reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Gosia- ten komp T jest popieprzony nie moge ci wiadomosci na Priv wysłac wiec pisze tu podaje ci takie linki bo tego wozka nie moge znalesc.http://www.roker.zabrze.pl/katalogi/3-torty-okolicznosciowe.htmlz tej strony podoba mi sie ta jedyneczka.........fajnie by było gdyby zrobili ja na bitej smietanie........na 20 osób.daj mi w miare mozliwosci szybko odpowiedz bo jak nie to ja musze jutro na rzesach stanąc by na sobote tortn zalatwic

reklama
Gosia podałąm ci w poprzednim poscie linka do torta wejdz na te strone i tam jest taka jedyneczka moze byc takijak sie uda a kiedy dasz to siostrze???????

dobrze moze byc biała tylko niech ja tak ładnie udekoruja i napisza pierwsze urodziny Wiktori i juz.Jak sie uda to podasz mi jeszcze dokładny adres gdzie mam to odebrac i godzine ok?

Gosia jest mi to obojetne naprawde co im bedzie łatwiej i szybciej zrobic albo wozek albo jedynka bez roznicy wazne zeby tort był tylko o to mi chodzi

Jak tam udało Wam sie spotkanko?:-)

udało, udało... w kameralnym gronie ale sie udało..... Wiktoria pokazała,jak osiaga sie swój zamierzony cel............. Natalka, pokazała jak klaszcze sie stópkami................... a Kacper, no coż opiekował sie damami .................. żałujcie ,że Was tam nie było .......... :rofl2:

ok Gosia super tylko podj mi dokładny adres bo wiesz winogrady to nie sa takie małe hehe a po calym osiedlu nie bede latała;-)pozdrawiam i wszystkim miłej nocy zycze zajrze jutro

:-) Tak Kacperek świetny chłopak, dzielił sie zabawkami i taki rozmowny :-) a no i przystojny :-p Wiktoria też super dziewczynka, mały wymuszacz :rofl2: ale coś czuje że moja Natka też bedzie taka spryciara :sorry2:

reklama
hej dziewczyny

fajowo, ze spotkanko sie udało :tak:

jarzebinka - pewnie, ze zaluje, ale wiesz nie zawsze jest tak jakby sie chcialo, zeby bylo... :no:

U nas znowu kiepska nocka, kurcze czy dzieci nie mogą sie rodzic z zebami ;-)

pinka - nie panikuj, na pewno imprezka sie uda. tort bedzie ładny i smaczny :tak: Tylko, zeby pogoda dopisała i było choc troche cieplej niz dzis... bo ta ładna kiecka, którą małej kupiłas może czasami w szafie zostac...

A tak poza tym to jak sie czujesz w Polsce? Wszyscy juz odwiedzeni? Mała juz sie przyzwyczaila do nowego otoczenia?
A do lekarza kiedy idziesz?

gosia - tabletki zaatwione?

milego dzionka dla wszytskich!

Do góry