reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

naja wygląda na to,że sen zimowy jeszcze się nie skonczył
u mnie też się dużo dzieje,teraz moją frajdą jest jazda samochodem,na prawko już zdałam hen hen 12 lat temu,i nie jeżdziłam,zawsze znalazł się jakiś dobroduszny szofer
a teraz mąż mi wyjeżdża i będę przez rok samotną mamą,więc bez auta ani rusz
no i cieszę się tym jeżdżeniem,a mąż jest ze mnie dumny
ma z czego ;)
poza tym też podziwiam,że Ci się chce to wszystko,co piszesz,nie wszyscy wytrzymaliby takie tempo ;D,naprawdę silna kobieta jesteś ;D

reklama
ach...a ja powiem WAM czesc :D

troszke sie nie odzywalam,bo ani checi,ani sil,ani o czym tu pisac mialam..ostanio,przez ta zafajdana pogode,dzien swistaka u mnie

ale dzisiaj mam taki przyplyw energii,ze szok ;D

juz po dobranocce,a ja wciaz na nogach... ;D

teraz znikam,bo zawyze nasza norme...
Co u Was?

Pozdrawia Katka
acha,jak ktoras jutro gotuje barszcz czerwony,niech mne zaprosi ;) :p ale mam ochote

Hejka Poznanianki!!!!
Już oficjalnie się z Wami witam. Tylko muszę jeszcze zaległości forumowe ponadrabiać...

Boże jak tu wszędzie dalego, wszystkiego dużo, każdy idzie w swoją stronę... Trochę się dołowałam z początku, ale przy chętnej Katce do pomocy może uda mi się jakoś nauczyć życia w dużym mieście.
Katka sedeczne dzięki.

A tak poza tym Katka jest bardzo miłą i sympatyczną dziewczyną a jej Zuzia śliczną, drobniutką lalunią. Cieszę się, że w końcu miałam okazję je poznać.
A kiedy z resztą??? Może jak przyjdzie do nas wiosna ( mam nadzieję, że to wkrótce nastąpi bo tej zimy mam już dość) uda nam się coś zorganizować????????? Ja jestem ZA. Tylko muszę się jeszcze dużo nauczyć. Jak narazie to mapa w rękę i jazda....

Pozdrawaim Was sedecznie

szkrabiki0lp.jpg

A to są moje szkrabiki.

easy, za Twoją poradą zapisałam dzieciaczki do tej samej przychodni i tej samej pediatry. Byłam z małym już na szczepieniu, babka wydawała mi się skromną , małą ale miłą. Zobaczymy co będzie dalej...
Dzięki bardzo.

Słowiczku słodziutkie brzdące!

Czy może któraś z Was orientuje się gdzie można w Poznaniu kupić jakieś w miarę porządne okulary przeciwsłoneczne? Ja zawsze na wiosnę od ostrego słońca mam zapalenie spojówek i chcę się tym razem jakoś przed tym uchronić...

Pozdrowienia dla wszystkich Poznanianek! ;D

słowiczku mam nadzieję, że będziesz zadowolona... tak jak ja ;)

Nie zaglądam za często, bo komp mi się spipczył :( Teraz nadaję od szwagierki ;D
Pozdrawiam Ziomalki i zróbcie coś z tą wiosną, bo ocipieję... ::)

cze..

ja dzisiaj zrobilam cos z wiosna,a raczej jej marna podrobka..wypielam na nia zad i nie wyszlam na dwor w ogole,mimo,ze kusilo sloneczko...

czekam az sie pogoda ustatkuje,bo choc snieg nie pada,to mi i tak jest jakos zimno i nie przyjemnie..

pozdrowki

NO CO wY DZIEWCZYNY?TO DZIś WpOZNANIU TAKA SUPEROWAPOGODA BYłA:)))UśMIECHAM SIę,ALE NIE żARTUJę...PEWNIE TEż BY MI SIę NIE CHCIAłO WYJśC,ALE NIESTETY POSIADAM NA SKłADZIE KUNDLA,WIęC CZASEM TRZEBA,POZA TYM EWA DZIś SOBIE BUCIKI NA WIOSNę KUPIłA(CHOC WCALE NIE MIAłAM TAKICH PLANóW:/)ALE KIT TAM...PRZYNAJMNIEJ Z GłOWY,BO NEXT MONTH MUSZE KUPIC W KOńCU WSZYSTKO DLA MOJEJ MAłEJ INECZKI:)JUż SIę NIE MOGęDOCZEKAC:)))A JAK SIę CZUJESZ KATKA?BO JA SIę CZUJę JAKBYM ZNOWU BYłA W PIERWSZYM TRYMESTRZENON STOP MAM MDłOśCI:/A TY SłOWICZEK SIę NIE MARTW...JA MIESZKAM W POZNANIU JUż PRAWIE 4 LATA,A PRAWIE NIGDZIE BYM NIE TRAFIłA,ZNAM MOżE ZE 2 ULICE I SZCZERZE MóWIąC NIE MARTWI MNIE TOSPECJALNIE:)))))))))))))))))))))))))))))))))ALE WIESZ CO MNIE TU UDERZYłO...ZANIM JESZCZE TU ZAMIESZKAłAM,KIEDY TYLKO PRZYJEżDżAłAM DO MOJEGO MężULKA...PO 1 SPOKóJ:)ALE TAKI SPOKóJ BARDZIEJ W SENSIE PORZąDEK I 2 RZECZ TO TO,żE NIKT NIKOMU NIE USTęPOWAł MIEJSCA W TRAMWAJU-TO MI SIę AKURWAT NIE SPODOBAłO:(((AHA I JESZCZE ZASKOCZYłA MNIE JAZDA KIEROWCóW AUTOBUSóW...JAKOś TAK SPOKOJNIE,AUTOBUSY NIE ROZKLEKOTANE-JAK DLA MNIE DO KITU:)))ZABIERAM SIę ZA HAFTOWANIE:)NO I PROSZę SIę NASTROIC WIOSENNIE:)))))))))))))))

reklama
Do góry