reklama
iwonkablaz
Fanka BB :)
Gosiu - Emilka jest śliczniutka! oczywiscie oddałam na nią głosy
hejo;-)
u nas dzis pogoda piekna tzn Słoneczna:-) ale mroźna typowo zimowa tylko sniegu brakuje
wczoraj cały dzien czekałam na robotników i sie nie doczekałam dzis moj pojdzie do tego szefa i zobaczymy co powie,bo juz mnie to wku........wia powoli bo na zakupki bym sie chetnie wybrała no nic zobzczymy
buziaki dla wszystkich zdrowych i chorych ja mykam cos wrzucic na ruszt:-)
u nas dzis pogoda piekna tzn Słoneczna:-) ale mroźna typowo zimowa tylko sniegu brakuje
wczoraj cały dzien czekałam na robotników i sie nie doczekałam dzis moj pojdzie do tego szefa i zobaczymy co powie,bo juz mnie to wku........wia powoli bo na zakupki bym sie chetnie wybrała no nic zobzczymy
buziaki dla wszystkich zdrowych i chorych ja mykam cos wrzucic na ruszt:-)
Gosia- a czemu nie dostałas recepty? u nas z tym nie ma problemu idziesz mowisz ze chcesz i masz i co najważniejsze za Darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pogoda juz sie knoci bo chmury sie zbieraja a ja z mała chce isc do miasta jak zje obiad,bo robotnikow sie nie doczekałam jeszcze
pogoda juz sie knoci bo chmury sie zbieraja a ja z mała chce isc do miasta jak zje obiad,bo robotnikow sie nie doczekałam jeszcze
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
u nas nie ciekawie wczoraj lało dziś szłam na pocztę i do sklepu to kropiło
i dzis znowu leje........................ poprostu nic się nie chce, dobrze,że w pracy spokój to jakos do tej 15.00 wytrzymam, ale ciężko będzie ......
a na 10.20 idziemy z M do przedszkola na uroczystość pasowania na przedszkolaka ................
Pinka, i jak dzisiaj robotnicy ???
ale pomimo kiepskiej pogody miłego dnia życzę
witam
a u nas znow pikne slonce tylko ze mrozno,wlasnie ostatnio cos mie ten mróz dziwił bo nigdy nie było tylko deszcz padał a tu wczoraj w TV mówili ze snieg ma u nas popruszyc ale numer
angole znów do pracy nie pojda sklepy pozamykaja haha
Jarzebinka- no niestety nie doczekałam sie dzis sprawe rozwiazujemy do konca albo robia to porzadnie albo niech spierdalaja!!!!!!!!!!!!!!
a musze sie pochwalic ze moje dziecko spało bez pobódki od 9 do 5 rano potem zjadłą mleczko i 8-smej spała normalnie szok
a gdzie reszta mam
ide cos zjesc bom głodna
a u nas znow pikne slonce tylko ze mrozno,wlasnie ostatnio cos mie ten mróz dziwił bo nigdy nie było tylko deszcz padał a tu wczoraj w TV mówili ze snieg ma u nas popruszyc ale numer
angole znów do pracy nie pojda sklepy pozamykaja haha
Jarzebinka- no niestety nie doczekałam sie dzis sprawe rozwiazujemy do konca albo robia to porzadnie albo niech spierdalaja!!!!!!!!!!!!!!
a musze sie pochwalic ze moje dziecko spało bez pobódki od 9 do 5 rano potem zjadłą mleczko i 8-smej spała normalnie szok
a gdzie reszta mam
ide cos zjesc bom głodna
Na ul. Zakopiańskiej jest przychodnia Ja tam chodze, ale moje dzieciaki chodza do Śliwy bo nie wiem nawet czy na Zakopiańskiej przyjmuja takie małe dzieci:--( Ale słyszałam , ze duzo ludzi przenioslo sie do Suchego LasuTylko dowiem sie gdzie to dokładnie i Ci napiszeKina a powiedz mi czy wiesz gdzie jeszcze jest przychodnia na Podolanach ? widziałam raz gdzieś tam bliżej ciebie w jakiejś bocznej ulicy ale mi mignęła tylko tabliczka i nie przeczytałam do końca bo jechałam autem ale chetnie jakby nie było strasznie daleko bym małą przepisała no i siebie również
najbardziej mi zależy by dla małej znaleźć kogoś innego bo ja to tam sama się leczę ;-)
ale sie wkurzyłam bo poszłam po recepte na anty i oczywiście mi nie dała su...
Pinka dobrze masz z tą pogodą u nas nie ciekawie wczoraj lało dziś szłam na pocztę i do sklepu to kropiło
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
Heja kobietki...dziś mam doła, to chyba ta pogoda, wieje, leje i nic się nie chce, człowiek kisi się w domku z małym marudnym brzdącem i nie wie co wymyslać :-(
Pinka u nas tez mrozno i chyba jednak będę zmuszona zakupić jakis kombinezon, wiesz, ze nie moge tu dorwac rajstopek dla chlopcow??? szok...maja tylko dziewczęce, rożowiste i fioletowe w kwiatki...no dobra, mogę tez wybrac biale, ale po całym dniu na podłodze, to raczej głupi pomysł
Robię dzis szybki obiad, bo mam lenia...kotlety z indyka, fryty z piekarnika i surówka, mały poskubie pewnie frytek i na tym się skonczy jego jedzenie, ale i tak będę się cieszyć z tego co wszamie Ząbki dają mu niezle "popalić" i mamusi równiez, ale co tam...przetrwamy jakos ;-)
Milego dnia Wam zyczę rodaczki :-)
Pinka u nas tez mrozno i chyba jednak będę zmuszona zakupić jakis kombinezon, wiesz, ze nie moge tu dorwac rajstopek dla chlopcow??? szok...maja tylko dziewczęce, rożowiste i fioletowe w kwiatki...no dobra, mogę tez wybrac biale, ale po całym dniu na podłodze, to raczej głupi pomysł
Robię dzis szybki obiad, bo mam lenia...kotlety z indyka, fryty z piekarnika i surówka, mały poskubie pewnie frytek i na tym się skonczy jego jedzenie, ale i tak będę się cieszyć z tego co wszamie Ząbki dają mu niezle "popalić" i mamusi równiez, ale co tam...przetrwamy jakos ;-)
Milego dnia Wam zyczę rodaczki :-)
reklama
Kina miło cię zobaczyć ;-) a brzuszek już widać a ile kg na + ?
Moja mała jeszcze wojuje ale o 21:00 mam zamiar ją położyć do łóżeczka ;-) dziś wstała po 9:00 i nie spała przez to w dzień bo właściwie na stary czas to była by 10:00 ale czy o 21:00 mi zaśnie to ja nie wiem bo żywioł w nią wstąpił
Gosiu mam 5 kg na + Kurcze jak tak dalej pójdzie to do konca ciazy przywale ponad 20 kg:-(