reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Gosiu mam 5 kg na +:tak::tak: Kurcze jak tak dalej pójdzie to do konca ciazy przywale ponad 20 kg:-(

ja też jak Gosia miałam 15 na plusie i wtedy wydawało mi sie,że to tak okropnie duuuuuuuuuuuużo :baffled: a fakt,że mi zrucanie tak szybko nie poszło, bo do wagi sprzed ciąży wróciłam dopiero jak przestałam karmić czyli ok. rok po urodzeniu :tak: tak więc nie martw się napewno zgubisz te nadprogram .... :tak::-D:tak:

i kolejny deszczowy dzień i jak tu nie wpaść w jesienną depresję, porostu tragedia ...........:baffled: gdzie to słoneczko albo chcociaż bezdeszczowe dni ......

i krótka relacja z pasowania na przedszkolaka: impreza była naprawdę udana, trwała jakieś 30 minut, najpierw przez 20 min dzieciaczki prezentowały wszystkie piosenki, wierszyki i tańce jakich sie nauczyły przez te 2 miesiące a potem było pasowanie wielkim ołówkiem i ...... wielka zbiorowa histeria płaczu jak trzeba było rozstać sie z rodzicami i pójść z pania do sali ...... ale panie dzielnie sobie poradziły :tak::-D:tak: kilka zdjęć w galerii

reklama
:-) Hej Dziewczyny :-)

No to musze sie pochwalić, że ... będe mama ! :-):-):-)

Dawno nie zagladalam do Was, zreszta ogólnie na forum. Pracy duzo, stresów tez i myslala, że długo bedziemy sie starać o dziecko, a tu taka niespodzianka. Za 3 razem sie udało ( te pierwsze 2 m-ce troszeczke sobie odpuscilismy :sorry2: ).

Od nowego roku prawdopodobnie zwolnie tempo i bede częściej do Was "wpadala".

Miłego dnia ( mimo tej okropnej pogody :baffled: )

dziewczyny mam pytanko! wczoraj bylam u gin na kontroli po porodzie...i po tablety.przpisala mi Logest nie wiecie w jakiej aptece sa najtansze? bo wiem ze roznice w cenie to nawet 10zl. moze ktoras sie orientuje??

witam kobitki:tak:
Ale sie dzieje no same cięzarne hheh jarzebinka jeszcze na ciebie kolej:tak::tak::tak:

kina- no wlasnie kilosami sie nie zamartwiaj bo ja w ciaz przytyłam 25kg:szok::szok::szok::szok::szok: czułam sie jak słon:tak::tak: ale potem szybko zgubiłam i teraz mam mniej niz przed ciaza;-) a co do brzuszka to juz spory ja taki w 20 tygodniu miałam:-):-)-slicznie wygladasz:tak:

tricolor- serdeczne gratulacje opowiadaj opowiadaj ktory to tydzien i wogóle:-) superowo

ok mykam na kawunie

ja mam recepte na 3opakowania.ale ceny w patekach sa takie rozne ze nie chce przeplacic tym bardziej ze wiem ze te tabletki to koszt okolo 30zl za sztuke czasamie nawet wiecej. wiec moze ktoras sie orientuje:)

Pinka ja jeszcze ci kasy nie wyslalam bo czasu brak... ale obiecuje ze dzis wysle:) bo i tak musimy jechac na poczte nieszczesne rachunki placic. ile gdzies idzie list do WB? jest jakis piorytet??
w ogole czuje sie jakbym miala zaraz dostac nieszczesną @ ... krzyz mnie boli tak jak przed ciaza. ehhh
o kurcze ja tu gadu gadu a moj maly zjada kłaczasty kocyk! upsss:p

reklama
ja mam recepte na 3opakowania.ale ceny w patekach sa takie rozne ze nie chce przeplacic tym bardziej ze wiem ze te tabletki to koszt okolo 30zl za sztuke czasamie nawet wiecej. wiec moze ktoras sie orientuje:)

Jak ja kupowałam tabletki hormonalne , to lekarze polecali mi Aptekę na ul. Piatkowskiej tak mniej więcej wzw akademików. Ale czy naprawdę jest tam duzo taniej to nie wiem, gdyz ceny sie zmieniają.:-( Ja i tak zawsze kupowałam koło mnie ( za płotem mam aptekę:tak::tak:) i tez uważam ze nie jest droga. tak naprawdę w jednej aptece jest jedno tansze , a inne droższe. A mi się nigdy nie chciało latac po aptekach ( dojazd tez kosztuje) .

Do góry