reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
dziewczyny ja niestety musze zniknąć na jakiś czas, bo okazało się, ze ktoś mnie tu "podgląda" i nie podobają się mu moje wypowiedzi... Nawet posty z wątku zmkniętego mozna podejrzeć niestety. Smiechu warte!jakby co to piszcie prywatnie.pinka - na wątek o allergii bede zaglądać, więc bedziemy w kontakcie.pozdrawiamy wszystkich serdecznie! Trzymajcie sie i do...

kubala jak "podgląda"??????????????? A na zamknięty to też pierwsze słysze że ktoś bez dostępu może wejść - chyba że jakiś spec od komputerów:wściekła/y:

hej Pinka - ja jestem :blink:
wiecie co moja mała spryciula zawsze wieczorem zje troche ponad 100 ml i wiecej w nia sie nei da wcisnąć, a ja wczoraj podstepem jak zjadła z butelki dalam jej wyjesc ostatki z moich piersi i podalam spowrotem butelke tak zeby sie nie kapneła ;-) a ten mój mały szkrab jeszcze wciągnął 100 ml :szok: i nie ma co sie dziwic ze sie po 24 budziła wczesniej :sorry2: wczoraj obudzila sie dopiero okolo 2.30 :-)

hej Pinka - ja jestem :blink:
wiecie co moja mała spryciula zawsze wieczorem zje troche ponad 100 ml i wiecej w nia sie nei da wcisnąć, a ja wczoraj podstepem jak zjadła z butelki dalam jej wyjesc ostatki z moich piersi i podalam spowrotem butelke tak zeby sie nie kapneła ;-) a ten mój mały szkrab jeszcze wciągnął 100 ml :szok: i nie ma co sie dziwic ze sie po 24 budziła wczesniej :sorry2: wczoraj obudzila sie dopiero okolo 2.30 :-)

no to gratuluje super sprawa :-D:-D:-Da tobie mozna pogratulowac podstepu bo ja bym w zyciu na takie cos nie wpadla:no::no::no::no:
ale masz glodomora w takim razie heheh

Pinka - mi to sie wydaje ze to niejadek, bo w dzien co 3 godziny albo i wiecej a tylko chcwile possie cycka :sorry2: ale widze ze chyba bede musiala czesciej stosowac podstępy bo pewnie wiecej by zjadla. dzis po 10 dalam jej butelke i zawsze zjada mniej niz 100 i wogole nei chciala za bardzo ale wzielam butelke pod pache i zlapala i zjadla 150 :-) a kupilam taka tommee tippa co imituje piers i widze ze musze ja spod pachy dawac to wtedy Natalka wiecej je :cool2:

reklama
Pinka - mi to sie wydaje ze to niejadek, bo w dzien co 3 godziny albo i wiecej a tylko chcwile possie cycka :sorry2: ale widze ze chyba bede musiala czesciej stosowac podstępy bo pewnie wiecej by zjadla. dzis po 10 dalam jej butelke i zawsze zjada mniej niz 100 i wogole nei chciala za bardzo ale wzielam butelke pod pache i zlapala i zjadla 150 :-) a kupilam taka tommee tippa co imituje piers i widze ze musze ja spod pachy dawac to wtedy Natalka wiecej je :cool2:

no tak ta butelka przypomina krztałt piersi ale masz cwaniare heheh ja tez mojej spiewam jedna reka zabawki pokazuje a druga reka łyzeczka z jedzeniem i do buzi daje bo inaczej to by nic nie zjadła:no::blink:

Do góry