reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Cześć dziewczyny:-) czwartek byłam u gina, miałam badania na przyziernośc fałdu karkowego i wszystko jest ok:tak::tak::tak: Gin miał problem żeby zbadac moja kruszynke bo ona cały czas przodem do nas była i tak słodko machała raczkami, ze aż mi łzy ze szczęścia popłynęły:tak::tak::tak:
Po kolejnej wizycie będę wiedziała co się kryje za tym słowem "kruszynka" :tak::tak::tak: no chyba że tym razem nie będzie sie chciała pokazać:tak:

reklama
Hej dziewczyny!
U nas wporządku, mała zdrowa i wogóle też już tak dużo umie :rofl2::-) z dnia na dzień coraz fajniejsza :-)
a i mam pytanie, moze cos wiecie o firmie arvato service bo jutro tam ide na rozwmowe. wiem ze chodzi o odbieranie tel przychodzących (call center). w necie nie znalazlam jaki złych opinni.

Czesc dziewczyny

Iwonka- czy to chodzi o ta firme na plewiskach? bo jak tak to ja tam pracowałam i super było naprawde;-0 polecam
kina- wierze ze sie popłakalas ze szczescia bo ja miałam tak samo:tak: a masz focie? to wkejaj kochana;-)

nic dzis mi sie nie chce jakas rozleniwiona po weekendzie jestem:rofl2::rofl2:

Pinka - nie wiem gdzie dokładnie praca, jutro ide na rozmowe na ul. Rosevelta, to jest tak jak mówiłam praca przy obsłudze kleinta przy telefonie, no i zmianowa. Czy tak pracowałas? Jak tak to powiedz coś wiecej :tak:

Hej kobitki, widzę, ze i Was mgła dopadła... jak dzis rano otworzyłam okno, to "zgłupiałam", mlekoooo wszędzie, świata nie widziałam, juz zapomniałam jak irlandzka mgławica wygląda :tak:

My juz po "badaniach", niestety Kubie krwi dziś nie pobrano, mam za to pojemnik na mocz i kupkę, nie wiem tylko jak mam małego upilnowac, aby mi w tę buteleczkę siusiu zrobil, przyklejanego woreczka nie dostałam, bo ponoc wyniki moczu nie są z niego wiarygodne...będziemy probowac, a krew moze mu pani doktor pobierze przy kolejnej wizycie, bolem jest bowiem fakt, ze nie pobieraja tu krwi z paluszka, czego więc go standardowe kłucie, a ja mam się zaopatrzyc w maść znieczulającą...wiedziałam, ze na posiew pobierają z rączki, ale na morfologię ??? nawet pani doktor zastanawiała się jak go będzie kłuć, skoro ma takie malusie żyłki, no ale powiedziała, ze sie tego podejmie, zobaczymy jakie będą wyniki z moczu i kupki...ehhhh :-(

kina super, ze badania ok. :tak: kurcze ja nawet nie wiem, gdzie zapodziałam fotki z USG synusia :szok: muszę poszperać, test znalazłam---pierwsze "zdjęcie" mojej fasolki hehee

iwonkablaz trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę ;-), niestety nie znam tej firmy, kiedys pracowałam w Panoramie Firm jako telemarketerka, nie wspominam dobrze tego okresu zycia ( 3 miesiące ), ale to było co innego, to ja musiałam dzwonic i truć tyłki klientom, nie nadawałam się do tego totalnie, wiec zrezygnowałam-nie jestem "urodzonym sprzedawcą" :-D

Mam pytanie do Mam Poznanianek, gdzie wykonac USG, żeby lekarz zapisał ruchy Maluszka na płycie, czy jest taka możliwośc tu w Poznaniu? :-) Oraz, w którym tyg. miałyście wykonywane badanie na przyziernośc fałdu karkowego? Denerwuje się, ponieważ ja niestety nie miałam :-(

Gosia_k23 - to może masz gdzieś w notesie numer na Polną, do rejestracji, musiałabym zadzwonic dowiedziec się co jest potrzebne (Skierowanie?) i bym się umówiła gdybym mogła :-)

reklama
Do góry