reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Oj tak, pogoda piękna, my dużo na dworze, teraz u nad dziadki,w weekend jedziemy do znajomych za Poznań,w niedzielę przybywa mój kolega że studiów. Za dwa tyg.w,weekend chyba drugie dziadki chcą przyjechać, chyba zacznę marudzić na nadmiar gości

No to u mnie kiszka i nawet nie myślę o pogodzie.. 12h spędzam w pracy :(

jutro wolne ale od samego rana biegam po lekarzach a na koniec jako zwieńczenie dnia zebranie u syna w szkole :D

dopiero środa będzie dniem relaksu.. już się doczekać nie mogę ;)

i pogoda sie popsuła, więc chyba i piknik musi zostać odłożony :-D bo tyle doczytałam, że marzy Wam się piknik na Cytadeli......:tak::-D:tak:

witam po dłuższej przerwie, myślę o Was częściej ale zawsze coś i tak czas umyka.... ale dziś nadrabiam zaległości i jestem.....:tak:

Marta przykro mi, że tak nieciekawie wyszło z pracą.... :no: trzymam kciuki za następną :tak:
Michasia witaj po dłuższej przerwie... :tak:
Yoanna witaj i zapraszam do pisania, czytania i wspólnych spacerków....:-)

Ostatnia edycja:
Hejka

Znalazłam pracę w enea póki co znów na infolini ale przychodzącej jest jakaś szansa bo to państwówka

My mielismy chrzciny na dąbrowskiego w restauracji omega super jedzonko i nie aż tak drogo my byliśmy zadowoleni

Witam cos sie tu spokojnie zrobilo.

Marta gratulacje fajnie ze tak szybko ci sie udalo a to etat czy tez zlecenie?

Nareszcie koniec pory deszczowej-oby tak dalej to kiedy spacer?

też się cieszę ;-) może chociaż tam trochę posiedzę he he ale powoli wracamy do normy i obijamy się jeśli chodzi o kase

reklama
Jarzębinko.. jak miło zobaczyć kogoś znajomego ;)

Ja dziś w pracy.. po raz pierwszy od 2 tygodni.. 2 tygodnie na L4 się byczyłam bo syniątko ospa dopadła :)
dziś pracujam od 9 do 21 a moje łobuzy u mojego chłopiny siedzą i z jego synkami wojują a ja wieczorkiem dołączam do mojej wesołej ferajny :) niedziela wolna ale właśnie.. ponoć pogoda ma być do d... dobrze że chociaż wczoraj wybyczyliśmy się na słoneczku..
jak tam dziewczynki weekendzik mija? :)

Do góry