julia - "Co do dentysty to faktycznie, ale ja raczej teraz nie dam rady bo zaciążyłam
"
To przeciez nic nie stoi na przeszkodzie
tym bardziej powinno sie dbac w tym czasie o zębole
Ja tam w ciąży chodziłam i wszystko było o.k.
tricolor - piesiol super, na pewno zaakceptuje dzidzie
2 lata temu jak wprowadzilismy sie do nowego mieszkania to ja chorowałam na goldena. Awantury były o psa, bo ja chciałam na maxa a maż ciągle mówił, zeby sie wstrzymac, az bedzie dziecko. No i po jakims czasie zaszłam w ciąze, ur. sie Kuba i mi sie odechciało psa :-( ale tylko chwilowo
Całe zycie miałam pieski to jak tylko Kubek podrosnie to znowu kupie czworonoga - przyjaciela
A Wy juz sie staracie czy jeszcze nie? A powiedz jakie badania sie robi, przed planowaniem ciąży?
ale dziwna ta laska "cisowianka" przy tyg. blizniakach i 10 mc. trojaczkach ma tyle czasu? albo jakas wyrodna matka, albo ma nad wyraz spokojjjjjjjjjjne dzieci
U nas dzis był pan wymierzyc balkon, bo nowe płytki chcemy połozyc, takie zeby młody sie nie ślskał ;-) Troche tego wyszło bo ponad 8 m. I cały dzien z głowy, bo pewnie hałas bedzie przy tym malym remoncie. Chyba pojade na działke a Tomka z tym zostawie ;-)
pinka - Ty to masz full energii
Glowa cie boli a tu mieszkanko posprzatasz a tu poprasujesz. Ja dzis poszłam z młodym spac popołudniu. Teraz musze mykac jedzonkao mu na jutro przygotowac
gosia - pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz mała Ci taką niespodzianke zrobiła ;-)
Miłego wieczorku babki :-)