sądzie,tak jak by to policjant zrobił,chyba że zostaniemy zaatakowani pierwsi,to mamy prawo się bronić... ogólnie masakra. Wszędzie wypisują,że my takie ścierwo jesteśmy,a dlaczego nie napisali w gazetach jak 2 lata temu mojego kolegę z pracy pobito tak,że przez 2 tygodnie leżał w śpiączce,albo,że ja sama będąc w 2 miesiącu ciąży wyleciałam z tramwaju przez zamknięte drzwi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:... Poruszyłam ten temat tylko dlatego,że chcę otworzyć oczy wszystkim tym,którzy myślą,że to my jesteśmy bandytami i złodziejami,a Ci którzy okradają miasto i wszystkich tych którzy płacą za bilety są świętoszkami...

Ostatnia edycja:
Ja to zapracowana, potem Natalka i dom i jak już usiadłam wygodnie na kanapie to mi sie nei chce sięgac nawet do klawiatury :sorry2:
takze pozdrawiam tylko i zmykam :-)

reklama
Nie wiem pierwszy raz o tym słyszę...ja nie powiem bo jak dzieciaki jadą ze szkoły i nie mogą odnaleźć kom karty to poproszę nie raz o wyjście na przystanek,ale wtedy wysiadam z takim dzieckiem i czekam czy znajdzie czy nie i potem wsiadam z tym dzieckiem ponownie do innego tramwaju tej samej linii i jadę tak daleko jak chce,żeby w razie "W" nie było,że dziecku się stało coś po drodze z mojej winy...a jeśli dziecko nie ma biletu,albo też sieciówki to nie daję mandatu bo jakoś serce mi nie pozwala...sama nie chciałabym,żeby moje dziecko przyniosło kiedyś do domu mandat:baffled:

Do góry