reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja witam poniedziałkowo :tak: i jakos bardzo leniwie.......... dzien zaczął mi sie dość intensywnie i na pełnych obrotach......... a teraz juz jest luz i rozleniwienie... byle do 15.00 :tak:

i ładne słoneczko świeci za oknem :tak:
i co nie ma chetnych na spotkanie ??? nie widzę propozycji .... :-(

weekend czy w tygodniu ...... :tak:
do południa czy po południu .... :tak:
a chatke mogę udostępnić i zrobimy sobie parapetówkę ...... :tak: mam winko domowej roboty ....... :-)

ale czekam na odzew..... :tak:

reklama
JARZEBINKA:-)
Ja jestem chetna na spotkanie.Tylko ze mi najlepiej pasuje weekend i popołudniu,lub w tygodniu poznym popoludniem:tak:
Chyba ze to spotkanie z dziecmi to najlepiej do poludnia i moze byc u mnie:-)bo tak mi bedzie najlatwiej;-)

ANTYLOPKA:-)
Postaraj nam sie wykurowac:tak:Duuuzo zdrowka zycze;-)

Moja Wiktorcia tez obudzila sie z goraczka i z powysuszanymi i czerwonymi policzkami:-(Do lekarza nie chca mnie na razie zarejestrowac bo maja juz za duzo dzieci i mam zadzwonic o 12 a jak nie to jutro mnie przyjmie:wściekła/y:
Masakra ta nasza słuzba zdrowia

hejka ja tylko wpadam na chwile sie przywitac nie mam nastroju wszystko sie wali na kupe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ech szkoda gadac nie bede was zanudzac miłego dnia

dowikla, i jak mała ......... dostałaś się do lekarza ....... :-pa spotkanie jest z pociechami :tak:

Pinka ......................................... głowa do góry .................... :tak:

to mi bardziej pasuje poniedziałek :tak: godzinowo się dostosuję, najwyżej wezme urlop :tak: ale ewent. 15.00 :tak:a co do miejsca to chyba tym razem będzie u mnie bo to miała być parapetówka, więc niech tak zostanie :tak: 82, 63, 69 to autobusy, które jadą do mnie prawie pod blok ( jak ustalimy szczegóły to adres prześle Wam na PM)

hey laseczki
wpadłam tylko powiedziec ze bylismy z Filipkeim u lekarza i stwierdzil ze to ida ząbki.
a kupy sa zielone prawdopodobnie dlatego ze moj maz jest alergikiem i pewnie on tez, bo ma suche policzka, ramionka łokietki itp. co wskazuje na alergie. mamy sprobowac mleka HA i zobaczyc jakie beda kupcie po tym.
aha a jutro okolo 18h przychodzi do nas facet od netu tak ze jest nadzieja ze w tym tygodniu net zawita do naszego domu:)
uciekami i pozdarwiam!

Hej, dzieki za gratki :-)
Jarzebinka - Poniedziałek jest ok, tylko ja raczej 16-17 no a te winko to rozumiem z alkoholem, wiec sie nie zalapie, ale moze umocze język chociaż :-p
dowikla - ja na swoja przychodnie jak narazie nie mam co narzekac, choc raz sie wkurzylam bo mała miała katar i kaszel i nie wiedzialam czy isc do zlobka wiec chcialam zeby przebadali, ale że naszej pediatry nie bylo to na mnie nakrzyczała babka ze z byle katarkiem to inna nie przyjmie bo dużo ludzi i przyjmuje tylko w zagrażających życiu przypadkach :baffled: a no i ponarzekałabym na długie wystawianie recept ;-)
Pinka - ciąża nie jestem zaskoczona bo odstawiłam tabletki i wiedziałam że prędzej czy później zajde :-) no a tak jak mówiłam dużej przerwy nie chciałam robić, tylko mam teraz problem z powiedzeniem rodzicom i teściom, bo raczej nie bedą zachwyceni :-(
Natalka po dlugim odstępie od żłobka śmiało wyciągnela rączki do pani i poszły, nawet mamie nie pomachała :-:)rofl2: ja dzisiaj tez po dlugim odstępie od pracy no i oczywiscie jak wróciłam to tyle roboty ze nawet nie mialam czasu na jedzenie :dry: a najgorsze że mąż mi narobił bałaganu na biurku, w szafkach i komputerze i poł dnia musiałam dochodzić do ładu :wściekła/y:

Mi tezbedzie pasowalo tak na 15-16:tak::tak::tak:
No i mam ten sam dylemat ,czyli co przyniesc:confused:

A z mala jakby lepiej ,a do lekarza sie nie dostalam wiec jakby co to pojde jutro rano

SPOTKANIE

PONIEDZIAŁEK g. 15.00 spoźnialskich też przyjmiemy ...........​

a co do tego : co przynieść, to myślę,że chyba pomyślimy i o słodkim i może jakiejś sałatce, co by nas słodkie nie zmuliło .... ja robie słodkie .........:tak:

reklama
Do góry