reklama
KARUZELA FISHER-PRICE+PILOT+ PROJEKTOR wys 12h (460999375) - Aukcje internetowe Allegro
Ilona -cos takiego mam tylko zamiast misi są rybki
Ilona -cos takiego mam tylko zamiast misi są rybki
w liscie? to chyba dosc ryzykowne... rozni ludzie na poczcie ...a nie wiesz ile by kosztowal przelew z konta tutaj na twoje?
wiesz co nie wiem ale na pewno bys przepłaciła jezeli masz taka mozliwosc to sie dowiedz a co do wysyłania w liscie to juz tak kilka razy robiłam i doszło wkładałam pieniądze w kartke jakas np: imieninową i juz
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam ......
wczoraj odebrałam z przedszkola pierwsze zdjęcia małego z sesji zdjęciowej - zapłaciłam 26 zł, to chyba całkiem przywoicie - 2 zdjęcia 10x15 i jedno formatu A 4, zdjęcia w jesiennej aranżacji, całkiem, całkiem.........
a pobudka dzisiaj już o 5.00, a wyjazd o 6.00..... tragedia ........ ja juz chcę do Poznania
a pogoda dzisiaj chyba też mało ciekawa, choc nie pada.....
julia, witaj po dłuższej przerwie
pozdrawiam
wczoraj odebrałam z przedszkola pierwsze zdjęcia małego z sesji zdjęciowej - zapłaciłam 26 zł, to chyba całkiem przywoicie - 2 zdjęcia 10x15 i jedno formatu A 4, zdjęcia w jesiennej aranżacji, całkiem, całkiem.........
a pobudka dzisiaj już o 5.00, a wyjazd o 6.00..... tragedia ........ ja juz chcę do Poznania
a pogoda dzisiaj chyba też mało ciekawa, choc nie pada.....
julia, witaj po dłuższej przerwie
pozdrawiam