reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ANKA34 na promienistej i na polnej,ale drogie, na polnej z tego,co wiem taniej sporo jest,a nie jest za późno u Ciebie na takie usg????????znaczy nie za duży bobo????

czesc babeczki wczoraj juz nie zaglondałam bo po pracy pojechalismy na zakupy potem pranie itp: nie miałam juz sił na nic:no::no::no::no::no: teraz mam chwilke bo mała kima obiad sie gotuje;-)

kubala- mam nadzieje ze imprezka sie udała;-)
Jarzebinka- ty jeszcze na wakacjach czy juz po?
taka-mama- a wiec dalej czekamy na wiesci co tam u ciebie
Gosia- i co twoja mała wybrała?

ok mykam do juterka pa

czesc poznanianki

cisza jak makiem zasiał ;-)

Ja juz po imprezie, wszystko sie udało, Kubek spisał sie na medal. Tylko znowu chatke mam zawaloną nowymi zabawkami :baffled: Generalonie było super, tylko wieczorkiem bylo ciezko z usypianiem małego... chyba za duzo wrazen i emocji jak na jeden dzien :tak: No, ale juz po wszytskim... teraz czekamuy na kolejny wyjazd :tak:

taka mama - no to trzymamy mocno, a szczegolnie w srode :tak:

pinka - a co tam z Twoją pracą ?

jarzebinka - dziekujemy :tak: i zyczymy duzzzooo slonka na urlopie :tak: A kiedy wracasz?

Lece oglądac olimpiade :tak: Kuba z tatą na dworze, wiec chwila wolnego czasu ;-) Paaaa

ANKA34 na promienistej i na polnej,ale drogie, na polnej z tego,co wiem taniej sporo jest,a nie jest za późno u Ciebie na takie usg????????znaczy nie za duży bobo????

Dzieki bardzo Biedronka. No właśnie powiedzieli mi w klinice że takie USG robi sie między 26 a 32 tygodniu ciązy. na promienistej chce za 3D 250 a 4D 350. Nie wiem po ile jest na polnej no i nie wiem tez jak robia tu i tu, ale gdzieś musze spróbowac. Może ta promienista.....

witam wszytkich

dzis poniedziałek - brrr ;-) Ale ten tydzien jest krotszy bo w piątek już wolne :tak:

gosia - no to powodzonka z tym lekarzem, przeciez gdzies Was muszą przyjąć :tak:
A zanim w Waszym domku zagoscił krolik to tez miewałyscie takie problemy z oczkami?

anka - na promienistej podobno robią dobrze (tak mi sie cos o uszy obilo), ale na polnej pewnie tez jest o.k.
A trzecia dzidzia planowana czy przypadek ;-) Bo ja podziwiam matki, ktore decydują sie na tak małą roznice wieku. Ja chyba bym nie dała rady :no:

reklama
witam:tak:
pogoda znów do dupy:rofl2::rofl2::rofl2:,nic mi sie nie chce łeb mam cięzki jak by mi kto przywalił..........masakra:happy::happy::happy::happy:
prania mam juz tyle ze mi z kosza wyłazi a tu ciagla pada ni nie mam jak wywiesic bo jedno juz od 3 dni na suszarce sie suszy:crazy::crazy::crazy:

Gosia- trzymam kciuki by ktos was przyjoł ja mysle ze to bedzie zapalenie spojówek poprostu no ale lekarz ci powie;-)
Kubala- w pracy ok ten weekend był nawet spokojny Angole chyba nie mieli kaski na balowanie wiec było ok ciekawe jak w natepny bedzie:-)
anka- gratuluje kolejnego bobo:-) ja tez podobnie jak kubala w tak szybkim czasie bym sie nie zdecydowała,bo nie mam siły na nic:no::no::no:

ide zrobic se kawke bo zaraz mi łeb odpadnie

Do góry