reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Nareszcie moja gwiazda poszła spac ja chatke prawie posprzatałam ;-) prawie bo jeszcze musze odkurzyc i podłogi pomyc ale to jak mała wstanie nie bede hałasować

wiecie co moje dziecko zrobiło Wdrapała sie dzis prawie na samą góre po schodach myslałam ze zawału dostane jak ja zobaczyłam,chyba trzeba bedzie barierke na dół tez zamatowac.............

obiadek sie gotuje a ja mam chwile spokoju od mojego szalaputa:-D:-D:-D:-D wykonczy mnie to dziecko heheh

Kubala -ty to masz dobrze ja to nawet nie mam komu podrzucic a jak by sie juz ktos pewnie znalazl to Wika by nie poszła hi hi
Julka- to stzrelaj focie stzrelaj ja załuje ze jak byłam w ciazy to tak malo zdjec robiłam teraz nie mam prawie zadnej pamiatki:no::no::no::no:

ide cos zjesc bo mi w brzyszku burczy:tak::tak::tak:

pinka - bo odpatrzyłam od Ciebie suwaczek, ale nie wiem ktory kod jest mi potrzebny? Chyba nie masz nic przeciwko? Tło mam inne ;-)

kubala- ty sroko:-D:-D:-D:-D

nie no spoko nie ma problemu wiesz co nie pamietam który pierwszy albo drugi

wklej go i z rób podgląd sygnatury to zobaczysz..................

Czesc dziewczyny my dzis wstałysmy o 10:20:szok::szok::szok::szok:

za oknem pogoda zmienna raz deszcz raz słonce do tego silny wiatr;-);-);-)

dziecko juz nakarmione wiec teraz matka je............:-D:-D:-D

Gosia- ja mam to samo dzis do zrobienia ale czy zrobie tego nie wiem bo jak narazie mam lenia...........

Kubala- zajrzyj na watek za alergia
widze ze cisza tu jak nie wiem spiochacie czy co??????????????????????

A ja spie i to prawie cały dzień dzisiaj... jeszcze w pizamce jestem. Ale nie do konca mnie to cieszy... bo chora jestem. Kaszel mnie meczy okropnie i w gardle drapie :-(
Tomek zabrał malego a ja w łożku. Ale czas wstac i doprowadzic sie do porządku :tak:

pinka - ok zajrze, ale troche pozniej bo własnie woda mi sie leje do wanny.

U nas tez pogoda taka sobie, ciepło jest, ale deszcz pada :-(

No to do usłyszonka

reklama
hejka
ja juz tradycyjnie wpadam zyczyc wam miłego dnia bo nie wiem czy dam rade po pracy zajrzec:tak::tak::tak::tak:moze jak ogarne chtake i poprasuje to wpadne

a wy tu pisac a nie spac:-D:-D:-D:-D

miłego dnia

Do góry