reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej!
NataK pomyślnych wiatrów w życiu!!!

Ale dałyście czadu z tą dzielnością:blink:...Wydaje mi się, ze jestem normalną matką. A że czasem mam pod górkę...ważne, że daję rady:sorry2:.
A poza tym każda z Nas jest dzielną matką:tak:. Wiadomo, ze dla swojego dziecka zrobi się wszystko. Prawda???:confused:
Ja już to dawno zaakceptowałam PINKA. Jego rączką się nie przejmuję. Ważne teraz jego serducho.I dlatego mam cykora...

Łuki zaczął dzień od biegunki a skończył haftem.:baffled::baffled: Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej i że to nic groźnego. Cały dzień nic nie jadł, oprócz chrupów qqrydzianych, ale za to dużo pił.

Dobrej nocki Wam życzę.

reklama
witam z rana ...

Iwonka, o tak miejsce w żłobku czy w przedszkolu to faktycznie niezły rarytas, naprawdę jest ciężko :baffled: a jeżeli ty chcesz tylko na dwa dni nianię, to może warto posukać jakiejś "przyszywanej babci" w okolicy ??? tylko nie mam pojęcia jak się do tego zabrać ...... może popytać na jakimś placu zabaw, albo sąsiadek w bloku :tak: .....bo słyszałam,że te młode teraz to chcą za opiekę niedość,że coraz więcej to i jeszcze wszystkie świadczenia ZUS i te sprawy wtedy to sie robi niezły wydatek i nie opłaca sie pracować, aby tylko na opiekunke zarabiać, albo i nawet jeszcze braknie .....:baffled: ale powodzenia życzę...

a jak juz będę na swoim to oczywiście,że termin uzgodnimy i ZAPRASZAM, i możemy się dogadać, czy babska impreza z dziećmi czy z małżonkami a bez dzieci ...... ewenetualnie cało rodzinne spotkanie ....... :tak: wszystko do dogadania ......:tak: zanim kupie meble to będzie duuuuuuuuuuuużo wolnej przestrzeni ......

Witam wszytkich

iwonka - generalnie to chyba nie polecam zadnego basenu dla tak małych dzieci... w wodzie tez jest pełno zarazkow bo to nie są baseny tylko i wyłącznie dla dzieci, w innych godz. przyhodzą tam tez dorośli... Ni i te baseny nie są az tk bardzo chlorowane, bo przeciez nie mogą. Zresztą jak sobie zadzwonisz np. na droge dembinską to wszystko Ci powiedzą.
jak dla mnie na \Wildzie było chyba lepiej... na pewno cieplej na basenie i w przebieralni a w okresie zimowycm to b. wazne.

jarzebinka - duzo pracy przed Wami, ale najgorsze macie juz za sobą :tak: Mieszkanko kupione a urządzac mozna sie powoli :tak:

Laski w czym wasze szkraby chodzą po domku? W paputkach czy w skarpetkach antypoślizgowych?

helol
moje pikne lataja w skarpetkach,na ogol zwyklych,bo od kapci nogi im smierdza:-D:-D:-D
piekny dzionek dzisiaj byl,prawda????????
normalnie mam taki nastroj dzisiaj,jakby wiosna wszystko budzila do zycia i mnie rowniez...:cool2:
jarzebinka - ciesze sie z Toba :D
Gosia - dzieki za komplementy;-)

pozdrawia Katka:ninja2:

Cześc dziewczyny.

jarzebinka gratuluje przeprowadzki, mieszkasz bliżej mnie, bo ja przy Bukowskiej:-) Pozdrawiam.
Może kiedyś uda mi sie spotkać z wami dziewczyny, jesli się można oczywiscie podłączyć:-D

U nas wszystko już dobrze mała juz zdrowa, nic nie przeniosło się na płuca. Poza tym mamy szalony wekend, dwa śluby i poprawiny-raczej nici z odpoczynku:)

Niecierpię jesieni, zwłaszcza takiej pochmurnej, najchetniej zapadłabym w sen jesienny:)

Choróbkom zdrowia życzę i pozdrawiam.

hello

my dzis pobudka mega wczesnie :-( bo juz o 6.22 :szok: ale mały jzu soi i chyba tez sie chwile kimne :tak:

katasia - o kurcze :szok: , nie wiem czy bym dała rade :no: ale milej zabawy zycze :tak:

gosia - superowe te skarpetuchy :tak:

Moj tez chodzi w skarpetkach, ale mam wrazenie, ze juz powoli mu zimno w nozki, bo ma takie chłodne stopy... Nie wiem sama...

Milego, rodzinnego weekendu zycze :-)

czesc babeczki

mała mi wlasnie zasneła za oknem deszcz i wiatr brrrr a ja jestem taka senna ze nie wiem:baffled::baffled::baffled:

Kubala-Moja mala róznie chodzi raz w skarpetkach a raz w butach ale sumujac to wecej w kapciach bo jednak od paneli mi ciagnie:tak:

Gosia- wiesz co musze jeszcze poczekac z kolczykami bo byłam z nia u kosmetyczki ale nie dała sie nawet za ucho babce złapac:no::no::no::no: wiec poczekam tak do 1,5 roku moze wtedy sie uda:-)

ok lece obiad zrobic póki mała kima

Cześć dziewczyny.
Jeśi chodzi o chodzenie w kapciach czy bez, Sandzia zawsze lubiła chodzić boso lub w skarpetach, ale od kiedy kupiłam jej takie jakby skarpety z podeszwa to nie mam problemu. poza tym ona jest na etapie samodzielności na każdym kroku także ubierania więc im więcej może na siebie włożyć tym lepiej. Tak więc buty są zawsze:tak: Lubię patrzeć jak się ubiera czasami wszystko na odwrót ale jest z siebie taka dumna i zadowolona że dała radę, że szok.:happy2:
Dzisiaj nawet słoneczko wyszło, odrazu lepiej .Pozdrawiam. Miłego dnia.

reklama
Witam po weekendzieMłody u babci sie klimatyzuje i przyzwyczaja do nieobecnosci mamy a ja w domu,ale myslami przy Kubie. Kurcze laski powiedzcie, ze mi to minie, bo dostane na głowe. Wiem, ze jest pod dobra opieka a mimo wszystko ciagle mysle co robi, czy nie placze itd. Teraz jestem w domu i w kazdej chwili moge do niego jechac ale za tydz. bede juz w pracy... chyba oszaleje...dobra koniec marudzenia, musze wykorzstac czas wolny... lece robic obiad a pozniej na zakupy smigam. pa pa

Do góry