reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Oj tak, pogoda piękna, my dużo na dworze, teraz u nad dziadki,w weekend jedziemy do znajomych za Poznań,w niedzielę przybywa mój kolega że studiów. Za dwa tyg.w,weekend chyba drugie dziadki chcą przyjechać, chyba zacznę marudzić na nadmiar gości
Michasia84
Fanka BB :)
No to u mnie kiszka i nawet nie myślę o pogodzie.. 12h spędzam w pracy
jutro wolne ale od samego rana biegam po lekarzach a na koniec jako zwieńczenie dnia zebranie u syna w szkole
dopiero środa będzie dniem relaksu.. już się doczekać nie mogę
jutro wolne ale od samego rana biegam po lekarzach a na koniec jako zwieńczenie dnia zebranie u syna w szkole
dopiero środa będzie dniem relaksu.. już się doczekać nie mogę
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i pogoda sie popsuła, więc chyba i piknik musi zostać odłożony bo tyle doczytałam, że marzy Wam się piknik na Cytadeli......
witam po dłuższej przerwie, myślę o Was częściej ale zawsze coś i tak czas umyka.... ale dziś nadrabiam zaległości i jestem.....
Marta przykro mi, że tak nieciekawie wyszło z pracą.... trzymam kciuki za następną
Michasia witaj po dłuższej przerwie...
Yoanna witaj i zapraszam do pisania, czytania i wspólnych spacerków....:-)
witam po dłuższej przerwie, myślę o Was częściej ale zawsze coś i tak czas umyka.... ale dziś nadrabiam zaległości i jestem.....
Marta przykro mi, że tak nieciekawie wyszło z pracą.... trzymam kciuki za następną
Michasia witaj po dłuższej przerwie...
Yoanna witaj i zapraszam do pisania, czytania i wspólnych spacerków....:-)
Ostatnia edycja:
Hejka
Znalazłam pracę w enea póki co znów na infolini ale przychodzącej jest jakaś szansa bo to państwówka
My mielismy chrzciny na dąbrowskiego w restauracji omega super jedzonko i nie aż tak drogo my byliśmy zadowoleni
Znalazłam pracę w enea póki co znów na infolini ale przychodzącej jest jakaś szansa bo to państwówka
My mielismy chrzciny na dąbrowskiego w restauracji omega super jedzonko i nie aż tak drogo my byliśmy zadowoleni
Vivienne
Marta to szybko się uporałaś z bezrobociem
Vivienne
Krklisz nie mów hop, ponoć niedziela z deszczem...
reklama
Michasia84
Fanka BB :)
Jarzębinko.. jak miło zobaczyć kogoś znajomego
Ja dziś w pracy.. po raz pierwszy od 2 tygodni.. 2 tygodnie na L4 się byczyłam bo syniątko ospa dopadła
dziś pracujam od 9 do 21 a moje łobuzy u mojego chłopiny siedzą i z jego synkami wojują a ja wieczorkiem dołączam do mojej wesołej ferajny niedziela wolna ale właśnie.. ponoć pogoda ma być do d... dobrze że chociaż wczoraj wybyczyliśmy się na słoneczku..
jak tam dziewczynki weekendzik mija?
Ja dziś w pracy.. po raz pierwszy od 2 tygodni.. 2 tygodnie na L4 się byczyłam bo syniątko ospa dopadła
dziś pracujam od 9 do 21 a moje łobuzy u mojego chłopiny siedzą i z jego synkami wojują a ja wieczorkiem dołączam do mojej wesołej ferajny niedziela wolna ale właśnie.. ponoć pogoda ma być do d... dobrze że chociaż wczoraj wybyczyliśmy się na słoneczku..
jak tam dziewczynki weekendzik mija?