reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Poznan pobódka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co to sie ostatnio z wami dzieje ??????????????

no nic nie ma z kim pogadac to spadam do juterka:tak:

reklama
;-)jejku ale zamieszanie :tak:
ale to fjnie :tak:

A Ty pinka co sie ulotniłaś? Wszytskie sie pojawiły a Ty sobie poszłaś ;-) I wcale sie nie obijam tylko wczoraj miałam problemy z logowaniem i w koncu ze złości walnełam kom. i poszłam spac...
Co to zachowania Kuby to tez czasami potrafi tyłeczkiem rzucac, ale generalnie nie jest az tak zle. Zobaczymy co bedzie dalej... Tylko straszny z niego mami synus sie robi. Czasami uczepi sie mojej nigi i nie chce do nikogo isc :no: I ciągle ciągnie mnie gdzies za rekę, zebym z nim poszła ...

p.s. a co do przewiezienia wiki nową furą Kubali to nie ma problemu Acha i focie na zamkniętym.

gosia - ty to juz masz fajnie z małą. Takie 2/3 latki są najlepsze :tak:

kinia - my sie jeszcze nie znamy, wiec witam i gratuluje :tak: Mam nadzieje,ze faktycznie sie udało :tak:

A gdzie taka mama? Katka juz o nas zapomniała? A Slowiczek?

Dalej babki dopisujcie sie o listy. Czym nas wiecej tym lepiej :tak:

jarzebinka to spotkanie jest przez 3 dni? Bo szczerze to chętnie bym sie z wami spotkała:-)

na jeden dzien ciężko sie umówić a co dopiero na 3 ............... :tak::-D:tak:
18. września godzina 15.00 CYTADELA powtarzam co napisała Pinka
a Kasia + Kacperek to właśnie ja a raczej my

a wogóle to fajny juz ten Twoj brzusio ...... :tak:

A ja chyba dzis nie usne z podekscytowania , robiłam dzis tesciora i wyszły mi dwie grube krechy:)

wielkie gratulacje

a pogoda dzisiaj beznadziejna, mam tylko nadzieję,że nie będzie padać, bo muszę ok. 11.00 wyrwać sie z pracy, a na 13.00 mam zebranie, cały dzień w biegu na pełnych obrotach :tak:a popołudnie samam z małym, bo M ma dodatkowe zajęcie na dzisiaj .... :tak:

a co do bywania na forum, to przyznaje się,że zaglądam tylko z pracy, a popołudniem brak mi czasu na komputer - wczoraj np. byłam z małym na zakupach i spacerku rowerkiem, a po powrocie bawiłam sie z nim w sklep, najbardziej mi sie podobało, jak przychodził po zakupy i mi paniował: prosze pani poproszę jajka, ogórka i pomidorka, prosze pani poproszę ......a wogóle to sklep był zbudowany z klocków a towarem były pozostałe klocki ......a jak skończył sie towar w sklepie, to bral autko z przyczepką i robil za dostawcę .......:tak::-D:tak:

czesc czarownice

No tak ja juz jestem to was pewnie nie ma:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Kina- no to super gratulacje-ale sie porobilo najpier Julka ,teraz ty a zaraz pewnie jarzebinka dołaczy:-D:-D:-D:-D:-D superasnie;-)))))))
Kubala- no moja to ciagle tylko zemna czasami juz nie mam sil na nia nawet do łazienki chodzi za mną:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:bo inaczej wyje jak by ja kto ze skóry obdzierał:szok::szok::szok:
Jarzebinka- haha ale to smiesznie musiało wyglądac( per Pani)
Gosia- juz jestem:-D:-D:-D:-D

wiecie ze to nasz ostatni weekend w Anglii nastepny to juz w Polsce bedzie:szok::szok::szok::szok: musze isc do fryjera i kosmetyczki by mi cos z moja geba zrobila bo nie wyrobie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja tez :tak: ale chwilowo, bo moje dziecko sie w koncu obudziło...

Mi tez jest ciezko pinka,ale taka rola matki ;-)

Do mnie dzis siostra przyjezdza, zeby mnie troche odciązyc, ale zobaczymy jak to bedzie. Wysle malude z ciotką do piaskownicy, zebym ich z okna widziała ;-)

jarzebinak - to fajny dzionek mieliscie, tylko ty i synus :tak:

julia - brzusio fajny, dawaj nowe focie :tak:

reklama
Do góry