reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jarzebinka a teraz?

teraz jest OK ..... :tak::-D:tak:

to Julia, nie ma się nad czym zastanawiać, tylko umawiać sie na wizytę i maszerować do lekarza, tymbardziej,że u nas od rejestracji do wizyty często szmat czasu uleci, więc do roboty ......... :tak: ja w styczniu wylądowałam na ostrym dyżurze z bólem nerki, potem na USG wyszła jakaś plamka na wątrobie i do dzisiaj nie wiadomo co to jest tak do końca, jutro idę znowu na USG ( a po drodze była już i tomografia, i rezonans) czyli 9 miesiąc leci w niewiedzy ...... niby nic poważnego, no ale ...... WIĘC DO LEKARZA MARSZ

a poz tym piękna pogoda :tak::-D:tak:

przyjemnego dzionka życzę ....... :rofl2:

reklama
kurcze ale tu czarne tematy są poruszane! Pewnie do lekarza trzeba isc, ale trzeba tez myslec pozytywnie :tak: Optymizm duzo daje! Polecam książkę "Sztuka albo siła podświadomości". Rewelacja!

U nas dzis marudny poranek, ale na szczecie moj synus juz spi ;-) Pozniej jak zwykle spacerek, jakies zakupy. Moze do M1 skocze, ale jeszcze zobacze.

Pogoda niby piekna, ale coraz chłodniej sie robi a i slonka coraz mniej :-( Powoli czuje jesien. Najgorsze, z ebede musiala sie rozstac z moimim ukohanymi japonkami ;-) Nie znosze pełnych butow :no:

No to do ... pa pa!

Jak zwykle nic mi sie nie chce, a po południu obiecałam sobie że zrobie faworki i znowu 3 godziny w kuchni bo jak zrobie to dla połowy rodziny:-D

niom witam sie szkrabiki

Kurcze wiecie co??????????? ja mam zawsze cos do zrobienia no ale dzis to juz przegiecie po pierwsze musze nas spakowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- czego nie nawidze;-//
po drugie reszte ubran poprasowac i poprac bo przeciez dwa tygodnie nie bedzie tak lezało no i posprzatc bo w tym tygodniu nie robiłam prawie nic:szok::szok::szok::szok::szok: no i teraz mam fulllllllllllll a jeszcze dzis jedziemy kumpeli wózek oddac:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a moje dziecko nauczyło sie wchodzic po schodach i teraz drepta jak opetana a ja za nia by nie spadła hehe

Gosia-powiedz mi jak twoja mała zniosła przebicie uszu????????? płakała?? dostała kolczyki takie lecznicze czy ty swoje dałas?? bo moja dostała kolczyki na roczek i tak sie zastanawiam kiedy byłby najlepszy moment na przekłucie.....
Jarzebinka-o kurcze to rzeczywiscie długo czekasz na wyniki ,no ale coz nasza słuzba zdrowia pozostawia duzo do zyczenia:rofl2::rofl2:
kubala- ja sama jestem ciekawa jak małay zareaguje bez mamy no i jak ty sie bedziesz czuła znów pracując?????

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Jarzebinka-o kurcze to rzeczywiscie długo czekasz na wyniki ,no ale coz nasza słuzba zdrowia pozostawia duzo do zyczenia:rofl2::rofl2:

każde badanie dało jakis wynik, ale żadno jednoznacznego, a punkcji mi nie zrobią, bo ta plamka jest za blisko innych narządów i lekarz sie boi, więc teraz znowu na USG i zobaczymy czy to rosnie i czy się zmienia czy stoi w miejscu .....:rofl2:

a pogoda faktycznie robi się już jesienna..... i do lata tak daleko ....... :-(

Jarzebinka- kurcze a ja myslałam ze jeszcze troszke lata i słonca skubne a tu jesien powiadasz sie zbliża no cóż wazne zeby nie padało bo deszcze i watru to ja mam tu dosc:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

moje dziecie spi wiec i ja ma chwilke spokoju:tak: wiec siedze na bb a tu jak zwykle cisza:szok::szok::szok::szok:

cze pikne,
melduje sie po dluuuugiej przerwie......
remont skonczylismy,kuchni nie mam jeszcze,raczej bede miala montaz w niedziele..oby;a tak czekamy na jeszcze pare mebli i powoli rozkladamy wszystko...
sprzatamy itp...
na spotkanie postaram sie dotrzec,niczego nei mam w planach,wiec sobie etn termin zarezerwowlam,wiec jesli nic sie nei wydarzy,bedziemy...

pozdrawiam,przytulam Katka

witam ... już piatkowo i prawie weekendowo :tak:

aktualizacja :

Pinka+Wiki
Gosia+Emilka
Kasia+Kacperek
Marta+Kuba
Julia+Damianek+fasolinka
Iwonka + Natalka
Marta + Wiktoria ( czyli Antylopka, jak wyzdrowieją )

Katka + Zuzia + Hania
.........

Pinka, a z tym krzesełkiem to mnie zmobilizowałaś, i doprowadziłam je do uzytku, bo u nas juz od jakiegos czasu stoi bezczynne, a teraz wygląda jak nowe ..... i jak nic nie stanie na przeszkodzie to w sobote wieczorkiej je podrzucimy ..... :tak::-D:tak:

Katuś, witamy, witamy, ale pamietałam,że masz remont, więc pewnie i czasu niewielie było... dobrze,że juz finisz.... to kiedy parapetówka remontowa ??? :tak::-D:tak:

Gosia, profilaktyka i badanie kontrolne to naprawdę ważne sprawy... i oby u siostry na tabletkach sie skończyło ..... :tak::-p:tak:

a wogle to miłego dzionka życzę... i ciepło sie ubrać, bo dzisiaj ochłodzenie :baffled:

reklama
witam

no to nastała jesien :-( trudno, taka kolej rzeczy ;-)
szkoda tylko jak juz powiedziala jarzebinka,z e do lata tak daleko...

katka - no hey, ale dlugo cie nie bylo, pewnie urwanie glowy mialas z tym remontem ;-) fujjj nie znosze remontow... ale dobrze, z ejuz masz to prawie za sobą :tak:
Pisz co u młodych? Zdrowe są? Jak remont zniosły?

gosia - ale fajowe te motylki :tak:, szkoda, ze mala jeszcze nie moze ich nosic..
Pzyjemnosci w pracy :tak:

pinka - spakowana? no juz niedlugo w domu :tak: pewnie to fajne uczucie po tak dlugim okresie zobaczyc rodzinke i znajomych, co? Nigdy tak nie mialam.... tylko pozniej z wyjazem gorzej ...
A co do powrot do pracy, to pewnie Kuba lepiej to zniesie niz ja ;-) bo ja na razie jeszcze sobie tego nie wyobrazam :no:

Milego i cieplego dzionka!

Do góry