reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ILONKA:-)Oby malemu szybko przeszlo i zeby dał Ci w nocy pospac;-)
GOSIU:-)Jak tam psinka?mam nadzieje ze juz jest oki:tak:
JARZEBINKA:-)Moja siostra wczoraj zabrala mojego malego na Madagaskar 2 i tez podobno jest rewelacja
Nie wiem jak teraz to wyglada ale jak bylam w ciazy to co srode w multikinie o 12 bylo multibabykino i tam chodzilam z Dominikiem:tak::tak::tak:Warunki byly przystosowane specjalne dla dzieci(przyciemnione swiatlo,przyciszone dzwieki,pieluchy, chusteczki i przewijak na miejscu dla najmlodszych no i kilka zabaweczek pod ekranem)

A ja dzisiaj wybralam sie do tesco tylko z Klaudia a tatus z pozostala dwpjka siedzial w domu;-)No i jak wrocilysmy to myslalam ze mi sie mieszkania pomylily:szok:byl taki syf ze szkoda gadac:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
dawno mnie nie było, świeta i te sprawy ;-)
Natalka wciąż ma kaszelek, w płuckach i oskrzelach na szczescie nic nie ma, chrupanie jest ale jak odkaszlnie to lepiej, gardelko ok, goraczki nie ma, wiec jest podejrzenie ze to alergia :dry:
Jarzebinka - urzadzilas sie juz w mieszkanku? Jak sie mieszka na swoim?
Pinka - a Ty kidy zamierzasz przyjechc do Polski? moze na parapetowke do Jarzebinki?:-p;-):-)
Chyba jeszcze nie bylo zadnego spotkanka?
no poza tym mam superowską wiadomość :-D jestem jeszcze na forum kwietniowych dzieciaczkow no i tam panuje zarażanie się ciążą hihi no i mnie dopadło :rofl2:

Witam sie:-)Jestem w trakcie przygotowywania sniadanka awiec tak szybciutko zaznaczam swoja obecnosc;-)

IWONKABLAZ:-)
No to wielkie gratulacje:tak::tak::tak:Oby wszystko bylo oki do konca ciazy;-)
Jak sie czujesz???
Czekamy na Twoj nowy suwaczek;-)
Pozdrawiam i zycze wszystkigo naj,naj dla Ciebie i dzidzi:-)

Jarzebinka - urzadzilas sie juz w mieszkanku? Jak sie mieszka na swoim?

Chyba jeszcze nie bylo zadnego spotkanka?
no poza tym mam superowską wiadomość :-D jestem jeszcze na forum kwietniowych dzieciaczkow no i tam panuje zarażanie się ciążą hihi no i mnie dopadło :rofl2:

witam po świateczne przerwie i WIELKIE GRATULACJE ..................... :tak: a spotkania jeszcze nie było, czekałyśmy przecież aż wrócisz z rodzinnych stron i na dniach będziemy ustalac szczegóły :tak:

a w mieszkanku, pomalutku, pomalutku :tak:

Dowikla, a te seanse, chyba nadal sa, bo mały chyba mial ulotke w tej sprawie .... :tak:

Gosia, to był taki spontaniczny wypad ....................... :tak:

TO KIEDY SPOTKANIE ?????

Witam wszystkich :D
Jokoś nie mogę się wbić w pisanie z Wami:zawstydzona/y:, Izunia rozrabia coraz bardziej i czasem nie mam sił:-(
dowikla doczytałam że dałaś swoim dziewczynką sinlac z mlekiem. To jest kaszka bezmleczna i dodaje się do niej tylko wodę. Ona jest pełnowartościowym posiłkiem. Nie powinno sie jej mieszać z mlekiem.

iwonkablaz gratulacje :)

ilonka współczuje nocek, niestety ząbki czasem bardzo dają w kość. Mogę Ci polecić żel Dentinox bardzo pomagał(inne nie) i szczotkowanie silikonową szczoteczką. Moja córcia bardzo to uwielbiała.

Miłego dnia wszystkim życzę :-)

CECYLIA:-)
Ja im daje nestle sinlac jako dodatkowe kalorie,poniewaz z ich waga to cienko:no:
Dodaje im jedna miarke do kazdego mleka i posiłku:tak:i niby maja po tym cos przybrac
Kiedys dostawały tak samo nutriton ale bez rezultatow:-(

hey laski.
noc byla lepsza niz poprzednia bo budził sie tylko 3 razy. paracetamol chyba pomogl.
jeszcze sprobujemy jakis czopków bo ktos tam mowil ze bardzo dobre na noc. choc to ostatecznosc.
lece na kawke . dziekuje za wszystkie rady i opinie:)

Hejka ja tylko na sekunde bo mała zaraz karmie sama tez sie pożywie hee i do wyrka odpoczac bo po weekendzie w pracy i domu mam dosc:-p doba ma zdecydowanie za mało godzin jak dla mnie:tak::tak::tak::tak::tak:

Iwonka- ale super wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!! moje Gratulacje!!!!!
a co do twojego pytania to ja w polsce wstepnie bede na koniec maja a poczatek czerwaca wiec na parapetówke do Jarzebinki raczej sie nie załapie:-:)-(ale wy napewno bedziecie sie swietnie bawic a ja poczekam na focie i relacje hehehe

powiedz jak sie czujesz nie jestes zaskoczona tą ciąża z reszta jak sie widziałysmy to mówiłas ze chciała bys mała róznice miedzy dzieciaczkami no i masz ehhł

ok lece pa do juterka

Witam:-)
Co tu dzisiaj tak cicho???
Ja dzisiaj mialam dzien sprzatania:rofl2:i poklocilam sie z M bo ja zap...od rana jak głupia a wielmozny pan spal sobie do 13!!!,pozniej wywalilam go z pokoju bo musialam uspic male to wlaczyl Dominikowi bajki i dalej lezal-co za gatun:confused:
Ale pozniej zostawilam z nim dzieci i poszlam sobie na pierdy do kolezanki:tak:
A jak wrociłam to co -on znowu lezał:wściekła/y:a dzieci robily co chcialy

ILONKA jak tam maly?
GOSIU fajnie ze z pieskim juz dobrze:-)

DOBRANOC

reklama
no co jest? nikogo od rana?
Wiki miała katarek w piątek i u mnie w pracy ją osłuchała pediatra, żebym w weekend nie musiala za lekarzem wrazie czego biegac.:zawstydzona/y: Młoda juz zapomniala, że była przeziębiona, a ja wczoraj pod kocem pół dnie (reszty sie dało przy moim łobuzie wyleżeć;-)), a teraz w pracy ledwo zipie...

Do góry