reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Poznan pobódka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co to sie ostatnio z wami dzieje ??????????????

no nic nie ma z kim pogadac to spadam do juterka:tak:

reklama
;-)jejku ale zamieszanie :tak:
ale to fjnie :tak:

A Ty pinka co sie ulotniłaś? Wszytskie sie pojawiły a Ty sobie poszłaś ;-) I wcale sie nie obijam tylko wczoraj miałam problemy z logowaniem i w koncu ze złości walnełam kom. i poszłam spac...
Co to zachowania Kuby to tez czasami potrafi tyłeczkiem rzucac, ale generalnie nie jest az tak zle. Zobaczymy co bedzie dalej... Tylko straszny z niego mami synus sie robi. Czasami uczepi sie mojej nigi i nie chce do nikogo isc :no: I ciągle ciągnie mnie gdzies za rekę, zebym z nim poszła ...

p.s. a co do przewiezienia wiki nową furą Kubali to nie ma problemu Acha i focie na zamkniętym.

gosia - ty to juz masz fajnie z małą. Takie 2/3 latki są najlepsze :tak:

kinia - my sie jeszcze nie znamy, wiec witam i gratuluje :tak: Mam nadzieje,ze faktycznie sie udało :tak:

A gdzie taka mama? Katka juz o nas zapomniała? A Slowiczek?

Dalej babki dopisujcie sie o listy. Czym nas wiecej tym lepiej :tak:

jarzebinka to spotkanie jest przez 3 dni? Bo szczerze to chętnie bym sie z wami spotkała:-)

na jeden dzien ciężko sie umówić a co dopiero na 3 ............... :tak::-D:tak:
18. września godzina 15.00 CYTADELA powtarzam co napisała Pinka
a Kasia + Kacperek to właśnie ja a raczej my

a wogóle to fajny juz ten Twoj brzusio ...... :tak:

A ja chyba dzis nie usne z podekscytowania , robiłam dzis tesciora i wyszły mi dwie grube krechy:)

wielkie gratulacje

a pogoda dzisiaj beznadziejna, mam tylko nadzieję,że nie będzie padać, bo muszę ok. 11.00 wyrwać sie z pracy, a na 13.00 mam zebranie, cały dzień w biegu na pełnych obrotach :tak:a popołudnie samam z małym, bo M ma dodatkowe zajęcie na dzisiaj .... :tak:

a co do bywania na forum, to przyznaje się,że zaglądam tylko z pracy, a popołudniem brak mi czasu na komputer - wczoraj np. byłam z małym na zakupach i spacerku rowerkiem, a po powrocie bawiłam sie z nim w sklep, najbardziej mi sie podobało, jak przychodził po zakupy i mi paniował: prosze pani poproszę jajka, ogórka i pomidorka, prosze pani poproszę ......a wogóle to sklep był zbudowany z klocków a towarem były pozostałe klocki ......a jak skończył sie towar w sklepie, to bral autko z przyczepką i robil za dostawcę .......:tak::-D:tak:

czesc czarownice

No tak ja juz jestem to was pewnie nie ma:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Kina- no to super gratulacje-ale sie porobilo najpier Julka ,teraz ty a zaraz pewnie jarzebinka dołaczy:-D:-D:-D:-D:-D superasnie;-)))))))
Kubala- no moja to ciagle tylko zemna czasami juz nie mam sil na nia nawet do łazienki chodzi za mną:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:bo inaczej wyje jak by ja kto ze skóry obdzierał:szok::szok::szok:
Jarzebinka- haha ale to smiesznie musiało wyglądac( per Pani)
Gosia- juz jestem:-D:-D:-D:-D

wiecie ze to nasz ostatni weekend w Anglii nastepny to juz w Polsce bedzie:szok::szok::szok::szok: musze isc do fryjera i kosmetyczki by mi cos z moja geba zrobila bo nie wyrobie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja tez :tak: ale chwilowo, bo moje dziecko sie w koncu obudziło...

Mi tez jest ciezko pinka,ale taka rola matki ;-)

Do mnie dzis siostra przyjezdza, zeby mnie troche odciązyc, ale zobaczymy jak to bedzie. Wysle malude z ciotką do piaskownicy, zebym ich z okna widziała ;-)

jarzebinak - to fajny dzionek mieliscie, tylko ty i synus :tak:

julia - brzusio fajny, dawaj nowe focie :tak:

reklama
Do góry