reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jarzebinka a teraz?

teraz jest OK ..... :tak::-D:tak:

to Julia, nie ma się nad czym zastanawiać, tylko umawiać sie na wizytę i maszerować do lekarza, tymbardziej,że u nas od rejestracji do wizyty często szmat czasu uleci, więc do roboty ......... :tak: ja w styczniu wylądowałam na ostrym dyżurze z bólem nerki, potem na USG wyszła jakaś plamka na wątrobie i do dzisiaj nie wiadomo co to jest tak do końca, jutro idę znowu na USG ( a po drodze była już i tomografia, i rezonans) czyli 9 miesiąc leci w niewiedzy ...... niby nic poważnego, no ale ...... WIĘC DO LEKARZA MARSZ

a poz tym piękna pogoda :tak::-D:tak:

przyjemnego dzionka życzę ....... :rofl2:

reklama
kurcze ale tu czarne tematy są poruszane! Pewnie do lekarza trzeba isc, ale trzeba tez myslec pozytywnie :tak: Optymizm duzo daje! Polecam książkę "Sztuka albo siła podświadomości". Rewelacja!

U nas dzis marudny poranek, ale na szczecie moj synus juz spi ;-) Pozniej jak zwykle spacerek, jakies zakupy. Moze do M1 skocze, ale jeszcze zobacze.

Pogoda niby piekna, ale coraz chłodniej sie robi a i slonka coraz mniej :-( Powoli czuje jesien. Najgorsze, z ebede musiala sie rozstac z moimim ukohanymi japonkami ;-) Nie znosze pełnych butow :no:

No to do ... pa pa!

Jak zwykle nic mi sie nie chce, a po południu obiecałam sobie że zrobie faworki i znowu 3 godziny w kuchni bo jak zrobie to dla połowy rodziny:-D

niom witam sie szkrabiki

Kurcze wiecie co??????????? ja mam zawsze cos do zrobienia no ale dzis to juz przegiecie po pierwsze musze nas spakowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- czego nie nawidze;-//
po drugie reszte ubran poprasowac i poprac bo przeciez dwa tygodnie nie bedzie tak lezało no i posprzatc bo w tym tygodniu nie robiłam prawie nic:szok::szok::szok::szok::szok: no i teraz mam fulllllllllllll a jeszcze dzis jedziemy kumpeli wózek oddac:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a moje dziecko nauczyło sie wchodzic po schodach i teraz drepta jak opetana a ja za nia by nie spadła hehe

Gosia-powiedz mi jak twoja mała zniosła przebicie uszu????????? płakała?? dostała kolczyki takie lecznicze czy ty swoje dałas?? bo moja dostała kolczyki na roczek i tak sie zastanawiam kiedy byłby najlepszy moment na przekłucie.....
Jarzebinka-o kurcze to rzeczywiscie długo czekasz na wyniki ,no ale coz nasza słuzba zdrowia pozostawia duzo do zyczenia:rofl2::rofl2:
kubala- ja sama jestem ciekawa jak małay zareaguje bez mamy no i jak ty sie bedziesz czuła znów pracując?????

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Jarzebinka-o kurcze to rzeczywiscie długo czekasz na wyniki ,no ale coz nasza słuzba zdrowia pozostawia duzo do zyczenia:rofl2::rofl2:

każde badanie dało jakis wynik, ale żadno jednoznacznego, a punkcji mi nie zrobią, bo ta plamka jest za blisko innych narządów i lekarz sie boi, więc teraz znowu na USG i zobaczymy czy to rosnie i czy się zmienia czy stoi w miejscu .....:rofl2:

a pogoda faktycznie robi się już jesienna..... i do lata tak daleko ....... :-(

Jarzebinka- kurcze a ja myslałam ze jeszcze troszke lata i słonca skubne a tu jesien powiadasz sie zbliża no cóż wazne zeby nie padało bo deszcze i watru to ja mam tu dosc:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

moje dziecie spi wiec i ja ma chwilke spokoju:tak: wiec siedze na bb a tu jak zwykle cisza:szok::szok::szok::szok:

cze pikne,
melduje sie po dluuuugiej przerwie......
remont skonczylismy,kuchni nie mam jeszcze,raczej bede miala montaz w niedziele..oby;a tak czekamy na jeszcze pare mebli i powoli rozkladamy wszystko...
sprzatamy itp...
na spotkanie postaram sie dotrzec,niczego nei mam w planach,wiec sobie etn termin zarezerwowlam,wiec jesli nic sie nei wydarzy,bedziemy...

pozdrawiam,przytulam Katka

witam ... już piatkowo i prawie weekendowo :tak:

aktualizacja :

Pinka+Wiki
Gosia+Emilka
Kasia+Kacperek
Marta+Kuba
Julia+Damianek+fasolinka
Iwonka + Natalka
Marta + Wiktoria ( czyli Antylopka, jak wyzdrowieją )

Katka + Zuzia + Hania
.........

Pinka, a z tym krzesełkiem to mnie zmobilizowałaś, i doprowadziłam je do uzytku, bo u nas juz od jakiegos czasu stoi bezczynne, a teraz wygląda jak nowe ..... i jak nic nie stanie na przeszkodzie to w sobote wieczorkiej je podrzucimy ..... :tak::-D:tak:

Katuś, witamy, witamy, ale pamietałam,że masz remont, więc pewnie i czasu niewielie było... dobrze,że juz finisz.... to kiedy parapetówka remontowa ??? :tak::-D:tak:

Gosia, profilaktyka i badanie kontrolne to naprawdę ważne sprawy... i oby u siostry na tabletkach sie skończyło ..... :tak::-p:tak:

a wogle to miłego dzionka życzę... i ciepło sie ubrać, bo dzisiaj ochłodzenie :baffled:

reklama
witam

no to nastała jesien :-( trudno, taka kolej rzeczy ;-)
szkoda tylko jak juz powiedziala jarzebinka,z e do lata tak daleko...

katka - no hey, ale dlugo cie nie bylo, pewnie urwanie glowy mialas z tym remontem ;-) fujjj nie znosze remontow... ale dobrze, z ejuz masz to prawie za sobą :tak:
Pisz co u młodych? Zdrowe są? Jak remont zniosły?

gosia - ale fajowe te motylki :tak:, szkoda, ze mala jeszcze nie moze ich nosic..
Pzyjemnosci w pracy :tak:

pinka - spakowana? no juz niedlugo w domu :tak: pewnie to fajne uczucie po tak dlugim okresie zobaczyc rodzinke i znajomych, co? Nigdy tak nie mialam.... tylko pozniej z wyjazem gorzej ...
A co do powrot do pracy, to pewnie Kuba lepiej to zniesie niz ja ;-) bo ja na razie jeszcze sobie tego nie wyobrazam :no:

Milego i cieplego dzionka!

Do góry