reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam

jak zwylke sniadanie i laptop:tak::tak::tak::tak: a potem moj chłopina sie drze....

Kto znów jadł nad laptopem???? .....pełno okruchów jest!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..........hahah

Jarzebinka- no widzisz jaka bobilizantka ze mnie nie ma sprawy jak dacie rade to super a jak nie to mówie wpadniemy po to krzesło;-)w razie czego podam ci moj numer telefonu bo ja dzis mam po raz ostatni łacznosc internetowa ze swiatem hehe

Kubala- radosci to moze nie ma bo jak na pierwszy rzut oka zobacze tesciowa na lotnisku to mam skret jelit:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: hehehe
a tak powaznie to ja sie strasznie denerwuje lotem zawsze zoładek to mam nawet tak skurczony ze jesc nie moge bo mnie mdli:szok::szok::szok::szok::szok::szok:,ale ogolnie sie ciesze chociazby na spotkanko z wami:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Katka- witaj no i fajnie jak bys na spotkanko wpadła:-):-)

Gosia- miłej pracki i do zobaczenia w polsce bo pewnie jak wrócisz to mnie juz nie bedzie a daj mi znac kiedy moge wpasc po te ciuszki dla Zosi:-):-):-)

wczoraj dzwoniłam do Justynki( mamy Zosi) u mówiłam sie z nia na 22 wrzesnia jade do nich Mała nie spała tylko sie smiała hehe
Kurcze Zosiaczek potrzebuje butów tylko ze jest maly problem bo mała ma nozke na 12cm ale strasznie gruba ze zadnego buta wcisnac nie idzie:no::no::no:
ja mam jedne zabiore je ze soba moze sie przydadza:tak:

ok laseczki ja lece mała przebrac i zaczac sie wreszcie pakowac:-p:-p:-p:-p

reklama
cze,
ale powialo chlodem u nas..okropnosc:dry:
pinka - to ja czasem slysze,skad sie wziely okruszki w klawiaturze :sorry2:
kubala - dziewuszki zdrowe;bylam z Hania w sierpniu u gastrologa na kontroli i dzieki jej zaleceniom<dieta + leki>,Hania urosla przez 3 miesiace 5 cm i przytyla 1,5 kilograma!! wazy 12 kilo!!:-):-):-):-):-):-)
Teraz Hanai spi,ja Z Zuzka gram w kolko i krzyzyk lub dyktuje jej slowka,a ona ej pisze i marze o kawie,a nei mam gdzie jej sobie zrobic:baffled:.

Pozdrawiam

na dworze zimno...
a tutaj cicho...

chyba nie zapadamy w sen zimowy ;-)

my dzis pobudka o 8, jak na moje dziecko to całkiem niezle :tak:

Moj M ma dzis urodzinki :-) wiec imprezka w domku!
Lece na sniadanko!
Miłej niedzieli :tak: i do jutra!

witam po weekendowo ....... :tak::-D:tak:

i chyba musimy znaleźć miejsce zastępcze na spotkanko, bo pogoda chyba nie będzie na plenery, od piatku ma być dopiero cieplej i słonecznie, ale czwartek prognozowo nie za ciekawie ......... :szok: jakieś propozycje

Kubala, wszystkiego najlepszego dla M :-)

pozdrawiam i miłego dnia życzę :tak::-D;-)

dziewczyny, jeszcze wam nie odpowiem czy uda mi sie przyjśc na spotkanie, bo musimy dziś ustalic która w jaki dzień będzie w gabinecie. Mąż w piątek jedzie do warszawy, więc pt dla mnie wolny. Jak uda nam sie tak podzielic, żebym czwartek tez miałą wolny, to ok. I popieram propozycję zmiany miejsca, bo jest brrr... zimno...

Juz na szczęście zdrowa jestem i ... w pracy:(

gosia - tydzień sie leczyłam z przeziębienie i niestety na drugi tydzień dostałam antybiotyk, który mnie zwalał z nóg. Byłam otępione, zasypiałam wbrew woli, nie kumalam momentami co się dzieje. Musiałam Wikunie z kimś zostawiać, bo zasypiałam wszędzie. Ale na szczęście minęło i po 5 dniach wróciłam już do jakiejś tam normy.

tylko sie nie rozkładać :wściekła/y: chorobom mówimy a kysz .......

a pogoda faktycznie zrobiła się juz taka jesienna, że .... ale od piątku ma byc taka Polska jesien, więc jeszcze ma byc ciepełko ..... :tak:

zdrówka :tak:

czesc lacencje

i co z tym naszym spotkankiem?
kiedy, gdzie i o ktorej?

gosia - jak sie czujesz? bedziesz z mala?

pinka - jak tam w domku? Z T wszystko o.k. ;-) Daj znaka jak podroz :tak:

jarzebinka - czy miejsce spotkanko zostalo w koncu uzgodnione, bo ja juz sie pogubilam... i obys miala racje z ta polska, zlotą jesienią :tak:

Witam dziewczyny po czterodniowej nieobecności:)

Wpadłam na chwile powiedzieć, że raczej nie dojade na nasze spotkanko bo synek mi się rozchorował a nie mam go z kim zostawić żeby dojechać na 15-tą. a tak sie cieszyłam że Was poznam w "realu":-(

pozdrawiam

reklama
witam... nie rozkładać się, byle do czwartku :tak:

a co do spotkania, to jak nic innego nie wymyslimy, to chyba udostępnie swoje salony, bo przynajmniej będzie ciepełko, będziemy mogły sie napić herbatki i kawki i sobie posiedzieć, bo jakiekolwiek dłuższe spacery odpadają, bo zimno jak ...... :tak:

a Pinka doleciała, widziałam się z nią w sobotę, ale chyba nie ma dostępu do neta ....... miejsce spotkania podam jej sms'em .... :tak::-D:tak:

miłego .............:rofl2:

Do góry