reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jarzebinka- i co odpowiedziała któraś??????????

kubala- na głogowskiej masz dwa kantory przy stacji kolejowej wchodzisz wymieniasz i nie ma problemu:tak::tak::tak:no ale jak wolisz;-)u nas zlotówek nie ma tylko Funty:-D:-D i jak tam po wizycie??

u nas dzis juz pada jak nie wiem i w domu musimy siedziec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mała juz mi marudzi zawsze tak ma na drugi dzien po szczepieniu jest nie do zniesienia:wściekła/y::no::no::no:

a ja mam tyle roboty dzis ze nie wiem w co rece najpierw włozyc;-);-);-)ale najpierw musze se kawke walnac pote wozio zamówic i do roboty....

reklama
pinka - jest full kantorow w poznaniu, ale ja po prostu nie mam na to czasu. chyba,. ze bede w m1 to wymienie, bo ten kantor jest najblizej mnie.
jakby co dam znac :tak: A kiedy wylot macie do polski?
do lekarz ana 12.45 idziemy, wiec jeszcze w domku jestem. Czekam na siostre ;-)

jarzebinka ja nie dostałam na PW żadnej wiadomości, pewnie o mnie zapomniałaś:-( hahahah, ;-):-):-D

Ostatnio nie mam weny do pisania straszne migreny mnie męczą:baffled: i nie mam siły nawet odpisać, a M mnie wyzywa że bóle głowy to mnie męczą od bardzo dawna i powinnam iść do lekarza:szok:

Julka- nie dostałs zadnej wiadomosci na PW od jarzebinki ponieważ juz jestes na licie wiec po co ma ci wysyłac info skoro wiesz o spotkaniu i sie na nie piszesz,jarzebinka napisala do tych dziewczyn co nie wiedza i od dłuzszego czasu sie nie odzywaja:tak::tak::tak:

Kubala- a warzyłas małego ile juz ma????????
Gosia- ty dzis zapracowana czy co???????

ja dopiero kuchnie posprzatałam a gdzie reszta:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

PINKA no widzisz, przez tą migrene nawet mysleć mi sie nie chce, pół nocy ryczałam z bólu i to juz tyle dni trwa, dzisiaj jest troszeczke lepiej, ale czuje że znowu zaczyna się ten okropny ból:crazy:

Ciekawe czy mi przejdzie do 18-tego

Prześwietlenie głowy miałam mieć pare lat temu, ale strasznie sie boję, a teraz i tak nie prześwietlą bo ciąża

Jarzebinka- i co odpowiedziała któraś????

tak, odpowiedziały 4 dziewczyny - Słowiczek, kaszkas i tafojka niestety na NIE, a Iwonka, wstępnie na TAK ......:-)

jarzebinka ja nie dostałam na PW żadnej wiadomości, pewnie o mnie zapomniałaś

nie zapomniałam, nie zapomniałam, ale jak napisała Pinka, jesteś juz poinformowana, wiesz co i jak, więc do zobaczenia 18..... :-)

a w sobotę idę do pracy i w poniedziałek i to tyle w tym miesiącu pewnie tylko 3 dni przepracuje :baffled:

szkoda,że tylko 3 dni, ale przynajmniej uda nam sie spotkać 18...... :-)

i podaje aktualną listę na dziś :

Pinka+Wiki
Gosia+Emilka
Kasia+Kacperek
Marta+Kuba
Julia+Damianek+fasolinka

Iwonka + Natalka
........

Ostatnia edycja:
ciekawe co reszta odpowie??????????????

no ale mam nadzieje ze i tak bedzie nas wiecej niz ostatnio:tak::tak::tak::tak:

jak by co to ja mam tel do kubali;-);-);-)zeby sie zdzwonic:-)

moze te nowe mamy tez wymienia sie z nami numerami tel.zeby nas czasmi nie szkuały bo wiecie jak to jest??????

Gosia- i jak sałatka???/

ja wlasnie skonczyłam prasowac:-p:-p:-p mała jeszcze kima ciekawe jak długo:rofl2: potem lece góre opierdzielic i kolejne pranko wstawic:-):-)

reklama
noo ciekawe... :szok:

pinka - a powiedz jak ty to robisz,z e sprztatasz razem z małą? Z moim dzieckiem by to bylo niemozliwe :no: Bo on musi wszedzie wlez, wszystkie szafki pootwierac... masakra jednym slowem ;-)

Teraz go nie wazyłam, ale wazy pewnie 8 kg. z groszami, moze ok 8200/8300 .

nawet jak obaid gotuje to sie na mnie wspina, zapomina o zabawkach i caly czas mowi mniam, mniam... mimo tego, ze np. 20 min. temu jadł.

gosia - ale masz fajnie z tym nic nie robieniem :tak: No i fajnie, ze z małą masz na tyle luz, ze mozesz sałatke zrobic.
Mi juz niedlugo wakacje sie skonczą... i powrot do pracy :-(

A co z katką sie dzieje... dawno jej tu nie było :no:

Do góry