reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja witam poniedziałkowo :tak: i jakos bardzo leniwie.......... dzien zaczął mi sie dość intensywnie i na pełnych obrotach......... a teraz juz jest luz i rozleniwienie... byle do 15.00 :tak:

i ładne słoneczko świeci za oknem :tak:
i co nie ma chetnych na spotkanie ??? nie widzę propozycji .... :-(

weekend czy w tygodniu ...... :tak:
do południa czy po południu .... :tak:
a chatke mogę udostępnić i zrobimy sobie parapetówkę ...... :tak: mam winko domowej roboty ....... :-)

ale czekam na odzew..... :tak:

reklama
JARZEBINKA:-)
Ja jestem chetna na spotkanie.Tylko ze mi najlepiej pasuje weekend i popołudniu,lub w tygodniu poznym popoludniem:tak:
Chyba ze to spotkanie z dziecmi to najlepiej do poludnia i moze byc u mnie:-)bo tak mi bedzie najlatwiej;-)

ANTYLOPKA:-)
Postaraj nam sie wykurowac:tak:Duuuzo zdrowka zycze;-)

Moja Wiktorcia tez obudzila sie z goraczka i z powysuszanymi i czerwonymi policzkami:-(Do lekarza nie chca mnie na razie zarejestrowac bo maja juz za duzo dzieci i mam zadzwonic o 12 a jak nie to jutro mnie przyjmie:wściekła/y:
Masakra ta nasza słuzba zdrowia

hejka ja tylko wpadam na chwile sie przywitac nie mam nastroju wszystko sie wali na kupe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ech szkoda gadac nie bede was zanudzac miłego dnia

dowikla, i jak mała ......... dostałaś się do lekarza ....... :-pa spotkanie jest z pociechami :tak:

Pinka ......................................... głowa do góry .................... :tak:

to mi bardziej pasuje poniedziałek :tak: godzinowo się dostosuję, najwyżej wezme urlop :tak: ale ewent. 15.00 :tak:a co do miejsca to chyba tym razem będzie u mnie bo to miała być parapetówka, więc niech tak zostanie :tak: 82, 63, 69 to autobusy, które jadą do mnie prawie pod blok ( jak ustalimy szczegóły to adres prześle Wam na PM)

hey laseczki
wpadłam tylko powiedziec ze bylismy z Filipkeim u lekarza i stwierdzil ze to ida ząbki.
a kupy sa zielone prawdopodobnie dlatego ze moj maz jest alergikiem i pewnie on tez, bo ma suche policzka, ramionka łokietki itp. co wskazuje na alergie. mamy sprobowac mleka HA i zobaczyc jakie beda kupcie po tym.
aha a jutro okolo 18h przychodzi do nas facet od netu tak ze jest nadzieja ze w tym tygodniu net zawita do naszego domu:)
uciekami i pozdarwiam!

Hej, dzieki za gratki :-)
Jarzebinka - Poniedziałek jest ok, tylko ja raczej 16-17 no a te winko to rozumiem z alkoholem, wiec sie nie zalapie, ale moze umocze język chociaż :-p
dowikla - ja na swoja przychodnie jak narazie nie mam co narzekac, choc raz sie wkurzylam bo mała miała katar i kaszel i nie wiedzialam czy isc do zlobka wiec chcialam zeby przebadali, ale że naszej pediatry nie bylo to na mnie nakrzyczała babka ze z byle katarkiem to inna nie przyjmie bo dużo ludzi i przyjmuje tylko w zagrażających życiu przypadkach :baffled: a no i ponarzekałabym na długie wystawianie recept ;-)
Pinka - ciąża nie jestem zaskoczona bo odstawiłam tabletki i wiedziałam że prędzej czy później zajde :-) no a tak jak mówiłam dużej przerwy nie chciałam robić, tylko mam teraz problem z powiedzeniem rodzicom i teściom, bo raczej nie bedą zachwyceni :-(
Natalka po dlugim odstępie od żłobka śmiało wyciągnela rączki do pani i poszły, nawet mamie nie pomachała :-:)rofl2: ja dzisiaj tez po dlugim odstępie od pracy no i oczywiscie jak wróciłam to tyle roboty ze nawet nie mialam czasu na jedzenie :dry: a najgorsze że mąż mi narobił bałaganu na biurku, w szafkach i komputerze i poł dnia musiałam dochodzić do ładu :wściekła/y:

Mi tezbedzie pasowalo tak na 15-16:tak::tak::tak:
No i mam ten sam dylemat ,czyli co przyniesc:confused:

A z mala jakby lepiej ,a do lekarza sie nie dostalam wiec jakby co to pojde jutro rano

SPOTKANIE

PONIEDZIAŁEK g. 15.00 spoźnialskich też przyjmiemy ...........​

a co do tego : co przynieść, to myślę,że chyba pomyślimy i o słodkim i może jakiejś sałatce, co by nas słodkie nie zmuliło .... ja robie słodkie .........:tak:

reklama
Do góry