reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jarzebinka- i co odpowiedziała któraś??????????

kubala- na głogowskiej masz dwa kantory przy stacji kolejowej wchodzisz wymieniasz i nie ma problemu:tak::tak::tak:no ale jak wolisz;-)u nas zlotówek nie ma tylko Funty:-D:-D i jak tam po wizycie??

u nas dzis juz pada jak nie wiem i w domu musimy siedziec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mała juz mi marudzi zawsze tak ma na drugi dzien po szczepieniu jest nie do zniesienia:wściekła/y::no::no::no:

a ja mam tyle roboty dzis ze nie wiem w co rece najpierw włozyc;-);-);-)ale najpierw musze se kawke walnac pote wozio zamówic i do roboty....

reklama
pinka - jest full kantorow w poznaniu, ale ja po prostu nie mam na to czasu. chyba,. ze bede w m1 to wymienie, bo ten kantor jest najblizej mnie.
jakby co dam znac :tak: A kiedy wylot macie do polski?
do lekarz ana 12.45 idziemy, wiec jeszcze w domku jestem. Czekam na siostre ;-)

jarzebinka ja nie dostałam na PW żadnej wiadomości, pewnie o mnie zapomniałaś:-( hahahah, ;-):-):-D

Ostatnio nie mam weny do pisania straszne migreny mnie męczą:baffled: i nie mam siły nawet odpisać, a M mnie wyzywa że bóle głowy to mnie męczą od bardzo dawna i powinnam iść do lekarza:szok:

Julka- nie dostałs zadnej wiadomosci na PW od jarzebinki ponieważ juz jestes na licie wiec po co ma ci wysyłac info skoro wiesz o spotkaniu i sie na nie piszesz,jarzebinka napisala do tych dziewczyn co nie wiedza i od dłuzszego czasu sie nie odzywaja:tak::tak::tak:

Kubala- a warzyłas małego ile juz ma????????
Gosia- ty dzis zapracowana czy co???????

ja dopiero kuchnie posprzatałam a gdzie reszta:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

PINKA no widzisz, przez tą migrene nawet mysleć mi sie nie chce, pół nocy ryczałam z bólu i to juz tyle dni trwa, dzisiaj jest troszeczke lepiej, ale czuje że znowu zaczyna się ten okropny ból:crazy:

Ciekawe czy mi przejdzie do 18-tego

Prześwietlenie głowy miałam mieć pare lat temu, ale strasznie sie boję, a teraz i tak nie prześwietlą bo ciąża

Jarzebinka- i co odpowiedziała któraś????

tak, odpowiedziały 4 dziewczyny - Słowiczek, kaszkas i tafojka niestety na NIE, a Iwonka, wstępnie na TAK ......:-)

jarzebinka ja nie dostałam na PW żadnej wiadomości, pewnie o mnie zapomniałaś

nie zapomniałam, nie zapomniałam, ale jak napisała Pinka, jesteś juz poinformowana, wiesz co i jak, więc do zobaczenia 18..... :-)

a w sobotę idę do pracy i w poniedziałek i to tyle w tym miesiącu pewnie tylko 3 dni przepracuje :baffled:

szkoda,że tylko 3 dni, ale przynajmniej uda nam sie spotkać 18...... :-)

i podaje aktualną listę na dziś :

Pinka+Wiki
Gosia+Emilka
Kasia+Kacperek
Marta+Kuba
Julia+Damianek+fasolinka

Iwonka + Natalka
........

Ostatnia edycja:
ciekawe co reszta odpowie??????????????

no ale mam nadzieje ze i tak bedzie nas wiecej niz ostatnio:tak::tak::tak::tak:

jak by co to ja mam tel do kubali;-);-);-)zeby sie zdzwonic:-)

moze te nowe mamy tez wymienia sie z nami numerami tel.zeby nas czasmi nie szkuały bo wiecie jak to jest??????

Gosia- i jak sałatka???/

ja wlasnie skonczyłam prasowac:-p:-p:-p mała jeszcze kima ciekawe jak długo:rofl2: potem lece góre opierdzielic i kolejne pranko wstawic:-):-)

reklama
noo ciekawe... :szok:

pinka - a powiedz jak ty to robisz,z e sprztatasz razem z małą? Z moim dzieckiem by to bylo niemozliwe :no: Bo on musi wszedzie wlez, wszystkie szafki pootwierac... masakra jednym slowem ;-)

Teraz go nie wazyłam, ale wazy pewnie 8 kg. z groszami, moze ok 8200/8300 .

nawet jak obaid gotuje to sie na mnie wspina, zapomina o zabawkach i caly czas mowi mniam, mniam... mimo tego, ze np. 20 min. temu jadł.

gosia - ale masz fajnie z tym nic nie robieniem :tak: No i fajnie, ze z małą masz na tyle luz, ze mozesz sałatke zrobic.
Mi juz niedlugo wakacje sie skonczą... i powrot do pracy :-(

A co z katką sie dzieje... dawno jej tu nie było :no:

Do góry