reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ILONKA:-)Oby malemu szybko przeszlo i zeby dał Ci w nocy pospac;-)
GOSIU:-)Jak tam psinka?mam nadzieje ze juz jest oki:tak:
JARZEBINKA:-)Moja siostra wczoraj zabrala mojego malego na Madagaskar 2 i tez podobno jest rewelacja
Nie wiem jak teraz to wyglada ale jak bylam w ciazy to co srode w multikinie o 12 bylo multibabykino i tam chodzilam z Dominikiem:tak::tak::tak:Warunki byly przystosowane specjalne dla dzieci(przyciemnione swiatlo,przyciszone dzwieki,pieluchy, chusteczki i przewijak na miejscu dla najmlodszych no i kilka zabaweczek pod ekranem)

A ja dzisiaj wybralam sie do tesco tylko z Klaudia a tatus z pozostala dwpjka siedzial w domu;-)No i jak wrocilysmy to myslalam ze mi sie mieszkania pomylily:szok:byl taki syf ze szkoda gadac:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
dawno mnie nie było, świeta i te sprawy ;-)
Natalka wciąż ma kaszelek, w płuckach i oskrzelach na szczescie nic nie ma, chrupanie jest ale jak odkaszlnie to lepiej, gardelko ok, goraczki nie ma, wiec jest podejrzenie ze to alergia :dry:
Jarzebinka - urzadzilas sie juz w mieszkanku? Jak sie mieszka na swoim?
Pinka - a Ty kidy zamierzasz przyjechc do Polski? moze na parapetowke do Jarzebinki?:-p;-):-)
Chyba jeszcze nie bylo zadnego spotkanka?
no poza tym mam superowską wiadomość :-D jestem jeszcze na forum kwietniowych dzieciaczkow no i tam panuje zarażanie się ciążą hihi no i mnie dopadło :rofl2:

Witam sie:-)Jestem w trakcie przygotowywania sniadanka awiec tak szybciutko zaznaczam swoja obecnosc;-)

IWONKABLAZ:-)
No to wielkie gratulacje:tak::tak::tak:Oby wszystko bylo oki do konca ciazy;-)
Jak sie czujesz???
Czekamy na Twoj nowy suwaczek;-)
Pozdrawiam i zycze wszystkigo naj,naj dla Ciebie i dzidzi:-)

Jarzebinka - urzadzilas sie juz w mieszkanku? Jak sie mieszka na swoim?

Chyba jeszcze nie bylo zadnego spotkanka?
no poza tym mam superowską wiadomość :-D jestem jeszcze na forum kwietniowych dzieciaczkow no i tam panuje zarażanie się ciążą hihi no i mnie dopadło :rofl2:

witam po świateczne przerwie i WIELKIE GRATULACJE ..................... :tak: a spotkania jeszcze nie było, czekałyśmy przecież aż wrócisz z rodzinnych stron i na dniach będziemy ustalac szczegóły :tak:

a w mieszkanku, pomalutku, pomalutku :tak:

Dowikla, a te seanse, chyba nadal sa, bo mały chyba mial ulotke w tej sprawie .... :tak:

Gosia, to był taki spontaniczny wypad ....................... :tak:

TO KIEDY SPOTKANIE ?????

Witam wszystkich :D
Jokoś nie mogę się wbić w pisanie z Wami:zawstydzona/y:, Izunia rozrabia coraz bardziej i czasem nie mam sił:-(
dowikla doczytałam że dałaś swoim dziewczynką sinlac z mlekiem. To jest kaszka bezmleczna i dodaje się do niej tylko wodę. Ona jest pełnowartościowym posiłkiem. Nie powinno sie jej mieszać z mlekiem.

iwonkablaz gratulacje :)

ilonka współczuje nocek, niestety ząbki czasem bardzo dają w kość. Mogę Ci polecić żel Dentinox bardzo pomagał(inne nie) i szczotkowanie silikonową szczoteczką. Moja córcia bardzo to uwielbiała.

Miłego dnia wszystkim życzę :-)

CECYLIA:-)
Ja im daje nestle sinlac jako dodatkowe kalorie,poniewaz z ich waga to cienko:no:
Dodaje im jedna miarke do kazdego mleka i posiłku:tak:i niby maja po tym cos przybrac
Kiedys dostawały tak samo nutriton ale bez rezultatow:-(

hey laski.
noc byla lepsza niz poprzednia bo budził sie tylko 3 razy. paracetamol chyba pomogl.
jeszcze sprobujemy jakis czopków bo ktos tam mowil ze bardzo dobre na noc. choc to ostatecznosc.
lece na kawke . dziekuje za wszystkie rady i opinie:)

Hejka ja tylko na sekunde bo mała zaraz karmie sama tez sie pożywie hee i do wyrka odpoczac bo po weekendzie w pracy i domu mam dosc:-p doba ma zdecydowanie za mało godzin jak dla mnie:tak::tak::tak::tak::tak:

Iwonka- ale super wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!! moje Gratulacje!!!!!
a co do twojego pytania to ja w polsce wstepnie bede na koniec maja a poczatek czerwaca wiec na parapetówke do Jarzebinki raczej sie nie załapie:-:)-(ale wy napewno bedziecie sie swietnie bawic a ja poczekam na focie i relacje hehehe

powiedz jak sie czujesz nie jestes zaskoczona tą ciąża z reszta jak sie widziałysmy to mówiłas ze chciała bys mała róznice miedzy dzieciaczkami no i masz ehhł

ok lece pa do juterka

Witam:-)
Co tu dzisiaj tak cicho???
Ja dzisiaj mialam dzien sprzatania:rofl2:i poklocilam sie z M bo ja zap...od rana jak głupia a wielmozny pan spal sobie do 13!!!,pozniej wywalilam go z pokoju bo musialam uspic male to wlaczyl Dominikowi bajki i dalej lezal-co za gatun:confused:
Ale pozniej zostawilam z nim dzieci i poszlam sobie na pierdy do kolezanki:tak:
A jak wrociłam to co -on znowu lezał:wściekła/y:a dzieci robily co chcialy

ILONKA jak tam maly?
GOSIU fajnie ze z pieskim juz dobrze:-)

DOBRANOC

reklama
no co jest? nikogo od rana?
Wiki miała katarek w piątek i u mnie w pracy ją osłuchała pediatra, żebym w weekend nie musiala za lekarzem wrazie czego biegac.:zawstydzona/y: Młoda juz zapomniala, że była przeziębiona, a ja wczoraj pod kocem pół dnie (reszty sie dało przy moim łobuzie wyleżeć;-)), a teraz w pracy ledwo zipie...

Do góry