reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ojj chcialabym sie ponudzic, chciałabym... :tak: Moje dziecko juz spi a ja na chwile wpadłam bo dzis mam dosyccccc!!!
Kurcze, czy dzieci nie moga sie juz rodzic z zebami? Po cholere mają sie meczyc i nas przy okazji ;-)
Plecy mi siadają więc za chwile biore podusie i zmykam na tapczan. Musze meza zgwałcić o masaz :tak::-D

pinka - my na nogach zawsze od 7.30 , no chyba, ze Kubie sie cos poprzestawia i budzi sie wczesniej... Pozniej sniadanko, chwila zabawy i znowu idzie spac na ok 1,5 godz. Tak jakos sie nauczyl, a mi to nie przeszkadza :no:;-)

Fajnie, ze udało sie Tobie wozek załatwic, bo ja sobie bez wozka nie wyobrazam :no: Chociaz my teraz tez z rowerkiem na spaceki chodzimy i mlodemus ie to nawet bardziej niz podoba :tak: Dam focie na zamknietym

julia - leniu**** ile wlzie, bo juz niedlugo tez przyjemnosci miec nie bedzisz ;-) ale za to co innego przyniesie Ci radosc, dopoki sie nie zmeczysz oczywiscie ;-)

No to spadam, dzis wieczor pełen luzu i relaksu przed tv :tak: Mam ochote na dobry film
To pa babeczki

reklama
Witajcie

dzis ja widze pierwsza:tak::tak::tak::tak:

słoneczko za oknem pieknie swiecie wiec po sniadanku wyruszam z myszka na zakupki:-D:-D:-D trzeba wykorzystac poki slonce bo potem znów mozemy tygodniami w domu siedziec:tak::tak::tak::tak:

musze jeszcze dzis obmyslic co zrobic na roczek małej tutaj i w polsce:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

wiec wszystkim zycze milego i spokojnego dnia zajrzepewnie do was potem:tak::tak::tak:

Gosia - remoncik niby ok, ale ja mam megaremont. Wczoraj przyvchodzily moje psiapsiólki na roczek Wiki, a ja chwile wczesniej ściagałam męża i mame, żeby mi pomogli posprzątać po tych choler.... robolach, bo zamiast o 14 skończyli po 16!! Piony nowe wczoraj robili. Już jest nowa instalacja gazowa i kanalizacyjna. jeszcze okna i będzie można po mału zapominać o tym bałaganie:-D

Antylopka - no to 100 latek dla malutkiej, zdrowka i usmiechu !!! :tak:

gosia - a co to za mleczko? Takie zwykłe juz jej dajesz czy do rozpuszczenia w wodzie?

pinka - oj to obmyslaj, obmyslaj... to to wielkie swieto :tak: a kiedy do Polski przyjezdzacie?

slowiczek - dołom mowimy NIE . Usmiechnij sie babo jedna!

A ja dzis sama w domku. Moi faceci wybyli i dali mi troche luzu :-) A ja troche sptrzątam, troche sie pakujei troche przy kompie siedze :tak:

Antylopka to wszystkiego najlepszego dla małej !!!:-) dużo dużo zdrówka , szczęścia i pomyślności :tak:

urodzinyniesodzianka1dzn7.jpg

przylanczam sie do zyczen:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja juz salon i kuchnie posprzatałam teraz góra mi zostala :-p,zrobiłam sobie chwile przerwy na jedzonko z którego nic prawie nie zjadlam bo dziecko mi zjadło:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: niom tak by to było heheh
bylysmy na zakupach pokupowała sobie troszku szmatek:nerd::nerd::nerd::nerd: bo nie miałam sie w co ubrac jak zawsze:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze oglądalm wczoraj pogodde i w poznaniu i nie tylko na jutro zapowiadaja niezły opady 30 ml na metr kwadratowy wiatry itp uwarzajcie tam na siebie kurcze bo naprawde ma byc nie ciekawie............................:no::no::no::no::no:

Kubala- no my 13 wrzesnie bedziemy w Polnadii:tak::tak::tak::tak:a wracamy 27.....
Gosia - a to mleko ma laktoze????????

My juz po spacerku mała zasneła wiec teraz kima na ogrodzie a ja mam chwile bo potem jak wstanie to kąpiel kolacja i warjacie wieczorne a potem spac:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kurcze jutro do pracy a tak mi sie nie chce ze nawet nie macie pojecia:tak::tak::tak: to wstawanie mnie dobija:zawstydzona/y: no ale coz sama chciałam no nie??

a co tu taka cisza ?????????????

reklama
a my jak zawsze o tej godzince ladnie spimy i dajemy luz rodzicom :tak:

pinka - a o ktorej musisz wstac? I jak długo pracujesz? W sumie to fajnie, ze to tylko weekendy :tak:
Fajowo, z ezakupy sie udały :tak: ja sie szykuje na wieksze zakupy na wujezdzie, mam nadzieje, ze bedzie cos ciekawego ;-)

gosia a malej smakuje to mleczko? nic jej po nim nie jest?

milego wieczorku kobietki :tak: Lece do meza, ma mi pomasowac i posmarowac plecki :-)

Do góry