reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

cze dziewczeta;-)
dziwna ta sprawa,Kubala....
ale macie wene do pisania... ja jej ostatnimi czasy nie mam...mpoje cory nadal chodza krok w krok za mna,jak tylko zblize sie do kompa,juz stoja nade mna i smeca.... Teraz tata sie nimi zajmuje,wiec mam chwile spokoju...
W zeszlym tygodniu bylam z HAnia na bilansie i z Zuzka na szczepieniu,zuch dziewczyna z niaj,nie plakala w ogole,a kloli ja 2 razy. Co czwartki chodzimy na tance.Zuzka jest tak oczarowana instruktorka,ze na zajeciach jest wpatrzona w nia jak w obrazek.
No i poniewaz pieknie mamy na dworze teraz,korzystamy z pogody na calego.
Pozdrawiam

reklama
:-)witam kolezanki,tez jestem z poznania,blisko areny mieszkam :)

witam. witam i proszę o kilka słów o sobie ....... i zapraszam do częstych odwiedzin i czynnego udziału w dyskusji :tak::-D:tak:

i mieliśmy piękny słoneczny weekend :-) a i dzisiaj też ma być słonecznie i ciepełko :-) nawet do 19 stopni .... więc przyjemnego dzionka życzę jak i calego tygodnia :-)

a moje małe dzisiaj miało pierwszy kryzys poniedziałkowy w przedszkolu :baffled: bez płaczu się nie obyło, a jak sie przytulił, tak nie chciał mnie puścić i tylko pytał non stop ... dlaczego muszę do pracy, dlaczego i dlaczego ..... :baffled: ale na szczęście jak go juz pani wzięła na rączki było lepiej, bo przynajmniej juz nie płakał, więc pewnie wracaja kryzysowe poniedziałki po weekendach ( tak było przez jakis okres w żłobku ) :-( jutro już pewnie będzie lepiej :tak:

pozdrawiam i miłego :rofl2:

jarzebinka jak widzę posty skierowane do Ciebie to mi się myli, bo mam taki właśnie nick na innym forum :)

mój synek jutro kończy 6 miesięcy, rany kiedy to zleciało...

od stycznia wracam do pracy i już się boję

dziewczyny, a któraś w Was mieszka może w okolicach osiedla Łokietka?

halo, halo .... :tak::-D

słoneczko wczoraj powyganiało towarzystwo na spacerki ????? ;-)

Ciri, ja na Grunwaldzie ..... :tak: jak się już wprowadzą na swoje M

a miało być tak pięknie .......a nie będzie przeprowadzki w ten weekend, a była już taka szansa :no: wczoraj zadzwoniła nasza agentka, że biuro z którym współpracowała i miała już zablokowaną kawalerkę, w środę mieli iść do notariusza, wczoraj ją poinformowało,że sprzedało innej osobie to mieszkanie, czyż nie świństwo .... :no: i czekamy nadal, oby znowu nie za długo :no:

a kryzys w przedszkolu chyba tylko faktycznie poniedziałkowy, bo dzisiaj juz było OK :-)

miłego ................. :rofl2:

jarzebinka - to rzeczywiscie swinstwo jakis:angry::angry::angry::angry: ale trzymam nadal kciuki by wszystko sie dobrze skonczyło:tak:

moja gwiazda dzis w nocy wysoka temperaturke miala i nie wiem od czego tak nagle cała rozpalona byla i spac nie mogła tylko jeczla i rzucała sie w tym łózeczku sniadania tez za bardzo nie chciała zobaczymy jak dzis bedzie:sorry2: mam nadziejej ze to nie grypsko jakies:happy:

ok mykam na sniadanko

helol
jarzebinka - okreslilabym to najwiekszym amatorstwem...mam andzieje,ze szybko sie uda cos znalezc...
JAk dzionek WAM minal?
Mi szybko zlecial.....strasznie...co ejst dziwne,bo ostatnio dni mi sie dluzyly.HAnia mega przeziebiona,chyba jutro nie ominie nas wizyta u pediatry.
Pozdrawiam

witam ............ :tak::-D:tak:

chyba mam jesiennego lenia :szok: , bo poprostu nic mi sie nie chce :szok:, dobrze że w pracy teraz luźniejszy okres, to jakos pomalutku sie kula ...........

Katka, zdrówka dla Hanusi ..... :-)

odpukać, moje małe jakoś jeszcze nic nie przytargało z przedszkola :tak:ale chyba pomalutku zaczyna mu doskwierać ta całas sytuacja z mieszkaniem :-(, nie może sobie znaleźć miejsca, nie potrwfi się niczym zająć, siedziałby tylko i bajki oglądał, jest marudny i troche upierdliwy :-( ......... ech życie

Hejka
Jarzebinka - już niedługo i bedziecie sie cieszyc swoim M, przyżyliście tyle czasu a to tylko chcwilka została :tak: wiem jak jest ciezko bo sama chciałam jak najszybciej zamieszkac na swoim i tylko dni odliczalam, a spakowana to juz bylam kilka tygodni przed i tylko grzebałam w pudłach jak coś potrzebowałam ;-) Co do jesiennego lenia to i mi sie udziela :dry: wczoraj mąż zagląda do szafy a tam nie ma żadnej koszuli :szok: 20 koszul w praniu hahaha o sprzątaniu to nawet nie chce mi sie myśleć, a co dopiero jakbym pracowała :sorry2:
Gosia - to faktycznie wybrali pore na plac zabaw, przez zime postoi pusty no ale na wiosne bedzie można juz sie bawić :tak: U nas na osiedlu to co drugi blok jest mały placyk zabaw a co kilka wiecej taki większy, wiec bedzie gdzie wyjsc z dzieckiem :-)
Pinka - jak Twoja dziewczynka? Już lepiej? Moja nie ma temp. ale jakas ogolnie marudna no i z butelki wogole nei chce pic, ma jakis bunt :sorry2: może to zeby, nie wiem. Jakos w nią musze wciskać bo to taka kruszyna że musi jesc :tak:

reklama
Iwonka- no moja ma niestety 3- dniówkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale ona podobno uodparnia na całe zycie zobaczymy teraz spi wiec mam chwile spokoju bo tak to na rekach chce byc noszona a taka lekka juz nie jest:no::no:

Słowiczek- a co tam u ciebie? jak serduszko synka? dawno sie nie odzywałas

Do góry