reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam ................ :tak:

Gosiu ... SPOTKANIE JEST 18 WRZEŚNIA O GODZINIE 15.00 CHYBA U MNIE czyli na ul. Marcelińskiej , chyba,że pogoda tak się zmieni,że będziemy mogły iść jednak na Cytadelę :tak::-D:tak: ale marne szanse na plenery....... :szok:

reklama
Hej dziewczyny
dawno nie zaglądałam :zawstydzona/y: ale jestem chętna na spotkanko :tak: jutro z rana ide z Natalką do lekarza, bo coś mało przybiera ta moja gwiazda wiec chyba trzeba jakies badania porobic i jak wsio bedzie ok to przybędziemy :-) Jarzębinka napisz mi na priva dokładny adres, ja osobiście również wolę spotkanko w ciepełku :-)

aha ok ale gdzie na tej Marcelińskiej dokładnie :confused: bo ja nic nie wiem że tam :no:

gosia, ja wczoraj dałam taką propozycję, ale na forum cisza i nie wiem czy ktoś ma inną ..... salonów to ja nie mam, ale nas kilka z maluszkami to sie zmieścimy, aha i ja mam psa - labradora, ( zamknie się go w łazience, no ale jest) :rofl2:

Ostatnia edycja:
Hehe Jarzebinka jak ci sie kupka mamusiek zwali to najwyżej na podłodze sie rozłożymy :-D:rofl2: no a wogole to duża ta lista??? moja mała raczej zwierząt si enie boi, teściowie mają rotvailera czy jak to tam sie pisze więc sie kumplują tylko ze ja go nie dopuszcam do małej bo mu z pyska wali hihi a on lubi ją lizać po twarzy :rofl2: kotki też lubi "meczyc" jak jej do wózia wskoczył to Natka od razu za ogon pociągnęła :-)

cze pyronianki,
niestety nie dam rady w czwartek sie z WAMI spotkac.Obiecalam Zuzce,ze zapisze ja na tance i akurat pierwsze zajecia sa w czwartek o 16:15.W kazdy inny dzien,spoko:sorry2:.

A u mnie,bunt dwulatka na maxa,wszystko na nie;ja w zwiazku z tym mam nastroj nie halo,czuje sie zmeczona/znudzona wszystkim strasznie.

Pozdrawiam WAS

czesc babeczkidopadłam sie do neta heheh wiec cosik wam, napisze;-)co w koncu z tym spotkaniem kazda powoli wymęka widze;\ oj nie dobrze....ja sie pisze wiec JARZEBINKA- jesli to aktualne to u ciebie o 15-stej tak?Gosia- dzwoniłam do twojej siostry to ona jakas zdziwoiona nic o torcie nie wiedziała mam nadzieje ze mi go zrobia bo jak nie to cie udusze........ a co do małpy to przynajmniej na spotkaniu sie rozluźnisz i odstresujesz takze kochana nie kombinuj z ginami,bo laekarz ci nie uciekanie a spotkanko takie to nie wiadomo kiedy znów bedzie....wiec sie zastanow.Kubala- a ty co piszesz sie??????Jarzebinka -dzieki za info;-))ok lukne juto zobaczyc czy spotkanie aktualne paaa

witam .... :tak:

u mnie też bajzel, bo zaczynam pakowanie, bo sie wyprowadzam :szok: ............ na razie do znajomych :szok: a potem chyba juz na swoje.......... :tak::-D:tak: ale o 15.00 jestem w domku i czekam na WAS więc ZAPRASZAM :tak:

PS. w pracy zaczęli grzać, na dworze świeci słoneczko.... suuuuuuuuuuper :rofl2:

lasencje ja odpadam... jestesmy przeziebieni! Mały marudzi, ja zmeczona.
Nie moge sobie pozwolic na takie wizyty, bo musimy szybko doprowadzic sie do porzadku, skoro mam wrocic do pracy :-(

Miłej zabawy!

A pinka Tobie udanej imprezki!

Buziole!

jarzebinka, ja się pisze, Wiki psów się nie boi, ale nie wiem, czy Ci salonów nie poroznosi;-) chociaż, jak będzie duzo obcych, to powinna być grzeczna, hehe Poprosze adres na priv:tak:

reklama
Gosia- a jak ci dam teraz linka to zrobia mi do soboty tego torta? bo ja nie to nie ma sensu bym szukała linka.....bo to nie jest moj komp a w swoim mam a tu nie.......

Do góry