reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
dokładnie taka tylko sonce mi odbijało i takie troszke nie wyrazne:rofl2:

co do przesyłki to jak ma 1kg to 10 ł napewno na polskie około 40zł

Załączniki

• kar 1.jpg
    kar 1.jpg
    93,6 KB · Wyświetleń: 28
  • karuzela.jpg
    karuzela.jpg
    97,1 KB · Wyświetleń: 32
tak melodyjki graja dosc długo ale masz do tego pilota którym chichutko włanczasz muzyczke,mysle ze przelew nie bo ci sie to nie opłaci mogła bys mi w liscie wysłac 10ł a ja ci wysle paczke

w liscie? to chyba dosc ryzykowne... rozni ludzie na poczcie ...a nie wiesz ile by kosztowal przelew z konta tutaj na twoje?

wiesz co nie wiem ale na pewno bys przepłaciła jezeli masz taka mozliwosc to sie dowiedz a co do wysyłania w liscie to juz tak kilka razy robiłam i doszło wkładałam pieniądze w kartke jakas np: imieninową i juz

Gocha - pisze tu zeby nie zasmiecac tamtego watku ty to masz łeb nie od parady:-D:-D:tak: super pomysł z tym watkiem ja jutro cos dorzuce bo dzis juz mi sie nie chce:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
witam ...... :tak::-D:tak:

wczoraj odebrałam z przedszkola pierwsze zdjęcia małego z sesji zdjęciowej - zapłaciłam 26 zł, to chyba całkiem przywoicie - 2 zdjęcia 10x15 i jedno formatu A 4, zdjęcia w jesiennej aranżacji, całkiem, całkiem......... :tak:

a pobudka dzisiaj już o 5.00, a wyjazd o 6.00..... tragedia :baffled: ........ ja juz chcę do Poznania :baffled:

a pogoda dzisiaj chyba też mało ciekawa, choc nie pada..... :tak:

julia, witaj po dłuższej przerwie :-p

pozdrawiam :rofl2:

Do góry