reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

wiecie że ja jak urodziłam to bardzo się cieszyłam było fajnie itd aż do momentu jak emocje opadły i jakoś mi było wszystko obojętne :zawstydzona/y: nie chciałam odrazu karmić Emilki choć inne biegały i skakały by karmić a ja nic :no: dopiero później do mnie dotarło jakie 12 godzin że to moje dziecko i muszę ją karmić itd :szok:

ja miałam podobnie:tak::tak::tak:to chyba jakis szok poporodowy albo co??????? wogóle sie nie cieszylam mała była bo była karmiłam bo musialam ale tak wszystko bez emocji:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
slowiczek - a co malemu sie nie podobalo w przedszkolu?
hej, hej...
A młody , generalnie się stawia, nie robi to co wszyscy, a poza tym mamisynuś i indywiduum jeżeli chodzi o charakterek.

a ja mu żeby mu dosłodzić "uczę się od mistrza" :-p:-D:-D:-Dhehe
hehehe, no toś mu dosłodziła, nie ma to jak dowartościować męskie EGO. Pewnie urósł w piórka....:-D:-D

Dzieki dziewczyny strasznie sie ciesze heheh co najmnie jak ja bym urodziła chociaz jak ja urodziłam to az tak sie nie cieszyłam:no::no::no::no:
Nooooo, gratulacje cioteczka!!!!!!!!!!!!
wiecie że ja jak urodziłam to bardzo się cieszyłam było fajnie itd aż do momentu jak emocje opadły i jakoś mi było wszystko obojętne :zawstydzona/y: nie chciałam odrazu karmić Emilki choć inne biegały i skakały by karmić a ja nic :no: dopiero później do mnie dotarło jakie 12 godzin że to moje dziecko i muszę ją karmić itd :szok:
A ja pomimo, ze Łuki urodził się z wadą i kiedy minął pierwszy szok po tej wiadomości jeszcze na porodówce, od razu poczułam tę miłość, chęć opieki, oddanie itp.

Hej Dziewczyny!
Wpadam do Was na chwilke powiedziec że ja juz po USG 4D. Robiłam na Promienistej i jestem super zadowolona. Robi je dr Natalia Fisher i jak dla mnie super. No i co najwazniejsze - mam wreszcie upragnioną córcię. Nie bardzo chciała nam sie pokazac ale dr Natalia miała swoje sposoby żeby mała pokazała to co trzeba. W zeszłym roku robiłam USG 3D w PRO BONO na ul. Leszczyńskiej ale zdecydowanie lepiej jest na Promienistej. Więc jesli kiedys będzie Was ktos pytał to ja polecam Promienistą. Pozdrawiam i dzięki Wam za pomoc.

witam

młody jak zawsze o tej godz. spi :tak: a ja pzred kompem....

anka - to superowo! Gratuluje wytrwalosci no i tego, ze sie udalo :tak: Pewni małą bedzie rozpieszczona na maxa ;-)

slowiczek - a dzieki. czasami lepiej. Bywaja dni, z enic nie czuje, ale dzis chyba bedzie inaczej :no: No nic masc pojdzie w ruch ;-)
A mały pewnie sie w koncu przyzwyczaji :tak: Dacie rade. Chociaz ja tak mowie, a mi w pazdzierniku tez bedzie ciezko... :-(

a ja po porodzie jak mi polozyli małego na piersi to nawet ani jednej lezki nie uroniałm a myslałam, ze bede ryczec ze szczescia. Jakos inaczej to przezyłam... ale generalnie zadnego doła poporodowego nie bylo :no: Karmic zaczelam od razu i było to takie normalne i oczywiste dla mnie :tak:

Spadam na sniadanko :-)

Witam!

taka mama - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj nie zaglądałam bo tak mnie bolała głowa że przespałam cały dzień, nawet jedzenia nie miałam siły uszykowac. Pobiłam rekord leniuchowania:)

hello
my dzi od rana w gosciach pojechalam z mała do kumpeli po wozek:tak: nasze bebczki sie wyszalaly posprzatalam chatke i juz nie mam siły tak mi sie chce spac ze nie wiem :-D:-D:-D:-D:-D
dobrze ze chociaz slonko wyszlo i ciepło sie zrobiło bo tego deszcze to mam naprawde juz dosc.....................

Wyobrazcie sobie ze moje dziecko pokazuje juz pierwsze niezadowolenie poprzez tupanie nogami i walenie rekoma np: w odkurzacz:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a jaki krzyk przy tym wydaje to szkoda gadac...........................załosnica mała no......

a co tu tak dzis cicho pogoda po pewnie wybyły hehe

Anka34- gratuluje coreczki super ze byłas zadowolona z badania
julka- no w koncu poleniuchowałas sobie hi hi
Kubala- wy to zawsze tak wczesnie na nogach:-D:-D:-D:-D:-D

moje dziecko dzi sporozrzucalo chrupki po salonie i potem po nich chodzilo wiec siłą rzeczy poprzyklejaly sie jej do skarpet to potem usiadła odklejała ze skarpet i jadla myslałam ze trzasne hheh ze smiechu tak to slodko wyglądało:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry