reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hejka ja na momet wlasnie jem:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

i za 20 min wychodze do pracy:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

dzis mnie nie bedzie bo po pracy szybko lece do sklepu po prezent poniewaz wczoraj zadzwoniła kumpela i zaprosila nas na roczek wiec na 16 jedziemy mała sie pewnie znów wyszaleje mnie sie szczerze mówiac nie usmiecha no ale dziecku sie nie odmawia prawda??????????
zycze wszystkim spokojnego i słonecznego weekendu pa

reklama
Witajcie dziewczeta
wpadłam sie tylko przywitac,
ostatnio mam sporo pracy i zmęczona potem juz jestem, no ale w piątek jedziemy na urlop do Chorwacji więc mam nadzije ze odpocznę...

pozdrawiam was serdecznie!!

aha
któraś podawała linka na przepisy na garmażerke:-)
ale nie moge tego znaleźć?
macie jakies pomysly bo 20 wrzesnia organizuje impreze okolicznościową i musze ustalic menu,

laski ja tylko na chwile, wpałam sie pozegnac... ale mam nadzieje, ze wroce :tak:

odmeldowuje sie ;-) piszcie duzo, zebym miala co czytac po powrocie :tak:

pinka - juz teraz moc buziakow urodzinowych dla Twojej ksiezniczki :tak:

buziaki dla wszytskich, pa pa.

Hejak babeczki ja dopiero teraz mam chwilke na BB
skonczyłam z prasowanie które mnie powaliło na kolana no ale mam to juz za sobą:tak::tak::tak::tak:

na dwa dni spokój hehe

ogólnie buszowalismy dzis po sklepach po potrzebne pierodly na roczeka nadmuchałam małej dwa balony to szalala jak nie wiem:-D:-D:-D:-D juz widze co to w sobote bedzie:tak::tak::tak::tak:

po roczku u kumpeli masakra jak ja bym miała cos takiego zrobic to nie robiła bym wcale ,powiem wam tylko jedno ojca dziecka to prawie wcale nie było bo z kumplami chlała w garazu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przyszedł tylko na zdmuchniecie swieczki,reszte mozecie sobie dopowiedziec:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: dobrze ze to dziecko nie bedzie pamietalo swoich pierwszych urodzin :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

a pozatym jak ja wracam z imprezy głodna to znaczy ze było do kitu 3 godziny siedzielismy o pucharku loda i kawałku torta:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

niom to tyle focie wstawie potem bo teraz juz mi sie niechce aparatu odpalac
pozdrawiam was serdecznie i do juterka pewnie

Kubala- dziekuje w imieniu Wiki:tak::tak::tak::tak::tak:
Gosia- impra w domu była ale oni tak zawsze maja ze na ostatnia chwile dzwonia zeby przyjsc,potem sie dowiedziałam ze roczku miało nie byc bo ojciec dziecka nie chciał wyprawiac ,bo wolał na motorze pojezdzic ale matka sie uparła wiec takie na odpierdziel zrobili:sorry2::sorry2::sorry2:

Witam wszystkie poznanianki, mam pytanko i prośbę o małą pomoc.
W sobotę (30.08.2008) wybieramy sie rodzinką do poznanskiego zoo (nowego), ze wzgledow finansowych (my z mezem mamy znizki, maly za darmo) jedziemy pociagiem - zreszta pociagiem lepsza frajda. PO miescie wiec bedziemy poruszac sie tramwajami. Nie moge w necie na rozkladzie tramwajow znalezc takich lini, ktore zawioza mnie z dworca do nowego zoo, Wy jako, ze mieszkacie w tym pieknym miescie napewno sie orientujecie, prosze w miare mozliwosci doradzcie mi jakimi liniami sie udawac, zeby dogodnie dojechac do zoo z dworca pkp.
Z gory bardzo dziekuje i oczywiscie serdecznie was wszystkich pozdrawiam :-)

witam ja juz po sniadanku i herbatce :tak::tak::tak: pogoda nie zaciekawa no ale u nas to zadna nowosc:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzis postanowiłam ze oprócz obiadu nie robie nic:no::no::no::no::no:siedze i leniu****e:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a co raz mozna ,musze nabrac siły przed piatkiem bo wtedy mam zapierdziel hi hi:-D:-D:-D:-D

Kubala- no wlasnie wypoczywaj kochana Tobie to dobrze ja tez bym tak chciała:-D:-D
Gosia- i jak spotkanko udało sie dzieciaki pewnie sie wyszalały???
Julia- ty to masz dobrze,u mnie chłopina nie lubie prasowac woli sie mala zajac ale dobre i to:-D:-D

Coyote nieawno byłam w zoo i jeszcze chyba jest tam remont lini tramwajowych i są autobusy za tramwaj :tak: ale cięzko tam dojechać bo okropne korki i harmider :baffled:przez to wiec proponuje ci dojechać do Malty i tam wsiąść w Maltankę która jedzie prawie pod samo Zoo bo nie wiem czy zwykły autobus w sobotę i niedziele tam jedzie wiem że w tygodniu tak ale ostatnio byłam w niedzielę i nie jechał i całą ulicę musiałam iść na piechotę od zoo czyli ul Krańcowa do ul Warszawskiej
tu masz mapkę

na niej też jest pokazana tej kolejki dziecięcej Maltanka o ile dobrze pamiętam tak się nazywa ;-)

bilet 3zł ulgowy i 4,50zł normalny

w soboty i niedzielę
jedzie od 10:00 co pół godziny do 18:30 ze stacji Maltanka a ze stacji zwierzyniec od 10:30 do 19:00

później zobaczę jakie jadą tam tramwaje czy autobusy :tak:

reklama
a z dworca PKP, każdy tramwaj czy autobus,który jedzie na Śródkę, czyli np. autobus 69 chyba z Kaponiery - bilety na 30 minut dla Was, a mały jeżeli ma do 4 latek to za darmo( doczytałam wiek małego więc jedzie za darmo ), ale napewno z dworca to taki 30 minutowy ....:tak::-D:tak: przyjemności

Ostatnia edycja:
Do góry