reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej Dziewczyny :-)
Ale Was wymiotło :szok:
Widzę, ze się ukrywacie, forum niestety dla niektórych stanowi świetną rozrywkę, wpadają powkurzać narobić zamieszania i znikają, trudno być anonimowym jeśli tyle się o sobie pisze i wkleja fotki, no niestety nie brakuje "psycholi" ktorzy probują to w taki czy inny sposób wykorzystać, przykre to...bo dla nas matek siedzących w domu, to często jedyna droga kontaktu ze światem, mamy się gdzie wyżalić, wymienić doświadczenia, poplotkować, pośmiać się, pochwalić osiągnięciami szkrabów itd.Też mam ostatnio mnostwo problemow, chetnie bym z kimś pogadała, ale kiedy widzę co się dzieje, jak potworni potrafia być ludzie, to chyba wolę to wszystko w sobie trzymać, choc nie jest mi lekko... ehh dziwny ten świat i coraz gorszy...
Ja powolutku ogarniam się po wyjeździe mamy, nie jest mi łatwo, bo jednak wiele mi pomagała, ale tez rozpuściła mi synusia z całej epy :-D jak to tylko babcie potrafią, no ale nic, muszę sobie jakoś wszystko od nowa poukładać i spowrotem nauczyć się samodzielnego funkcjonowania. Kubuś nadal zakatarzony, a czekają nas dziś szczepienia i nie wiem czy do nich dojdzie, czekam na opinię lekarza, według mnie nie jest chory, to chyba od ząbków, idą mu czwórki, dlatego taki marudny i kiepściutki ostatnio biedulek.
PINKA25 ja tez Kubę muszę zabawiać podczas jedzenia, chore przyzwyczajenie, ale bez tego ani rusz, ani grama by nie przełknął, czasami dochodzi nawet do tego, ze biorę małego na ręce i karmię przy lodówce, on zabawia się magnesami, a ja "ładuję" mu łyzeczkę w papuchę...koszmarrrr. Ostatnio jest na etapie chodzenia, więc karmienie w locie, nie ma szans na to, by usiadł i zjadł z nami przy stole...trzeba przeczekać ten trudny okres, łudzę się, ze z tego wyrośnie ;-)

reklama
Nata- masz swieta racje widze ze mamy te same problemy:tak::tak::tak::tak:tak jak mówisz trzeba wszystko przeczekac niestety moja mała tylko jak ma cos co lubi np pomodora albo ogórka to je sama i nie musze jej zabawiac ale sniadanie obiad czy tolacja to masakra

Tance odchodza na całego Matka spiewa ojciec klaszcze i Wiki je normalnie jak w kinie heheh

a co do wariatów Internetowych to brak słów jakis popierdoleniec sie znów znalazl i przez niego najlepsze Babeczki z forum pouciekały!!!!!!!!!!!!!!

KIM KOLWIEK JESTES !!!!!!!!!! JEZELI WYPOWIDZI KUBALI CI SIE NIE PODOBAJA TO NIE CZYTAJ!!!!!!!!!!! I ODWAL SIE OD TEGO WATKU I DZIEWCZYN NA NIM PISZACYCH.........

u nas pogoda cudna wlasnie z mała ze spacerku wróciłysmy wybiegała sie jak nie wiem a teraz spac musze ja połozyc bo juz maruda:sorry2::sorry2::sorry2:

wiecie co ... co mi tam!jak chcą to niech czytają i myślą sobie co chcą! Lubię nasze forum i nie zamierzam z niego rezygnowac. Najwyzej jakby co to bede pisac prywatnie i juz. Tego nikt nie podejrzy.Moje dziecko spi, wykonczone długim spacerkiem i bieganiem za piłką. A ja chyba wezmę z niego przykład :) Pinka - dzieki za wsparcie natak - niestety masz racje kochana! Dziwni są niektorzy ludzie!

i ja tez jestem :tak: , chcociaż wczoraj tylko czytałam, bo jakis chorowity :baffled: dzionek miałam i lece już drugi na sucharkach :baffled: ale jest już poprawa, to pewnie będzie dobrze ...... :tak:

i miało zawitać słoneczko, a jeszcze mgła stoi ....:wściekła/y:

pozdrawiam :tak:

Halo poznań:tak::tak::tak::tak::tak:

u nas narazie pogoda taka sobie słonce sie wylania moze bedzie tak cieplo jak wczoraj:-)

Moja kruszynka powala mnie na kolana tak szybko sie uczy ze az ja sie dziwie :sorry2:np:
* raz pokazalam jak sie podglada tatusia w łazience i teraz za kazdym razem jak Adam jest w łazience to Wiki kladzie sie na podłodze i patrzy przez szpary ehheeh
*albo- porozwalala zabawki i kazałam jej pozbierac to wytargala z kantorka szufelkę i zmiotke i zaczeła zabawki na szufle układac ,pekałam ze smiechu bo tak przy tym stekała jakby co najmniej kamienie kilowe dziwgała ahahah
* co tam jeszcze dzieli sie jedzeniem:sorry2:
*jak listonosz wrzuci listy to mi ładnie przyniesie jak poprosze:-)
*sama sobie biej brawo jak uda jej sie cos zrobic:tak:

ogólnie jest tego mnóstwo uczy sie w mig:-D dzis zaczynamy edukacje nocnikową zobaczymy co z tego bedzie na poczatek bede ja sadzała raz dziennie i stopniowo zwiekszała liczbe ale tylko wtedy jak zrobi siku:tak:

No co tam moje kochane nie spac tylko klikac:-)

Witajcie dziewczyny:-)
nie wiem czy mnie pamiętacie, dawno mnie nie bylo ale narazie unikam tego miejsca:-(
wciaz na etapie staranek..niestety
ale zobaczymy moze teraz sie w kocu uda...
trzymajcie kciuki prosze...

Hej
Pinka - gratki dla dzielnej i zdolnej córeczki :-) to i ja sie pochwale, że Natalka nauczyła sie machać główką "nie nie nie" i spryciula jak czegoś nie chce to mi oznajmia :-D coraz lepeij udaje jej sie podnosić do siadania a jak posadze to troszke sama siedzi :tak: no i mamy już pierwszy ząbek :cool2: aha i podaje ręke jak sie powie "czesc" hihi :-) jest na etapie naśladowania mojego machania głową na "tak" ale za bardzo jej sie nie udaje i wychodzi tylko kręcenie głową ;-):-D
Jarzebinka - tylko sucharki?:szok: oj to wracaj do siebie bo juz wogole chudzinka bedziesz ;-)
Kubala - i pewnie że pisz i sie nie przejmuj idiotami netowymi :-)
No i znalazłam dwa złobki prywante, ale drogo jak cholera :no: wiec na razie jeszcze odpuszcze sobie prace, przynajmniej póki nie musze :tak:

hej, hej ... witam juz piątkowo i przed weekendowo .... bo marzy mi sie juz sobota i troszke lenistwa.... :tak:

Pinka, gratki dla zdolnej dziewczynki, i teraz każdy kolejny dzien to będzie dla niej nowe wyzwnie i nowe doświadczenie, a coż, niech uczy sie dziewucha .... :tak:

Iwonka, dla Twojej niuni gratki za pierwszego ząbka ...... :tak:

Gosia, dla Twojej córci gratki za ........ piękny uśmiech .... jak wszystkie to wszystkie a co ...... :-)

Czesc kochane

Iwonka- super gratulacje z okazji pierwszego ząbka teraz to sie beda sypaly jak u nas heheh:tak::tak::tak::tak: a kto go znalazł? jak ty to ci sie prezent od męża należy:-D:-D:-Da i widzisz twoja mała jaka juz kumata super brawo dla niej za nowe umiejetnosci:-):-)

Jarzebinka- ja juz tez zyje weekendem opomomo tego ze do pracy ide hi hi to i tak lubie Weekend bo chociaż w 3- kę jestesmy:tak:
Gosia- a ciebie co tak mało co??
Kubala- kurcze ja sprawdzałam jak ktos nie jest zalogowany na BB to nie ma szans by dostał sie na Watek zamkniety bo go nawet nie widzi ale jesli jest ktos zalogowany to tez nie wiejdzie bo nie ma tam dostepu wiec nie wiem jak to sie stało ze ta twoja ................? weszła.......chyba ze przez twojego kompa

moje dziecko wczoraj uderzyło sie w rączke i przyszła do mnie z wystawiona abym jej podmuchała haha ale miałam ubaw z niej bo nie wiem skad ona to bierze ja jej nie pokazuje takich rzeczy ani jej nie ucze:baffled:

jezeli chodzi o nocnik to narazie bez rezultatu tylko na nim siadzie i nic wiecej :no: a jak ja pytam chcesz siku? to kiwa ze tak :tak: wiec szybko ja rozbieram i na nocnik to siedzi sie smieje:-) a siku i tak nie zrobi:no:
wali mnie w bambuko:sorry2:

ide na kawusie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry