reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a teraz juz witam babuchy kluchy ;-)

Wiem, z epogoda taka sobie i pewnie sobie jeszcze smacznie spicie, ale chociaz na male dzien dobry moglybycie wpasc na chwile :tak:

u nas pobudka o 6 :szok: dawno tak wczesnie nie bylo, ale teraz znowu idziemy spac :tak:

To pa i do uslyszonka!

reklama
Hejo

kurcze ale dzis znow nocke miałam malao o 1 -wszej sie obudziła i do 3:30 nie spała plakala nic nie pomagało mleka nie chciala ani nic do picia,nie wiem co jej było albo brzuszek ją bolał albo zeby ,bo poduszka to cała mokra od sliny ze wykrecic mozna było,dałam jej nurofen i po 15 mni zasneła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tak mi jej zal bylo ze nie wiem bo widac ze spac jej sie chciało ale cos tam jej nie pozwalało zasnąc:-:)-:)-(

a teraz porwała mi grzanke i rozrzuca po pokoju:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kurde pojechałam wczoraj z mała do miasta i spacerówka mi sie rozwalila,cały stelaż pekł myslałam ze mnie szlag trafi siaty zakupow marudząca wika o chciała chodzic a nie siedziec i jeszcze ten wózek ,musiałam po taksówkę dzwonic......
wiec teraz nie mam wozka bo tego sie juz zrobic nie da:no::no::no::no: nie bede kupowała nowego bo juz zamówilismy wozek do polski i czeka tam juz na nas,musze cos wymyslic moze kumpela mi swoj stary pożyczy jak ma go jeszcze.....ufffff

ale sie nagadałam co..............................:tak::tak::tak::tak:

Kubala- a mały spi ci w nocy ,bie budzi sie na jedzonko?
taka -mama -jeszcze raz wielkie gratulacje synek sliczny;-)
jarzebinka- ty to masz dobrze :-D:-D:-D a jak tam starania o fasolke sa juz efekty
Gosia- no prosze chłopina sniadanko zrobi to jest zycie jak w Madrycie heheh:-D:-D:-D
Julka- a ty na co wczoraj mialas zachcianke???????????
Slowiczek ty to stracha czlowiekowi napedzisz no;-);-)
buziak was i lece na zamkniety zobaczyc co tam w trawie piszczy:-D

cześć
Prąd jednak dzisiaj mamy, to ja zamotana...jutro ma nie być...:baffled::confused:

My już po przedszkolu. Ciężko z młodym będzie...:tak::crazy:

PINKA mi też do śmiechu nie było. Ale tak jest i ma taką pracę, ze często wyjeżdża, często lata...a ja wtedy nie śpię po nocach:tak::no:.
A przygody z wózkiem nie zazdroszczę...:no:... dobrze, ze istnieją taxówki, choć u mnie na wsi takiego czegoś nie ma:-D:no: jak by mi się coś takiego stało to wszystko na plecy i jak wielbłąd:-p

Taka mama ogromniaste gratulacje a synuś słodziutki, w ogóle śliczne dzieciaczki:tak:.

Gosia super z tym śniadankiem...Mój to chociaż przed wyjściem z domku herbatkę nam robi.
jarzębinka odpoczywaj i nabieraj sił.! A jeżeli chodzi o staranko to róbcie to na luzie...zwłaszcza psychicznym, bo to jest największa blokada...wiem coś o tym.
Kubala fajnie nas przechrziłaś:-) babuchy kluchy:-p

haj poznaniary:-p
wrócilam z wakacji i dzis juz w pracy jestem. remontu jeszcze nie skończyli, więc w domu nie wiem za co się wziąć. jak tylko nie muszę być w pracy, to z mała na ogród na cały dzień, żeby w kuszu nie siedziała.
Ale przynajmniej nad morzem było fajnie:-D

antylopka - oj nie zadroszcze remontu :no: ale njwazniejsze, ze wakacje udane :tak:

pinka - mlody sie zaczyna krecic dokladnie o 12 i czasami smok wystarczy i jest spokoj a pozniej o 4 lub 5 i wowczas Tomek po mleko leci. Wode zawsze mam juz w butli prygotowaną, tylko w mikrofali podgrzewa i mleko wsypuje. wkurza mnie to na maxa, bo w koncu rk ma i moglby juz ladnie od tej 8 do 8 spac :tak:

slowiczek - a co... nie fajne przezwisko ;-)to tak jednorazowo tylko bylo :tak:

a my juz po jednym dlugim spacerku, wlasnie wsalismy po 2 drzemce, obiadek i do piaskownicy lecimy :tak:

Kubala- to taj jak u mnie wierci sie o 12 -stej czasmi dostaje mleko jak nie chce to nie ,ale ona tak ostatnio to przeciaga sie strasznie i marudzi przy ty mnie wiem co to za objaw jest???????????????? ja tez myslałam ze jak mała zacznie chodzic bardziej zmeczona bedzie to przespi noce a tu dupa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Antylopka- a jak to u was wygląda z nocami u Wiki???????????

walasnie dzwonilam do siostry zostalam ciocia Wanesska urodziła sie z niedzieli na poniedziałek o 1;20 3,480kg waga dokładnie taka sama jak moja Wiki miała poród tez szybki pierwsze bóle zaczeły sie o 7 -wieczorem podobno słodka jest teraz czekam na focie

Moja mała teraz niedawno zasnela bo juz chodziła taka marudna jak nie wiem tez pewnie pojdzie spac po 22-giej:szok::szok::szok::szok::szok::szok: no ale cóz wole zeby tak niz ma mi marudzic do 21-wszej:-D:-D:-D:-D

hey hey

my juz po kapieli, mały nakarmiony i spi :tak: oby jak najdłuzej :tak:
ja sie musze teraz zabrac za pranko, zeby na sb. miec juz wszystko przygotowane, tomek kolacyjke robi :tak:

pinka - aj nie wiem od czego to zalezy :no: z tym spaniem, ale wkurza mnie to i juz :angry: Ale co zrobic, wole dac mu pic niz mialby mi sie budzic i plakac

A i gratuluje ciociu, mala bedzie miala towarzyszke zabaw :tak:

slowiczek - a co malemu sie nie podobalo w przedszkolu?

gosia - w takim razie spokojnego wieczoru :tak:

reklama
Dzieki dziewczyny strasznie sie ciesze heheh co najmnie jak ja bym urodziła chociaz jak ja urodziłam to az tak sie nie cieszyłam:no::no::no::no:

jak z mala bedzie wszystko ok to wpadną 30-stego na roczek Wiki juz sie nie moge doczekac

Do góry