reklama
A ja przyszłam Was pozdrowić
Miłego dnia!
my tez cie pozdrawiamy
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam, jestes z sierpniowek.... postanowilam dopisac sie do forum regionalnego...bo stwierdzilam ze fajnie by bylo poznac kilka mamus z poznaia
fajnie poznać i do tego jeszcze fajne te mamusie ... witam serdecznie i zapraszam do częstej dyskusji .......................................
A ja przyszłam Was pozdrowić
Miłego dnia!
dziękujemy za pozdrowienia i zapraszamy częściej
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Wpadłam się przywitać;-)
jak tylko maluszek bedzie dawac mi chwile czasu...bede do Was zagladac pogoda dzis nie najlepsza... nici ze spacerku...a chcialam małemu na imieninki kupic kolejna paczke pampersow hehhe
dziekuje za mile przyjecie
jak tylko maluszek bedzie dawac mi chwile czasu...bede do Was zagladac pogoda dzis nie najlepsza... nici ze spacerku...a chcialam małemu na imieninki kupic kolejna paczke pampersow hehhe
a mały w miare grzeczny jest czy juz daje ci popalic;-) w nocy spi ładnie czy budzi sie do jedzonka?
Pinka25
wiesz szerze to nie moge narzekać mały budzi sie przewaznie co 3h... w nocy najczesciej o 2h i pozniej przed 6h jak maz wstaje rano to on raczej sobie "kima" i pomuruczy co jakies 30min. czasami potrafi w cale nie spac.... w dzien... coraz bardziej chce byc zabawiany grzechotki karuzele....jasne ciemne to go interesuje juz bardzo noszenie na rekach to jest przez niego najbardziej lubiane od razu jest cisza.
godomorek jest bo potrafi juz wypic 140ml150! i wazy juz 5780gram! takze klocus jak sie patrzy.)
wiesz szerze to nie moge narzekać mały budzi sie przewaznie co 3h... w nocy najczesciej o 2h i pozniej przed 6h jak maz wstaje rano to on raczej sobie "kima" i pomuruczy co jakies 30min. czasami potrafi w cale nie spac.... w dzien... coraz bardziej chce byc zabawiany grzechotki karuzele....jasne ciemne to go interesuje juz bardzo noszenie na rekach to jest przez niego najbardziej lubiane od razu jest cisza.
godomorek jest bo potrafi juz wypic 140ml150! i wazy juz 5780gram! takze klocus jak sie patrzy.)
a ja poszukuję w miare taniej karuzeli na baterie dla malego... w pati i maksie sa ale za 225zl troszke drogo... bo mamy karuzele ale nakrecana co gra zaledwie 2min. i maly sie denerwuje jak przestaje grac i sie krecic....malo tego zanim zdazy zasnac to ona przestaje grac i trzeba ja nakrecic i jest tryyyyy trryyy tryyy i maly sie znowu budzi:/ beznadzieja. moze macie jakies info gdzie mozna dorwac w miare tanio taka karuzele na baterie co nie bedzie trzeba nakrecac???
Ilona- kurde to rzeczywiscie klocuszek z niego;-) a noszenie na reku skad ja to znam moja strucha to do tezraz lubi jak ja nosze wtedy sie tak w tula i udaje mala dzidzie
Gosia- a ja mam słonce:-):-):-):-) ale za to mrozno
mała mi kimneła wiec mam chwile oddechu
Gosia- a ja mam słonce:-):-):-):-) ale za to mrozno
mała mi kimneła wiec mam chwile oddechu
reklama