reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej
Jarzebinka - a gdzie ty podrózujesz? dawno nie zaglądałam jakoś z braku czasu i nie orientuje sie :sorry2:
Pinka - fajowsko wyglądasz w tym kolorku :tak:
U nas wszyscy zdrowi, Natalce wychodzi drugi zębol :-)
A poza tym to troche jestem zdołowana, bo musze szukać pracy, wiec ostatnie dni spedzilam na pisaniu cv i listow i wysyłaniu... w złobkach nie ma miejsca (ale mamy nadzieje ze jak najszybciej sie to załatwi) prywatny bardzo drogi a i niańki tez nie chcemy (zreszta tez drogo) :no:
jeżeli macie jakies namiary na prace to prosze dajcie znać :tak:
szukam pracy tez w nocy, poki Natalka nie dostanie sie do zlobka...

Kobietki cos nie w temacie jestem:-( U mnie ostatnio kiepsko ze drówkiem synka okazało sie że ma astme oskrzelową i lekkie skurcze serduszka wię cdostał leki.

pozdrawiam

Hej
Jarzebinka - a gdzie ty podrózujesz? dawno nie zaglądałam jakoś z braku czasu i nie orientuje sie :sorry2:

Iwonka, kupiliśmy mieszkanie, ale jeszcze nie możemy się do niego wprowadzić i od poczatku października mieszkamy u znajomych, czekamy aż poprzedni właściciel kupi sobie mieszkanie i nam zwolni ..... i dzisiaj ma podpisać akt notarialny na zakup chatki, która do końca października będzie wolna i on sie wyprowadzi na poczatku listopada i jest szansa,że do połowy listopada już my będziemy na swoim .... :tak::tak::tak: to tyle

a jeszcze napisz o jakim charakterze pracy szukasz, to bedzie łatwiej ..... :-p

ale pogoda dzisiaj, słonecznie i mroźno .......:tak:

Julia, zdrówka dla małego ... :-)

jarzebinka, gosia dziękuje:-)

Dostaje sporadyczne skurcze miał to od urodzenia, ale kardiolodzy powiedzieli że takie coś samo powinno minąć do 2-go roku zycia a tu nie minęło dostał dodatkowo Mg+B6 do łykania przez 3 miesiące i zobaczymy w styczniu po kontroli co dalej bo kardiolog sama załamuje ręce i mówi że to są za rzadkie skurcze żeby typowo to leczyć ale tak też być nie może. Do tego okazało się jeszcze że ma astme oskrzelową więc nastepna porcja leków bo dostaje zadyszke i sie dusi jak przebiegnie od drzwi do okna, a teraz ma znowu wysyp AZS:-(

Ale jestem dobrej myśli i wszystko skończy sie superowo:tak::tak::tak: i z wszystkiego wyrośnie i wogóle;-)

Już mówie jakie mam doświadczenie :w sprzedazy-jako przedstawiciel handlowy (z klientem indywidualnym i biznesowym), w szkoleniu, w zarzadzaniu grupą, rekrutacji, pracowalam tez w obsludze klienta w hurtowni dzieciecej. w tym momencie szukam czegoś w takich kierunkach, ale oczywiście nic nie zaszkodzi jak zmienie front ;-) zalezy mi na podstawie (tez umowy o prace) i nie ukrywam ze jestem świetna w sprzedaży wiec dzieki prowizji moglabym wiecej zarobic. narazie nie szukam w sklepach spozywczych i hipermarketach (nie mam ksiazeczki sanepidu a poza tym chyba tam mało płacą) zreszta wogóle sie nei orientuje w poznańskim rynku pracy, co i za ile bo jestem tu świerzak :sorry2:

chyba sie pisze "świeżak" ;-) widzialam ostatnio ogloszenie o pracy wieczorem i w nocy (jakaś obsluga telefoniczna) i to by mipasowalo na teraz bo przeciez jeszcze Natalka nie poszla do żłobka, ale jakbym cos w dzien dobrego znalazla to albo bym sie postarała zeby jak najszybciej ją przyjeli albo nianie bym wynajęła póki co. także jak macie dziewczyny jakiś dobry cynk to będę git pracownicą :rofl2:

Hej kobietki, słyszałam, ze w Poznaniu ładna pogoda, u nas wieje i leje, ostrzegają przed wichurami, a ja sama z małym w domku :no: mam lekkiego stracha, wszystko mi po podworku lata, kosiarka, rowerek, wiaderka...byle do wiosny ;-)
julia.l zdrówka dla synka :tak: a ta astma i AZS to w związku z alergią pewnie, co?
Gosia_k23 no to mała wywineła :no: biedulka niezle musiała przyzolić, co do lekarzy, to szkoda słów...ale gdzieś slyszalam, ze podobno lepiej jak się guziol po uderzeniu wybije na zewnątrz, będzie dobrze zobaczysz ;-) obserwuj tylko czy nie ma mdłosci, wymiotów i zachwiania równowagi, niestety często musimy liczyć sami na siebie, bo ta słuzba zdrowia to :wściekła/y:
Pozdrawiam paaa

reklama
Iwonka, jak cos bede słyszała o pracy w tych dziedzinach to oczywiscie dam znac ...... może akurat coś się uda .... :tak::-D

My dziś odwiedziliśmy szpital mała wyrżnęła tyłem głowy w kaloryfer :baffled:
Mąż był w sprawie pracy :-);-)

nasz służba zdrowia... chyba faktycznie pozostaje Ci tylko matczyna obserwacja :tak: i trzymam kciuki aby na guzie sie skonczyło i " do wesela sie zagoi"

i kciuki za prace M ......:tak::tak::tak:

a nasz lokator z mieszkania wczoraj podpisał akt notarialny na kupno kawalerki i do konca października powinien sie wyprowadzić a my do połowy listopada powinniśmy juz byc u siebie ... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii parapetówka na Andrzejki ??????? :rofl2:

Do góry