reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kubala- no ja tak mała nauczyłam ze jak ja sprzatm to ona sie bawi tzn tez mi pomaga hehe rozwalac ale ogólnie jest ok ona woli jak ja sprzatam niz przy kompie siedze bo wtedy wie ze moze ze mna w szafkach układac:tak::tak::tak:(po swojemu rzecz jasna)sa gorsze dni ze sterczy i nie da mi posprzatc to wtedy zawalam ja jedzeniem hi hi

a jak tam po wizycie w centrum??

reklama
hey

gosia - super focia :tak: Oj tez bym chciałą zeby Kuba sakrpetki przymierzał ;-)

julia - ja robilam kiesys przswietlnie glowy a pozniej rezonans magnetyczny bo mialam okropne migreny i okazalo sie ze to od wady wzroku... takze nie ma sie czego bac i zrob to jak tylko bedziesz mogla :tak:

pinka - w centrum o.k. U Kubka duzzza poprawa :tak: Ale niestety wizyta podrozała i 100 kosztuje :szok:

jarzebinka a jak młody w przedszkolu? Juz nie ma porannych łez?

milego wieczorku babuchy ;-)

jarzebinka a jak młody w przedszkolu? Juz nie ma porannych łez?

łzy były tylko w poniedziałek, pierwszego dnia, potem we wtorek tylko smutna minka, a już popołudniu, oberwało mi się,że za szybko po niego przyszłam :tak::-D:tak: teraz rano już jest w porządku, krótkie pożegnanie i już biegnie do zabawy :tak: przd wejściem na salę, tylko mi tłumaczy : mamusia, ja wejde na salę zrobię Tobie papa i już możesz iść, tyle go widzę, biegnie z uśmiechem do zabawy ....:tak::-D

Pinka+Wiki
Gosia+Emilka
Kasia+Kacperek
Marta+Kuba
Julia+Damianek+fasolinka
Iwonka + Natalka

Marta + Wiktoria ( czyli Antylopka, jak wyzdrowieją )
.........

czesc lasencje

ja zaraz szykuje sobie sniadanko bo głodna jestem jak nie wiem co:tak::tak::tak::tak: slonce przeswituje wiec suszarke z praniem na dwór wystawiłam jak wyschnie to poprasuje i juz przygotuje sie pomału do spakowania:-p:-p:-p:-p

Kubala- co ca cholery juz 100zł za wizyte:szok::szok::szok::szok::szok: poszaleli ,ciekawe co maja zrobic rodziny których nie stac na takie wydatki!!!!!!!!!!!! echhh szkoda gadac moim zdnaiem dzieci i emeryci powinni byc przyjmowani za darmo:tak::tak::tak: no ale nie w polsce:no::no::no::no:

a co do wagi Kuby to wolno tyje nie??????????? ja sie martwie ze moja mało wazy ale Kuba jeszcze mniej hmmmmm.....

Gosia-i jak tam ? obyło sie bez nocnych pobudek???????? moja mała dzis o 3-ciej postanowiła ze juz spac nie bedzie ale po 1,5 zasneła:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jarzebinka- no to troszku nas bedzie o ile zadna nie da plamy:confused::confused::confused::confused:

ide po coffee;-)))))))

julia - ja robilam kiesys przswietlnie glowy a pozniej rezonans magnetyczny bo mialam okropne migreny i okazalo sie ze to od wady wzroku... takze nie ma sie czego bac i zrob to jak tylko bedziesz mogla :tak:

No tak, ale ja sie boje bo u mnie w rodzinie zdarzały sie gózy mózgu., a wzrok z tegoco wiem mam dobry mam dobry.

Ale jak będę mogła to będę musiała zrobić to badanie i tyle. Nie mam co gdybać:-)

A dzisij znowu boli mnie głowa:baffled:

julia, mam jeszcze prośbą, spróbuj zrobić edycję sygnaury i ENTEREM porozdzielać suwaczki w podpisie, bo w tym ustawieniu "cholernie" rozciągają forum .... przynajmniej u mnie :no: i ciężko się czyta

u mnie tez jest ok:tak::tak::tak:

Jarzebinka- a moze ty cos z kompem masz???????????

dokładnie ja tez miałam cholerne bole głowy do tego stopnia ze nie widziałam nic na oczy i jak pierwszy raz zemdlałam to poszłam do neurologa zrobili mi rezonans magnetyczny i okazało sie ze mam skórcze na lewej skroni które wywołuja bole migrenowe:-:)-:)-:)-( musiałam przestac pic kawe to była podstawa i mineło,chociaz teaz jak za duzo wypije to tez mnie głowa tzraska jak nie wiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to nie koniecznie musi byc nowotwor a jezeli juz to chyba lepiej zapobiec we wczesnym stadium niz potem cierpiec bardziej

jarzebinka a teraz?

Gosia wiem, ale to mnie przeraża po pół rodziny poumierało na raka, gózy, albo nadciśnienie

PINKA wiem jestem optymistką

Gosia moja mama miała 36 lat (na moich oczach ją reanimowali), mój tata 42 (w szpitalu), mój dziadek 68 (1,5 roku roślinka, opieka i wogóle), moja babcia 70 (wysłała mnie na kolonie bo nie chciała żebym znowu to widziała), mój drugi dziadek 74, mó wujek 49.

Ach szkoda gadać

Jaka pogoda u Was, u mnie dzisiaj ładnie zrobiłam pranie i powiesiłam na balkon żeby wyschło do wieczora. Teraz czekam na M

reklama
Zapraszamy na warsztaty, których celem jest zapoznanie Was z korzyściami płynącymi z noszenia dzieci w chustach.
W trakcie spotkania instruktor pokazuje sposoby układania w najczęściej używanych chustach (kółkowych, wiązanych oraz pouch), odpowiada na pytania i wątpliwości dotyczące noszenia dzieci.

Warsztaty odbywać się będą w dwóch grupach:
Grupa I - dla mam w ciąży i maluszków do 5 miesiąca:
• Dlaczego warto nosić- zalety dla dzieci oraz rodziców
• Prawidłowe ułożenie dziecka oraz noszącego
• Kiedy i jak prawidłowo można zacząć nosić w pionie

Grupa II – dla rodziców z dziećmi od 5-6 miesiąca
• Prezentacja wszystkich rodzajów chust (kółkowe, wiązane oraz pouch)
• Prawidłowy sposób noszenia dziecka na biodrze oraz plecach

Zapewniamy chusty oraz lalkę do ćwiczeń.

Termin warsztatów: 12.09.2008 (piątek)
Grupa I – 14.00 – 15.30
Grupa II – 16.00 – 17.30

Warsztaty poprowadzi Aga Duda , autorka wielu publikacji o chustach i noszeniu, konsultant Bebelulu, doradca noszenia dzieci w chustach, szkoląca sie w niemieckiej szkole dla doradców noszenia Trageschule - Dresden

Opłata za warsztaty: 30 zł/ 50 zł (para)

Zapisy: biuro@cafebocian.pl lub telefonicznie 0 61 662 88 01

Wysyłając zgłoszenie prosimy podać:
wiek dziecka, czy i jak długo było noszone, typ chusty, Państwa oczekiwania po zajęciach oraz adres e-mail bądź telefon kontaktowy.

zostały ostatnie miejsca w grupie dla najmłodszych :)

Do góry