reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witajcie dziewczyny
usmiech.gif

Mam do Was prośbę...chciałam kupic Wojtusiowi zabawkę, która wydaję dzwięki i może jakieś światełka ma
usmiech.gif
Może byc nawet taka jakaś większa tylko nie wiem co wybrac, bo tyle tego jest
usmiech.gif
Może cos polecicie??? Bo się ostatnio zorientowałam, że Wojtek ma właściwie same grzechotki, gryzaki lub takie szeleszczące zabawki i że taka jakaś edukacyjna by mu się przydała
usmiech.gif

Z góry dzięki za podpowiedzi
usmiech.gif

reklama
Hej
Kredzia - moja Natalka prawie w tym samym wieku bo niecałe 7 miesięcy :-) Lubi piłki, i klocki (takie fisher prica) one są do żyrafy fishera ale narazie ich tam nie wrzuca :blink:choc mysle ze za tydzien dwa bedzie sie tym lepiej bawic, no i garnuszek fisher prica tez super sprawa :tak:podoba jej sie tez taka miękka piszcząca książeczka, no i lusterko :-) ale powiem ci szczerze ze najbardziej cieszy buzie jak ma w rękach gazete, jakies opakowanie papierowe,pilot albo komórke ;-)
jarzebinka - no super, gratuluje w końcu tych kluczy do M :-) to teraz przeprowadzka, urządzenie sie i parapetówka ;-)
Pinka - z tą pracą wyszło bez sensu, bo płącą zaledwie 970 brutto :wściekła/y: ledwo by na nianie starczyło a chodziło o odbieranie tel z PLAYa i udzielanie informacji plus sprzedaz usług (moglabym byc zainteresowana ale nei za taką kwotę :no:) tym bardziej ze praca zmianowa i w swieta :sorry2:

cześć i czołem...... pytacie skąd się wziąłem......

witam z pracy, dzisiaj z małym pracuje, bo nie miałam go z kim zostawić a w pracy jestem niezastąpiona:no::no::no: , nawet nie pozwolą w spokoju pochorować ..... :no::no::no:

a firanki.... pomyślimy, pomyślimy ale chyba najpierw karnisze, bo tam okna tylko z roletami :tak::-D:tak:

Gosia i jak dzisiaj samopoczucie ??? jak główka ??? :blink:

witam nasze nowe koleżanki, jak miło,że nas troszke przybywa, aby tylko teraz nas nie ubywało ...... :tak::-D:tak: miłego popołudnia :tak:

Czesc

ale zimno dzis u nas jak nie wiem:baffled::baffled::baffled::baffled:brrrr.................mała spi wiec mam chwilke dla siebie:tak:potem zje obiad i do miasta smigam;-)

a tu dzis taka cisza pewnie wszystkie lenistwo ogarneło tak jak mnie:confused:

Iwonka- no fakt mało płaca ale myslałam ze przez te 3 lata cos sie zmieniło jednak nie:no::no:,fakt praca swiatki piatki i niedziele teraz tez bym tam nie poszła jak mam dziecko ale jak byłam sama to mi to odpowiadało:tak:trzymam kciuki za kolejne propozycje;-)

Gosiu a co było przyczyną tego bólu??? wycierpiałaś się biedulko, znam ten bol, mam dyskopatię i co rusz mnie tam łupnie, ale u mnie idzie w tyłek i w nogi...zdroweczka zyczę :tak:
Kredzia wrzucę Ci pozniej kilka linkow do fajnych zabawek, fajnych wg.mojego synka oczywiscie ;-)
Milego popoludnia babeczki :-)

ahhhhh zapomnialam dodac, ze w koncu udało mi sie zawiezc probki do badan, wyniki za tydzień...ulzylo mi nieziemsko, tyle czasu siebie i Kubę tym męczyłam ;-)

ale pustki :-( nikt nie chce popisać...pewnie się wszystkie ukrywacie na zamknietym :-p
Gosia_k23 jak się czujesz ??? widzę, ze wymazalas posta...
Pozdrawiam i zyczę milego weekendu :tak:

heyka!
faktycznie pustki:/ ja mam chwilke bo mały juz spi:)
musze sie wam pochwalić wczoraj mój maluszek jak zasnął o 21h tak spał do 4:45h:)) to jego rekord!!! po karmieniu go położyłam na boczku bo mu sie nie odbiło i tak na tym boczku przespał cała noc! jestem w szoku. wiem ze nie powinnam na boczku kłasc ze wzgledu na bioderka...ale mam nadzieje ze kilka razy mu nie zaszkodzi. teraz tez spi lekko na boczku zobaczymy jak bedzie tej nocy:) moze mu tak wygodnie spac ...no nie wiem.
ja nadal u rodzicow jestem.mielismy dzis wrocic do poznania ale auto nadal nie naprawione. teraz cos wyszło z elektryką i jutro musimy do goscia zewiesc niech zobaczy co jest...eh zawsze cos :/
za tydzien w niedziele mały ma chrzciny.:) szczerze to jeszcze zadnych przygotowan nie było:/ nawet ubranka nie mamy ale z tym stwierdzilismy ze poczekamy na ostatnia chwile bo mały z kazdym dniem jest coraz wiekszy...hehhe mały klocek.:p
ale juz jest taki kochany:) szok i taki grzeczny w ogole nie płacze.a najbardziej uwielbia ogladac lampy na suficie:)hehhe a jak pojde z nim do łazienki to ma rajjj bo tam pelno halogenków i nie wie gdzie patrzec.
moj maz jutro do szkoły jedzie.na 6h ma pociag do pozka...i musze go zawiesc.
szczerze to ta jesien jakos źle na mnie wypływa...jakiegos doła łapie nie wiedząc czemu....
czasami i tak bywa.
a co tam u Was dziewczyny?? jak wasze maluszki? oj w sumie to juz nie takie "maluszki" hihii pozdrawiam!

reklama
Gosia mi w szpitalu mowili zeby na boku nie kłaść... bo mozna znieksztalcic bioderka. na USG bioderek tez facet powiedzial zeby dzidzia spala na brzuszku albo na pleckach tylko nie na boku:/ a USG bioderek wyszlo dobrze wiec nie wiem...
no ale jednak mały spal do 2h i pozniej obudził sie po 5h.
ja juz od 5h na nogach bo musialam meza zawiesc na pociag...eh jestem taka znorana a mały nie chce spac juz tylko gada i gada...
teraz wlasnie dostał czkawkę:) musze isc mu zrobic herbatki.
zaraz musze na miasto jechac bo małemu mleko sie konczy i wlasnie herbatka...nie mowiac o pampersach:) hehhe
z/w obowiązki mamuski wzywaja:D

Do góry