reklama
Poznan pobódka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co to sie ostatnio z wami dzieje ??????????????
no nic nie ma z kim pogadac to spadam do juterka
no bo tak to jest, że nie można sie zgrać w tym samym terminie
A ja chyba dzis nie usne z podekscytowania , robiłam dzis tesciora i wyszły mi dwie grube krechy
kubala
mama z sierpnia ' 07
;-)jejku ale zamieszanie
ale to fjnie
A Ty pinka co sie ulotniłaś? Wszytskie sie pojawiły a Ty sobie poszłaś ;-) I wcale sie nie obijam tylko wczoraj miałam problemy z logowaniem i w koncu ze złości walnełam kom. i poszłam spac...
Co to zachowania Kuby to tez czasami potrafi tyłeczkiem rzucac, ale generalnie nie jest az tak zle. Zobaczymy co bedzie dalej... Tylko straszny z niego mami synus sie robi. Czasami uczepi sie mojej nigi i nie chce do nikogo isc I ciągle ciągnie mnie gdzies za rekę, zebym z nim poszła ...
p.s. a co do przewiezienia wiki nową furą Kubali to nie ma problemu Acha i focie na zamkniętym.
gosia - ty to juz masz fajnie z małą. Takie 2/3 latki są najlepsze
kinia - my sie jeszcze nie znamy, wiec witam i gratuluje Mam nadzieje,ze faktycznie sie udało
A gdzie taka mama? Katka juz o nas zapomniała? A Slowiczek?
Dalej babki dopisujcie sie o listy. Czym nas wiecej tym lepiej
ale to fjnie
A Ty pinka co sie ulotniłaś? Wszytskie sie pojawiły a Ty sobie poszłaś ;-) I wcale sie nie obijam tylko wczoraj miałam problemy z logowaniem i w koncu ze złości walnełam kom. i poszłam spac...
Co to zachowania Kuby to tez czasami potrafi tyłeczkiem rzucac, ale generalnie nie jest az tak zle. Zobaczymy co bedzie dalej... Tylko straszny z niego mami synus sie robi. Czasami uczepi sie mojej nigi i nie chce do nikogo isc I ciągle ciągnie mnie gdzies za rekę, zebym z nim poszła ...
p.s. a co do przewiezienia wiki nową furą Kubali to nie ma problemu Acha i focie na zamkniętym.
gosia - ty to juz masz fajnie z małą. Takie 2/3 latki są najlepsze
kinia - my sie jeszcze nie znamy, wiec witam i gratuluje Mam nadzieje,ze faktycznie sie udało
A gdzie taka mama? Katka juz o nas zapomniała? A Slowiczek?
Dalej babki dopisujcie sie o listy. Czym nas wiecej tym lepiej
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
jarzebinka to spotkanie jest przez 3 dni? Bo szczerze to chętnie bym sie z wami spotkała:-)
na jeden dzien ciężko sie umówić a co dopiero na 3 ...............
18. września godzina 15.00 CYTADELA powtarzam co napisała Pinka
a Kasia + Kacperek to właśnie ja a raczej my
a wogóle to fajny juz ten Twoj brzusio ......
A ja chyba dzis nie usne z podekscytowania , robiłam dzis tesciora i wyszły mi dwie grube krechy
wielkie gratulacje
a pogoda dzisiaj beznadziejna, mam tylko nadzieję,że nie będzie padać, bo muszę ok. 11.00 wyrwać sie z pracy, a na 13.00 mam zebranie, cały dzień w biegu na pełnych obrotach a popołudnie samam z małym, bo M ma dodatkowe zajęcie na dzisiaj ....
a co do bywania na forum, to przyznaje się,że zaglądam tylko z pracy, a popołudniem brak mi czasu na komputer - wczoraj np. byłam z małym na zakupach i spacerku rowerkiem, a po powrocie bawiłam sie z nim w sklep, najbardziej mi sie podobało, jak przychodził po zakupy i mi paniował: prosze pani poproszę jajka, ogórka i pomidorka, prosze pani poproszę ......a wogóle to sklep był zbudowany z klocków a towarem były pozostałe klocki ......a jak skończył sie towar w sklepie, to bral autko z przyczepką i robil za dostawcę .......
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Poznan pobódka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co to sie ostatnio z wami dzieje ??????????????
no nic nie ma z kim pogadac to spadam do juterka
Hihihi, no wiesz jestem w ciąży i duuuuuuuuuuuuuużo odpoczywam
Ale zaglądam do Was
*J*U*L*K*A*
kina ogromniaste GRATULACJE
jarzebinka dziękuje za wytłumaczenie;-):-)
jarzebinka dziękuje za wytłumaczenie;-):-)
czesc czarownice
No tak ja juz jestem to was pewnie nie ma
Kina- no to super gratulacje-ale sie porobilo najpier Julka ,teraz ty a zaraz pewnie jarzebinka dołaczy superasnie;-)))))))
Kubala- no moja to ciagle tylko zemna czasami juz nie mam sil na nia nawet do łazienki chodzi za mnąbo inaczej wyje jak by ja kto ze skóry obdzierał
Jarzebinka- haha ale to smiesznie musiało wyglądac( per Pani)
Gosia- juz jestem
wiecie ze to nasz ostatni weekend w Anglii nastepny to juz w Polsce bedzie musze isc do fryjera i kosmetyczki by mi cos z moja geba zrobila bo nie wyrobie
No tak ja juz jestem to was pewnie nie ma
Kina- no to super gratulacje-ale sie porobilo najpier Julka ,teraz ty a zaraz pewnie jarzebinka dołaczy superasnie;-)))))))
Kubala- no moja to ciagle tylko zemna czasami juz nie mam sil na nia nawet do łazienki chodzi za mnąbo inaczej wyje jak by ja kto ze skóry obdzierał
Jarzebinka- haha ale to smiesznie musiało wyglądac( per Pani)
Gosia- juz jestem
wiecie ze to nasz ostatni weekend w Anglii nastepny to juz w Polsce bedzie musze isc do fryjera i kosmetyczki by mi cos z moja geba zrobila bo nie wyrobie
*J*U*L*K*A*
PINKA niestety pewno tylko ja jestem
kubala
mama z sierpnia ' 07
ja tez ale chwilowo, bo moje dziecko sie w koncu obudziło...
Mi tez jest ciezko pinka,ale taka rola matki ;-)
Do mnie dzis siostra przyjezdza, zeby mnie troche odciązyc, ale zobaczymy jak to bedzie. Wysle malude z ciotką do piaskownicy, zebym ich z okna widziała ;-)
jarzebinak - to fajny dzionek mieliscie, tylko ty i synus
julia - brzusio fajny, dawaj nowe focie
Mi tez jest ciezko pinka,ale taka rola matki ;-)
Do mnie dzis siostra przyjezdza, zeby mnie troche odciązyc, ale zobaczymy jak to bedzie. Wysle malude z ciotką do piaskownicy, zebym ich z okna widziała ;-)
jarzebinak - to fajny dzionek mieliscie, tylko ty i synus
julia - brzusio fajny, dawaj nowe focie
reklama
*J*U*L*K*A*
kubala jak tylko mężuś mi strzeli to wam wkleje nowe