reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Gosia- ten komp T jest popieprzony nie moge ci wiadomosci na Priv wysłac wiec pisze tu podaje ci takie linki bo tego wozka nie moge znalesc.http://www.roker.zabrze.pl/katalogi/3-torty-okolicznosciowe.htmlz tej strony podoba mi sie ta jedyneczka.........fajnie by było gdyby zrobili ja na bitej smietanie........na 20 osób.daj mi w miare mozliwosci szybko odpowiedz bo jak nie to ja musze jutro na rzesach stanąc by na sobote tortn zalatwic

reklama
Gosia podałąm ci w poprzednim poscie linka do torta wejdz na te strone i tam jest taka jedyneczka moze byc takijak sie uda a kiedy dasz to siostrze???????

dobrze moze byc biała tylko niech ja tak ładnie udekoruja i napisza pierwsze urodziny Wiktori i juz.Jak sie uda to podasz mi jeszcze dokładny adres gdzie mam to odebrac i godzine ok?

Gosia jest mi to obojetne naprawde co im bedzie łatwiej i szybciej zrobic albo wozek albo jedynka bez roznicy wazne zeby tort był tylko o to mi chodzi

Jak tam udało Wam sie spotkanko?:-)

udało, udało... w kameralnym gronie ale sie udało..... Wiktoria pokazała,jak osiaga sie swój zamierzony cel............. Natalka, pokazała jak klaszcze sie stópkami................... a Kacper, no coż opiekował sie damami .................. żałujcie ,że Was tam nie było .......... :rofl2:

ok Gosia super tylko podj mi dokładny adres bo wiesz winogrady to nie sa takie małe hehe a po calym osiedlu nie bede latała;-)pozdrawiam i wszystkim miłej nocy zycze zajrze jutro

:-) Tak Kacperek świetny chłopak, dzielił sie zabawkami i taki rozmowny :-) a no i przystojny :-p Wiktoria też super dziewczynka, mały wymuszacz :rofl2: ale coś czuje że moja Natka też bedzie taka spryciara :sorry2:

reklama
hej dziewczyny

fajowo, ze spotkanko sie udało :tak:

jarzebinka - pewnie, ze zaluje, ale wiesz nie zawsze jest tak jakby sie chcialo, zeby bylo... :no:

U nas znowu kiepska nocka, kurcze czy dzieci nie mogą sie rodzic z zebami ;-)

pinka - nie panikuj, na pewno imprezka sie uda. tort bedzie ładny i smaczny :tak: Tylko, zeby pogoda dopisała i było choc troche cieplej niz dzis... bo ta ładna kiecka, którą małej kupiłas może czasami w szafie zostac...

A tak poza tym to jak sie czujesz w Polsce? Wszyscy juz odwiedzeni? Mała juz sie przyzwyczaila do nowego otoczenia?
A do lekarza kiedy idziesz?

gosia - tabletki zaatwione?

milego dzionka dla wszytskich!

Do góry