reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Jarzebinka a u ciebie jak wszystko gotowe w domku :confused: i jak starania o dzidziusia :confused:

a propo domku to tyle o ile - duzy pokój powiedzmy umeblowany, sypialnia - łóżko czyli dmuchany materac, jedna nieduża komoda i kartony ..... :tak: reszta OK :tak: a dalsze zakupy do urządzania chatki dopierojak pospłacamy długi, spłacilismy juz 1/3, więc jeszcze sporo zostało :tak: zaprosze na parapetówe to sama zobaczysz :-D:-D:-D

a propo staranek, to czekam do 18. stycznia ...... :tak: a jak nic nie wyjdzie, to jeszcze luty i zobaczymy, a wrazie co na poczatku marca w terminie owulki juz jestem umówiona do gina i chyba zrobie monitoring cyklu... bo ilez można czekać :no:

hejka
Moje dziecię wymyśliło sobie, ze na bal przedszkolny chce być przebrany za Boba Budowniczego.
Wczoraj przejrzałam bardzo bogatą ofertę strojów na allegro ale Boba niet.
I co teraz?
Muszę chyba improwizować. Macie pomysły??
Może gdzieś w Poznaniu widziałyście przez przypadek jakis strój.

ja mam ewentualnie też żółty kask i plastikowe narzędzia: piła, młotek, poziomica, wiertarka itp ( ale bez pasa) :tak:

hej hej ja jestem z Poznania i jestem tutaj zupełnie nowa, więc nawet do końca nie wiem co się tu dzieje. pozdrawiam wszystkich!!!

i ja witam i pozdrawiam :tak:

a na Grunwaldzie to ja mieszkam obecnie ..... :tak:

A ja chcialam wyjsc z moimi maluchami tak o 18 na plac Asnyka na sanki ale jak otworzylam okno i poczulam jak jest zimno i jak wieje to mi sie szczerze odechcialo;-)Juz tak wychodze z nimi od wtorku i jakos nie moge wyjsc hihi
Ale jutro to juz napewno no prawie napewno wyjde zeby ich nie kisic tyle w domu:-)

widzę, ze tu się dzisiaj dzieje :-)...
ale ja smutna i tylko na chwilkę wpadłam coś Wam powiedzieć. Jutro nadrobię co naskrobałyście.

Mój Łukasiu dzisiaj wrócił z przedszkola z pokiereszowaną buzią. Czoło, nos zdarte, warga górna rozwalona, dziąsła spuchnięte, zęby ledwo sie trzymają...Cała buzia obolała.
Jeść nie może, bo go boli.
A co się stało? Co innego mówi Pani z przedszkola, co innego moje dziecko.
Jutro nie idzie do przedszkola. :-(

widzę, ze tu się dzisiaj dzieje :-)...
ale ja smutna i tylko na chwilkę wpadłam coś Wam powiedzieć. Jutro nadrobię co naskrobałyście.

Mój Łukasiu dzisiaj wrócił z przedszkola z pokiereszowaną buzią. Czoło, nos zdarte, warga górna rozwalona, dziąsła spuchnięte, zęby ledwo sie trzymają...Cała buzia obolała.
Jeść nie może, bo go boli.
A co się stało? Co innego mówi Pani z przedszkola, co innego moje dziecko.
Jutro nie idzie do przedszkola. :-(

Oj biedny:-(Ciekawe co tam sie dzialo:no:

:) no na pewno przyda im się chociaż kilka minut powietrza i Tobie też choćby dla samego lepszego samopoczucia, jak szłam sobie to zimna nie czułam bo bylam mocno opatulona, ale dla maluszków troszkę za zimno póki co jest na dworze

No ale jutro ma byc troszke cieplej:tak:
A mi to by sie przydało,ale ja jestem straszny zmarlak brrr i nie nadaje sie na takie zimowe spacerki:no:
Jak zaprowadzam mlodego do przedszkola i go odbieram to juz jest masakra:szok:

Dominik spi,dziewczynki leza juz w łozeczkach wiec mam troche luzu:tak:
Troche poczytam,popisze i spadam pod prysznic i spac.

YVAINE:-)
No spacer w taka pogode jest zdrowy,ale ja mimo wszytsko wole lato i upaly:tak:

Pamietam ze jak moj synek byl malutki too chodzilam z nim zima na dlugie nawet trzygodzinne spacerki,ale teraz to brrrr

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Słowiczek -opowiadaj co sie stało jak nie tu to na zamknietym:rofl2::rofl2::rofl2:
Dowilka-ale ty nocny marek jestes:tak::tak::tak::tak:
yvaine-skoro jest tak jak mowisz to sie nie zamartwiaj tylko rób kobieto wszystko by chłop do ciebie wrócił trzmam za was kciuki
Jarzebinka-i na was przyjdzie czas ze pokoik sobie urzadzicie a co do bobo to po piernika ci ten suwaczek? owulka czasmi sie przesówa i suwaczek w ty monecie moze byc nie trafiony po prostu próbujcie cooooooodziennie :-D:-D:-D:-D:-D

my wczoraj z moim szukalismy jakiejs fajnej sali na wesele ale jak narazie nic nam sie nie spodobało:no::no::no: i dzis szukamy dale

a co tu dzis tak cicho z rana wstawac spiochy!!!!

Do góry