reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no to było by super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

powiedz mi jeszcze a gdzie mieli to weselicho? bo my planujemy skromne na 30 osob i szukam jakiejs sali takie przytulnej i niewielkiej by mi goscie nie pogineli hehhe jak narazie dostałam kilka odpowiedzi ale nic co by mnie zainteresowalo albo ceny szok:szok::szok::szok::szok: albo sale wielkie jak na 120 osób:sorry2:

tu mam takie propozycje ale nie wiem.....................
Hotel Poznań - Dworek Skórzewski - Noclegi Poznań
Panda Catering Serwis :: Galeria
Gościniec Sucholeski Spotkania biznesowe :: konferencje :: targi :: spotkania biznesowe :: konferencje i targi

reklama
kurcze jestem na etapie sukni slubnej i sali pokaze wam kiecki bo z nimi najwiekszy problem...............................dlaczego dlatego ze chudzina jestem i cyca nie mam ale na allegro sa nawet tanie wiec przeróbka ewentualnie wchodzi w gre jak narazie takie typy co o tym myslicie?

Moja siostra brala slub w pazdzierniku:tak:
Miala sliczna sukienke z bolerkiem i z welonem szyta na zamowienie;-)Sukienka naprawde bombowa a ona sama wygladala w niej jak ksiezniczka:tak::tak::tak:
Wlasnie chce ja sprzedac (oczywiscie nie za tyle ile na nia wydala ale za polowe ceny)a tez nosi rozmiar 36 i cycow tez wielkich nie ma.
Jak chcesz to moge podesłac foteczke

Gosiu:-)Nata K:-)no wlasnie jak ide po mlodego do przedszkola to zostawiam je same:szok:Nie jest tak zle zakluczam chatke no i jak po niego ide to przewaznie spia a to przedszkkole to ja widze z okna(jest na mojej ulicy tylko po drugiej stronie i jakies 100 metrow dalej)

pinka mnie osobiście sukienka nr 1:) ta trzecia jakby tortem opryskana.
co do propozycji sal to wszystkie mi sie podobaja.
natak- juz nic nie rozumiem, dwóch pediatrów powiedziało ze to nie skaza. jeden ze skaza nie tylko raczej alergia pokarmowa. to jak to jest to samo:/ łeb mi pęka od myśenia:/ a to gotowe jedzonko gerberki itp. mozna podawac przy skazie? bo ten jeden pediatra nam powiedzial ze to na pewno nie od tego ze skoro to wczesniej wystąpiło to można śmiało podawać i ostrożnie wprowadzać nowe.czyli bez zmian.juz nic nie wiem. ehh mamuśki przechlapane:/

Dowilka- no pewnie im wiecej sukien dla mnie tym lepiej podam ci e-maila na priv dzieki

Gosia- hmmm to super sprawdze czy maja strone swoja na goglach

Ilonka- ja cie doskonale rozumiem bo u mnie było tak samo co lekarz to inna opinia i dopóki dziecku badan nie zrobilismy to ciagle człowiek w niewiedzy zył........ a notabene zadne opinie lekarzy sie nie sprawdziły :no::no: trzymam kciuki zeby u was bylo ok

ale Pinka wprowadziłaś romantyczny nastrój ........................... :tak: co do sukienek, to ja tez miałam z bordowymi dodatkami i ta mi sie również podoba i ta 2............ :tak:

Ilonka, a Ty gdzie teraz przebywasz, bo sie pogubiłam ????? jak jestes w Poznaniu to na spotkanie też zapraszam ...... a kolejne bedzie chyba na przełomie maja/czerwca, bo Pinka planuje pobyt w Polsce, więc ...............:tak::-D:tak:

reklama
Do góry