reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam ja jem juz sniadanie :-D:-D:-D:-D:-DPierwsze:-)zaraz do pracy myka

Gosia- to pochwal sie tym wóziem,aaaaaa po pracy wysyłam dla ciebie teraz wezme potwierdzenie jak by co to bedzie wojna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieje ze dojdzie bo jak nie to sie zdenerwuje
Jarzebinka- no widzisz to juz na czym klapnąc przy jedzeniu masz hahahah:-D:-D nie musisz na stojaco upychac;-)))))))))))))))
Iwonka- no to super ze powolutki wam sie zaczyna układac trzymam kciuki za pracke i dasz rade zobaczysz poczatki beda trudne ale potem bedzie ok

ok laseczki mykam buziaki dla was paaaa

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :-) Pewnie cięzko będzie, ale postaram sie zastosować rady :tak:
Jarzębinka - "czerwony kapturek" na klonowica
I jak na złość nam sie jedno autko zepsuło i nie ma kasy na naprawe i nie wiem jak ja będę małą odbierała :baffled: no a spacerkiem to tak z 40-50 minut z tego żłobka :sorry2: chociaż taki spacer to by sie przydał bo tram chyba w żłobku nie wychodzą :confused:

Kurcze dziewczyny ratujcie moja mała nie chce nic jesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juz mi rece opadaja co jej daje to wszystko Bleeeeeeeeeee jadla by tylko rosół dziewn w dzien na zmiane z pomidorową oraz kurczaka i jajko gotowane to wszystko nic innego nie bo ma zaraz odruch wymiotny.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja juz nie wyrabiam bo zadarzało sie ze nie jadła ale to dzien albo dwa ale potem dostawała apetyt i bilo k a teraz tydzien tak jest:szok::szok::szok::szok:czy u was zdarzała sie taka sytuacja?????????

ok laseczki mykam do pracki miłego dzionka

hejo

Gosia głos oddany zeby sredniej nie zaniżali;-))))))))))
to mnie pocieszyłas bo widze ze nie ja mam tylko niejadka:-p:-p:-p:-p

ja dopiero teraz zagladam bo miałysmy gosci mała sie tak wyszalałam ze padła spac :happy:taka zmeczona heheh a ja mam teraz chwilke dla siebie

no rzeczywiscie cisza jak makiem zasiał:szok::szok::szok::szok:

Gosia- to masz fajnie ze ci mała tak długo spi moja godzinke max1,5 spi w dzien i to wsio:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a czemu ci zwymiotowała cos jej zaszkodzilo czy co????????//
Nata- jak tam wyniki masz juz?

Kurcze dziewczyny czy wasze dzieci urzadzaja wam histerie jak nie dostana czegos co chcą lub jak cos nie po ich mysli idzie???????tupą nogami rzuczaja sie na podłoge?

bo moje dzieckowlasnie od jakiegos czasu tak robi jak jej nie ulegam chyba super nianie zawolam hahhaha:-D

Jarzębinka - "czerwony kapturek" na klonowica

Iwonka rewelacyjny żłobek, nie mam wprawdzie wyrobionego zdania o oddziale niemowlaków, ale moj mały chodził tam właśnie jak skonczył 21 miesiecy, wiec zaliczył pół roku maluszków( II pietro) i rok 2-latków ( I pietro) - tutaj opieka była rewelacyjna, dzieciaczki były zadbane,ani razu nie miał odparzonej pupy po pieluszce, zawsze był czyściutki, dużo się nauczył, był naprawde zadowolony, wiec myśle,że u niemowalków tez jest rewelacja, wiec naprawdę z czystym sumieniem możesz zostawiac swoja pociechę, bo będzie pod dobra opieką :tak::-D:tak:

Gosia- dzieki;-):tak:a ty byłas w koncu u tego lekarza?
Julka- no wlasnie co tam u was? bo wpadlas poinformowałas i teraz milczysz:-:)-:)-:)-:)-(
Iwonka- i jak tam szukanie pracy???
Jarzebinka -a ty co tam dom juz powoli wyglada jak dom?

i reszta babeczek

Nata,syla,słowiczek,.katka i cała reszta gdzie jestescie?

reklama
Gosia- ile dawałas za przesyłke?
Julka- no to dobrze ze chociaz dla dziecka potraficie zyc ze soba

dzis po raz pierwszy gotuje malej barszcz biały ciekawe czy zje:confused::confused::confused:

Do góry