reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam, witam

oj faktycznie mało :no:
Co tu taka cisza? Wakacje przeciez juz sie skonczyły ;-)

A ja mam prosbe do mam, ktore mają już troszkę starsze dzieci... jestem właśnie w trakcie kupowania fotelika (takiego do 18 kg.).
Myslelismy o Maxi Cosi Tobi, ale ja sama nie wiem... Mam wrazenie, ze w tych wszytskich fotelikach dziecko ma ograniczone ruchy.
A Wy jakie foteliki macie i czy jestescie z nich zadowolone? Zbiza sie zima, czas na kurtki i kombinezony... chce, zeby mojemu dziecku było wygodnie podczas jazdy a jednoczesnie bezpiecznie :tak:

A tak poza tym to miłej niedzieli!

reklama
czesc poznanianki

no i znowu cisza, straszne :no:

pobudka wstac :tak:

pinka a ty juz spakowana?

gosia ja mam kolezanke w sklepie dzieciecym w browarze i zawsze od niej kupujemy takie rzeczy (bo mamy konkretną znizke), wiec z allegro i tak bym nie kupiła.

mam nadzieje, ze jak wpadne pozniej to bedzie wiekszy ruch tutaj :tak:

i ja witam poweekendowo .... :tak:

a w weekend byliśmy u teściów w Jarocinie, takie małemiasteczka rządzą się jednak swoimi prawami i obkupiłam małego za niewielkie pieniążki, dresiki, bluzeczki i nawet już buty zimowe...... :tak:

co do fotelika, to ja teraz mam już 18-36 ale też taki tańszy , a taki do 18, to tez miałam nie firmowy bo dostałam już używany..... :tak:

a i pogoda ładna się zrobiła, zaświeciło śliczne słoneczko, więc miłego dzionka życzę ..... :tak::-D:tak:

Hejo

ja wlasnie wcinam sniadanko a moje dziecko mi pomaga:rofl2::rofl2::rofl2:
pranko sie juz kreci potem tylko szybko chatke ogarne i z mała dzis na szczepienie ale bedzie ryk:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Kubala- nie ja jeszcze spakowana nie jestem robir to jak zawsze na ostatnia minute:sorry2::sorry2:

a co do fotelika to ja mam Fisher Price -dokładnie takiego i jestem z niego zadowolona jest do 18 kg ale w porównaniu z innymi fotelikami jest duzy:tak:

a co do zimy no to chyba twoj mały cała droge w aucie w kurtce zimowej nie bedzie siedział co??????????? bo ja mała w aucie rozbieram i przed wyjsciem ubieram bo w samochodzie jest ciepło a po co ma sie kisic w kurtce????????

no a o zdjeciu zapomniałam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Załączniki

• fotelik.jpg
    fotelik.jpg
    95,4 KB · Wyświetleń: 35
my juz po szczepieniu mała dzielna była tylko chwilke płakała jka sie babka wkuła i srodek wpusciła potrm było juz ok biegała po całej przychodni

Wika waży 9,020 wiec moja waga troszke dodaje ale to i tak dobrze jak na mojego niejadka:tak::tak::tak:

ale mnie dzis głowa boli czuje sie jak bym jakis klamotem w łeb dostala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Gosia- ale super moja mała jak by tak wczesnie spac poszła to o 3 -w nocy wyspana by była:tak::tak::tak::tak:

a tu cisza jak nie wiem:happy::happy::happy::happy:

ja tez juz mam wolny wieczor :tak: noo jeszcze pranie musze powiesic, ale to pozniej.
A teraz cosdobrego do chrupania, cos ciepłego do picia i saidam dzis pzed tv ;-)

witam z rana !!!! :tak::-D:tak:

do wszystkich dziewczyn, które odzywały sie w ciągu ostatniego miesiąca wysłałąm na PW wiadomość o spotkaniu, zobaczymy czy będzie jakiś odzew ...... :szok:

miłego i słonecznego dzionka, bo dzisiaj ma być śliczna pogoda .... :-);-):-D

reklama
no ciekawe czy bedzie... bo ostatnio cos tu cicho i pusto :szok:

moje dziecko spi a ja sie szykuje do lekarza. dzis jedziemy do centrum allergologii a kuby wynikami... jak ja nie znosze tych wypraw do lakarzy :no:

pogoda ładna wiec trzeba korzystac, bo podobno od soboty 16 st. Tylko, zeby nam na spotkanku dopisala pogoda.

pinka - kaska doszła :tak: ale co ja mama tu z nią zrobic? Nie mam czasu an latanie po kantorach wiec na spotkanku Ci ją oddam i rozliczymy sie w pln. o.k.?

Do góry