reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no to było by super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

powiedz mi jeszcze a gdzie mieli to weselicho? bo my planujemy skromne na 30 osob i szukam jakiejs sali takie przytulnej i niewielkiej by mi goscie nie pogineli hehhe jak narazie dostałam kilka odpowiedzi ale nic co by mnie zainteresowalo albo ceny szok:szok::szok::szok::szok: albo sale wielkie jak na 120 osób:sorry2:

tu mam takie propozycje ale nie wiem.....................
Hotel Poznań - Dworek Skórzewski - Noclegi Poznań
Panda Catering Serwis :: Galeria
Gościniec Sucholeski Spotkania biznesowe :: konferencje :: targi :: spotkania biznesowe :: konferencje i targi

reklama
kurcze jestem na etapie sukni slubnej i sali pokaze wam kiecki bo z nimi najwiekszy problem...............................dlaczego dlatego ze chudzina jestem i cyca nie mam ale na allegro sa nawet tanie wiec przeróbka ewentualnie wchodzi w gre jak narazie takie typy co o tym myslicie?

Moja siostra brala slub w pazdzierniku:tak:
Miala sliczna sukienke z bolerkiem i z welonem szyta na zamowienie;-)Sukienka naprawde bombowa a ona sama wygladala w niej jak ksiezniczka:tak::tak::tak:
Wlasnie chce ja sprzedac (oczywiscie nie za tyle ile na nia wydala ale za polowe ceny)a tez nosi rozmiar 36 i cycow tez wielkich nie ma.
Jak chcesz to moge podesłac foteczke

Gosiu:-)Nata K:-)no wlasnie jak ide po mlodego do przedszkola to zostawiam je same:szok:Nie jest tak zle zakluczam chatke no i jak po niego ide to przewaznie spia a to przedszkkole to ja widze z okna(jest na mojej ulicy tylko po drugiej stronie i jakies 100 metrow dalej)

pinka mnie osobiście sukienka nr 1:) ta trzecia jakby tortem opryskana.
co do propozycji sal to wszystkie mi sie podobaja.
natak- juz nic nie rozumiem, dwóch pediatrów powiedziało ze to nie skaza. jeden ze skaza nie tylko raczej alergia pokarmowa. to jak to jest to samo:/ łeb mi pęka od myśenia:/ a to gotowe jedzonko gerberki itp. mozna podawac przy skazie? bo ten jeden pediatra nam powiedzial ze to na pewno nie od tego ze skoro to wczesniej wystąpiło to można śmiało podawać i ostrożnie wprowadzać nowe.czyli bez zmian.juz nic nie wiem. ehh mamuśki przechlapane:/

Dowilka- no pewnie im wiecej sukien dla mnie tym lepiej podam ci e-maila na priv dzieki

Gosia- hmmm to super sprawdze czy maja strone swoja na goglach

Ilonka- ja cie doskonale rozumiem bo u mnie było tak samo co lekarz to inna opinia i dopóki dziecku badan nie zrobilismy to ciagle człowiek w niewiedzy zył........ a notabene zadne opinie lekarzy sie nie sprawdziły :no::no: trzymam kciuki zeby u was bylo ok

ale Pinka wprowadziłaś romantyczny nastrój ........................... :tak: co do sukienek, to ja tez miałam z bordowymi dodatkami i ta mi sie również podoba i ta 2............ :tak:

Ilonka, a Ty gdzie teraz przebywasz, bo sie pogubiłam ????? jak jestes w Poznaniu to na spotkanie też zapraszam ...... a kolejne bedzie chyba na przełomie maja/czerwca, bo Pinka planuje pobyt w Polsce, więc ...............:tak::-D:tak:

reklama
Do góry