hihi ten świat jest faktycznie mały, ja na dąrbowskiego całkiem niedaleko słowackiego
No to niezle.Ciekawe ile razy sie juz mijalysmy na ulicy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi ten świat jest faktycznie mały, ja na dąrbowskiego całkiem niedaleko słowackiego
ja jako dziecko mieszkałam na Słowackiego
Jarzebinka a u ciebie jak wszystko gotowe w domku i jak starania o dzidziusia
hejka
Moje dziecię wymyśliło sobie, ze na bal przedszkolny chce być przebrany za Boba Budowniczego.
Wczoraj przejrzałam bardzo bogatą ofertę strojów na allegro ale Boba niet.
I co teraz?
Muszę chyba improwizować. Macie pomysły??
Może gdzieś w Poznaniu widziałyście przez przypadek jakis strój.
hej hej ja jestem z Poznania i jestem tutaj zupełnie nowa, więc nawet do końca nie wiem co się tu dzieje. pozdrawiam wszystkich!!!
widzę, ze tu się dzisiaj dzieje :-)...
ale ja smutna i tylko na chwilkę wpadłam coś Wam powiedzieć. Jutro nadrobię co naskrobałyście.
Mój Łukasiu dzisiaj wrócił z przedszkola z pokiereszowaną buzią. Czoło, nos zdarte, warga górna rozwalona, dziąsła spuchnięte, zęby ledwo sie trzymają...Cała buzia obolała.
Jeść nie może, bo go boli.
A co się stało? Co innego mówi Pani z przedszkola, co innego moje dziecko.
Jutro nie idzie do przedszkola. :-(
no na pewno przyda im się chociaż kilka minut powietrza i Tobie też choćby dla samego lepszego samopoczucia, jak szłam sobie to zimna nie czułam bo bylam mocno opatulona, ale dla maluszków troszkę za zimno póki co jest na dworze