reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam sie po mega nieprzespanej nocy:szok:

Dziewczyny daly mi takiego czadu ze szok.Darły sie na zmiane praktycznie cala noc:wściekła/y:
A teraz sie bawia jakos w miare zamiast isc spac:szok:Jak je poloze na drzemke to obowiazkowo klede sie z nimi bo nie wyrobie:no:
Nie mam pojecia co w nie wstapiło:no::no::no:

Gosiu:-)torcik bombowy:tak::tak::tak:

Milego dnia:-)

reklama
;-);-);-);-);-);-);-)

Gosia- tor po prostu cuuuuuuuuuuuuuuuuudny:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowilka -to witaj w klubie mam niewyspanych

ok lece na sniadanie Głowa mi pęka-znów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam dziewczyny:-)
Wczoraj jak myłam ząbki Wikuni, to zauważyłam, że wybiły jej się obie górne trójki - nie marudziła, nie piszczała, nie pokazywała na ząbki, że przegapiłam ;-) Te czwórki, które sie wcześniej wybiły, chyba takl dokuczały, że sama nie zwracala uwagi na trójki:shocked2:

gosia - super torcik!! mniam-mniam....
dowikla - miłej drzemki:happy2: To jest zadziwiające, jak dzieciatko w nocy marudzi, zmęczone, ale spać nie może, a rano wstępuje w nie taki siły witalne, że rozkłada na łopatki:cool:
PINKA - Ty masz migerny czy co ??
nata- daj znac jak oglądany domek:tak: Trochę Ci zazdroszczę, bo uwielbiam coś przemeblowywac, malowac itp

wracam do pracy:sorry:

czarne owcę znajdą się wszędzie, a na ich przykładzie nie ma co oceniać wszystkich. Mnie jedynie denerwuje doczepianie się do minuty, a tramwaj stoi w korku kilka miedzy jednym a drugim przystankiem. Kilak razy miałam już taka sytuacje na dąbrowksiego. jeden kontroler to odpuści, a drugi sie przyczepi i da manadt. bezsensu....

heya lasencje:p
my wlasnie wrocilismy ze szcezpienia. mały był dzielny i tylko troszke płakał ale po chwilce przestał bo zobaczył kolorowe plakaty:) teraz nastepne jak mały skonczy rok:) ufff 600zl poszło na szczepienia.
nooo a ta nasza pediatra ogladała go i wiecie co powiedziała ze mozliwe ze to nie alergia tylko skaza !!! nosz qrwa tyle razy sie pytalismy czy to czasem nie skaza a ona ze nie! dwoch pediatrow powiedzialo ze to nie skaza a ta ze skaza:/ juz nie wiem co jest grane jak narazie przechodzimy na mleko HA i zobaczymy czy bedzie poprawa jaknie to bedziemy myslec dalej.
a mi sie ząb wyrzyna na samym końcu i strasznie boli... mam policzek az spuchnięty ale o tam...
gosc od netu byl pooglądał sobie dom...wylazł na dach i powiedział ze musi sprawdzic w kalendarzu kiedy ma wolny termin zeby nam neta załozyc:/ co za gosc wiec znowu musimy czekac....
kurcze cos mnie gardło pobolewac zaczyna:/
mały nogami wywala przewijak z łóżeczka...hhehe ale ma nerwa:)) coś mu nie wychodzi.
Gosia torcik mniamii:) piękny. zrób mi taki:) ja sem łakomczuch ze ho hooo :p
dowikla- witaj w klubie niewyspanych.
Antylopka- gratulacje dla córci kolejnych ząbków:) my czekam za pierwszym ząbkiem:)
widzę, że spotkanie się odbędzie:) fajnie macie takie babskie pogaduchy:)

ANTYLOPKA:-)
Gratuluje zabkow:tak:
jesli chodzi o moja drzemke to skonczyla sie zanim zdazyla sie zaczac:szok:takich mam cudownych sasiadow(pode mna cyganie brrr,nade mna patolodzi-matka od rana do nocy w pracy a trojka dzieci samopas,wiec zaczynaja o 6 rano a koncza po polnocy masakra albo muzyka albo szczekajacy pies albo bieganie w chodakach i krzyki albo rabanie drewna na opal na podlodze,nie wspomne juz o tym ze te dzieciaki same remontuja cala chate-z ktorej i tak maja eksmisje-lacznie z wymiana rur w kiblu i w ten oto sposob juz 4 razy mialam zalana kuchnie:szok:a obok mnie mieszkaja alkoholicy:shocked2:FAJNIE mam co???

Teraz polozylam mlode drugi raz i moze sie przespia a ja zaraz zmykam po Dominika do przedszkola

ILONKA:-)No coz taka jest nasza sluzba zdrowia,ale najwazniejsze zebyscie sie wkoncu dowiedzieli co malemu jest bo pewnie i on sie meczy i Wy

PINKA:-)mi tez leb peka:no:Wziełam juz jedna tabletke ale cos czuje ze na tym sie nie skonczy-masakra
I do tego ta pogoda wrrr

dowikla- no ja juz cholery dostaje za przeproszeniem! nikt nie moze powiedziec co może być przyczyną tych policzek i kupek. do łba można dostać. masz racje juz nas to męczy.... co do Filipa chyba mu to nie przeszkadza bo jakoś marudzenia nie ma ani nic takiego.... no ale sam fakt.

Hej kobitki :-)
Z domku niestety nici, choc wyglada super, jest nowy i tanszy, to jednak jest polozony na kompletnym WYDUPIEWIE, gdzie bałabym się sama siedziec, a wiadomo mąz w pracy, a ja z małym całymi dniami w domu, juz teraz czuję się jak w prywatnym więzieniu, tam byłoby jeszcze gorzej. Szukamy więc dalej, mamy kontrakt do konca lutego, musimy cos znalezc do tego czasu, trzymajcie kciuki
Antylopka Gratulujemy nowych kiełkow :tak: ja tez lubię urządzac, malowac itd. ale jakos nie wyobrazam sobie tego z moim małym, dzielnym pomocnikiem :-D
Gosiu torcik świetny, taki rozowiutki w sam raz dla małej księzniczki :tak: z góry podziwiam Cię za zdolnosci, bo sama będziesz robic tak???
dowikla nie zazdroszczę nieprzespanych nocek i sąsiedztwa :no:gdzie ty mieszkasz, ze tam taka patologia??? a jak malusie zdrowe ??? bo jedna corcia chorowała troszku tak ???
A z kim zostawiasz corki jak idziesz po synka do przedszkola???
chyba nie same, co ???:sorry2:
ilonka1q wiesz skaza białkowa, to inaczej alergia pokarmowa, oby Twoj synus tego nie miał :no: nieleczona i zaniedbana moze prowadzic do astmy, atopowego zapalenia skóry itd. same nieprzyjemne rzeczy, my borykamy sie z tym problemem juz od dawna, jest dieta, widac poprawę, ale nadal uwazamy z jedzonkiem dla malego...jednym slowem nic przyjemnego, zarowno dla rodzicow jak i dla dziecka, bo to ono najbardziej tu cierpi, boli je brzuszek, swędzi wysypka itd...
PINKA ja to ten ból głowy zawsze zrzucam na niskie cisnienie panujące tu na wyspach, bez kawusi, ani rusz ;-)

kurcze jestem na etapie sukni slubnej i sali pokaze wam kiecki bo z nimi najwiekszy problem...............................dlaczego dlatego ze chudzina jestem i cyca nie mam ale na allegro sa nawet tanie wiec przeróbka ewentualnie wchodzi w gre jak narazie takie typy co o tym myslicie?

OKAZJA !!! Oryginalna Suknia Ślubna 36 + gratis (522756210) - Aukcje internetowe Allegro
< SUBTELNA SUKNIA ŚLUBNA + BUTY GRATIS! > (522051161) - Aukcje internetowe Allegro
Ładna i tania suknia ślubna (524993003) - Aukcje internetowe Allegro

????????????????????

reklama
Do góry