reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam, witam

oj faktycznie mało :no:
Co tu taka cisza? Wakacje przeciez juz sie skonczyły ;-)

A ja mam prosbe do mam, ktore mają już troszkę starsze dzieci... jestem właśnie w trakcie kupowania fotelika (takiego do 18 kg.).
Myslelismy o Maxi Cosi Tobi, ale ja sama nie wiem... Mam wrazenie, ze w tych wszytskich fotelikach dziecko ma ograniczone ruchy.
A Wy jakie foteliki macie i czy jestescie z nich zadowolone? Zbiza sie zima, czas na kurtki i kombinezony... chce, zeby mojemu dziecku było wygodnie podczas jazdy a jednoczesnie bezpiecznie :tak:

A tak poza tym to miłej niedzieli!

reklama
czesc poznanianki

no i znowu cisza, straszne :no:

pobudka wstac :tak:

pinka a ty juz spakowana?

gosia ja mam kolezanke w sklepie dzieciecym w browarze i zawsze od niej kupujemy takie rzeczy (bo mamy konkretną znizke), wiec z allegro i tak bym nie kupiła.

mam nadzieje, ze jak wpadne pozniej to bedzie wiekszy ruch tutaj :tak:

i ja witam poweekendowo .... :tak:

a w weekend byliśmy u teściów w Jarocinie, takie małemiasteczka rządzą się jednak swoimi prawami i obkupiłam małego za niewielkie pieniążki, dresiki, bluzeczki i nawet już buty zimowe...... :tak:

co do fotelika, to ja teraz mam już 18-36 ale też taki tańszy , a taki do 18, to tez miałam nie firmowy bo dostałam już używany..... :tak:

a i pogoda ładna się zrobiła, zaświeciło śliczne słoneczko, więc miłego dzionka życzę ..... :tak::-D:tak:

Hejo

ja wlasnie wcinam sniadanko a moje dziecko mi pomaga:rofl2::rofl2::rofl2:
pranko sie juz kreci potem tylko szybko chatke ogarne i z mała dzis na szczepienie ale bedzie ryk:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Kubala- nie ja jeszcze spakowana nie jestem robir to jak zawsze na ostatnia minute:sorry2::sorry2:

a co do fotelika to ja mam Fisher Price -dokładnie takiego i jestem z niego zadowolona jest do 18 kg ale w porównaniu z innymi fotelikami jest duzy:tak:

a co do zimy no to chyba twoj mały cała droge w aucie w kurtce zimowej nie bedzie siedział co??????????? bo ja mała w aucie rozbieram i przed wyjsciem ubieram bo w samochodzie jest ciepło a po co ma sie kisic w kurtce????????

no a o zdjeciu zapomniałam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Załączniki

• fotelik.jpg
    fotelik.jpg
    95,4 KB · Wyświetleń: 29
my juz po szczepieniu mała dzielna była tylko chwilke płakała jka sie babka wkuła i srodek wpusciła potrm było juz ok biegała po całej przychodni

Wika waży 9,020 wiec moja waga troszke dodaje ale to i tak dobrze jak na mojego niejadka:tak::tak::tak:

ale mnie dzis głowa boli czuje sie jak bym jakis klamotem w łeb dostala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Gosia- ale super moja mała jak by tak wczesnie spac poszła to o 3 -w nocy wyspana by była:tak::tak::tak::tak:

a tu cisza jak nie wiem:happy::happy::happy::happy:

ja tez juz mam wolny wieczor :tak: noo jeszcze pranie musze powiesic, ale to pozniej.
A teraz cosdobrego do chrupania, cos ciepłego do picia i saidam dzis pzed tv ;-)

witam z rana !!!! :tak::-D:tak:

do wszystkich dziewczyn, które odzywały sie w ciągu ostatniego miesiąca wysłałąm na PW wiadomość o spotkaniu, zobaczymy czy będzie jakiś odzew ...... :szok:

miłego i słonecznego dzionka, bo dzisiaj ma być śliczna pogoda .... :-);-):-D

reklama
no ciekawe czy bedzie... bo ostatnio cos tu cicho i pusto :szok:

moje dziecko spi a ja sie szykuje do lekarza. dzis jedziemy do centrum allergologii a kuby wynikami... jak ja nie znosze tych wypraw do lakarzy :no:

pogoda ładna wiec trzeba korzystac, bo podobno od soboty 16 st. Tylko, zeby nam na spotkanku dopisala pogoda.

pinka - kaska doszła :tak: ale co ja mama tu z nią zrobic? Nie mam czasu an latanie po kantorach wiec na spotkanku Ci ją oddam i rozliczymy sie w pln. o.k.?

Do góry