reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ojj chcialabym sie ponudzic, chciałabym... :tak: Moje dziecko juz spi a ja na chwile wpadłam bo dzis mam dosyccccc!!!
Kurcze, czy dzieci nie moga sie juz rodzic z zebami? Po cholere mają sie meczyc i nas przy okazji ;-)
Plecy mi siadają więc za chwile biore podusie i zmykam na tapczan. Musze meza zgwałcić o masaz :tak::-D

pinka - my na nogach zawsze od 7.30 , no chyba, ze Kubie sie cos poprzestawia i budzi sie wczesniej... Pozniej sniadanko, chwila zabawy i znowu idzie spac na ok 1,5 godz. Tak jakos sie nauczyl, a mi to nie przeszkadza :no:;-)

Fajnie, ze udało sie Tobie wozek załatwic, bo ja sobie bez wozka nie wyobrazam :no: Chociaz my teraz tez z rowerkiem na spaceki chodzimy i mlodemus ie to nawet bardziej niz podoba :tak: Dam focie na zamknietym

julia - leniu**** ile wlzie, bo juz niedlugo tez przyjemnosci miec nie bedzisz ;-) ale za to co innego przyniesie Ci radosc, dopoki sie nie zmeczysz oczywiscie ;-)

No to spadam, dzis wieczor pełen luzu i relaksu przed tv :tak: Mam ochote na dobry film
To pa babeczki

reklama
Witajcie

dzis ja widze pierwsza:tak::tak::tak::tak:

słoneczko za oknem pieknie swiecie wiec po sniadanku wyruszam z myszka na zakupki:-D:-D:-D trzeba wykorzystac poki slonce bo potem znów mozemy tygodniami w domu siedziec:tak::tak::tak::tak:

musze jeszcze dzis obmyslic co zrobic na roczek małej tutaj i w polsce:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

wiec wszystkim zycze milego i spokojnego dnia zajrzepewnie do was potem:tak::tak::tak:

Gosia - remoncik niby ok, ale ja mam megaremont. Wczoraj przyvchodzily moje psiapsiólki na roczek Wiki, a ja chwile wczesniej ściagałam męża i mame, żeby mi pomogli posprzątać po tych choler.... robolach, bo zamiast o 14 skończyli po 16!! Piony nowe wczoraj robili. Już jest nowa instalacja gazowa i kanalizacyjna. jeszcze okna i będzie można po mału zapominać o tym bałaganie:-D

Antylopka - no to 100 latek dla malutkiej, zdrowka i usmiechu !!! :tak:

gosia - a co to za mleczko? Takie zwykłe juz jej dajesz czy do rozpuszczenia w wodzie?

pinka - oj to obmyslaj, obmyslaj... to to wielkie swieto :tak: a kiedy do Polski przyjezdzacie?

slowiczek - dołom mowimy NIE . Usmiechnij sie babo jedna!

A ja dzis sama w domku. Moi faceci wybyli i dali mi troche luzu :-) A ja troche sptrzątam, troche sie pakujei troche przy kompie siedze :tak:

Antylopka to wszystkiego najlepszego dla małej !!!:-) dużo dużo zdrówka , szczęścia i pomyślności :tak:

urodzinyniesodzianka1dzn7.jpg

przylanczam sie do zyczen:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja juz salon i kuchnie posprzatałam teraz góra mi zostala :-p,zrobiłam sobie chwile przerwy na jedzonko z którego nic prawie nie zjadlam bo dziecko mi zjadło:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: niom tak by to było heheh
bylysmy na zakupach pokupowała sobie troszku szmatek:nerd::nerd::nerd::nerd: bo nie miałam sie w co ubrac jak zawsze:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze oglądalm wczoraj pogodde i w poznaniu i nie tylko na jutro zapowiadaja niezły opady 30 ml na metr kwadratowy wiatry itp uwarzajcie tam na siebie kurcze bo naprawde ma byc nie ciekawie............................:no::no::no::no::no:

Kubala- no my 13 wrzesnie bedziemy w Polnadii:tak::tak::tak::tak:a wracamy 27.....
Gosia - a to mleko ma laktoze????????

My juz po spacerku mała zasneła wiec teraz kima na ogrodzie a ja mam chwile bo potem jak wstanie to kąpiel kolacja i warjacie wieczorne a potem spac:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kurcze jutro do pracy a tak mi sie nie chce ze nawet nie macie pojecia:tak::tak::tak: to wstawanie mnie dobija:zawstydzona/y: no ale coz sama chciałam no nie??

a co tu taka cisza ?????????????

reklama
a my jak zawsze o tej godzince ladnie spimy i dajemy luz rodzicom :tak:

pinka - a o ktorej musisz wstac? I jak długo pracujesz? W sumie to fajnie, ze to tylko weekendy :tak:
Fajowo, z ezakupy sie udały :tak: ja sie szykuje na wieksze zakupy na wujezdzie, mam nadzieje, ze bedzie cos ciekawego ;-)

gosia a malej smakuje to mleczko? nic jej po nim nie jest?

milego wieczorku kobietki :tak: Lece do meza, ma mi pomasowac i posmarowac plecki :-)

Do góry