reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
viva Zapraszam zapraszam ale gdzie?

Ja sie wczoraj skusilam na robienie ale za duzo roboty nie moglam zdazyc ze wszystkim.

Tak wyobrazcie sobie ze pojechalam do Kika Pani kelnerka wystawila mi kubeczki kawke itp a tu sie kazalo se nikt nie przyszedl wiec wyplam kawe i po godz sie zmylam ;(. Urzadzilam sobie z Oliwka dzien latania po sklepach kupialm jej wiosenne buty i wrocilam zupelnie padnieta.

Lena oby jak najszybciej bo zwolnili mnie w najmniej oczekiwanym momencie a to dlatego ze auto nam się zepsuło i mamy do zapłaty prawie 2 tyś za naprawe dziś mam doła i mega kryzys bo to ja zawsze wole odejśc

No tak rozumiem ale nie była to wymarzona praca więc glowa do góry ;).
Mój mąż ze synkiem pojechali sobie a mamusia się relaksuje ,kawka ciastka ,prasowania, i moja pasja skoki narciarskie a później domowe spa. Całe 5godzin tylko dla siebie ;))

Viv Domowe paczki nie kus mnie bo bedzie pikinik prz 10stopniach ;)

lena Szkoda ze nie dojechas bylybysmy 2 ;). Dzien wczesniej zagladalam na FB nie bylo zadnego tematu
spotkania ale zaproszenie widnialo ze spotkaja sie co tydzien ;).
Baw sie dobrze ;).

Marta Wspolczuje a jakos uzasadnili?
Nie bardzo rozumiem ja zawsze wole odejsc?

Ja dzis tez mialam relaks od rana w koncu wykorzystalm swoj prezent urodzinowy w spa ;).
Za to wczoraj dzien byl bardzo zroznicowany troche mily a troche nie ale to bardzo dluga historia....
Wlasnie farbuje spodnie ktore mi sie odbarwily przy spieraniu plamy ciekawe jak wyjda?

Kurcze Jula znow kaszle i zastanawim sie czy to wynik tego zapylenia nad PN czy cos ja bierze? Bo w sob i niedz kaszlala
na dworze a dzis w nocy ronwiez w domu (kaszel ja budzil bidula).

reklama
no umowa mi się skończyła i mi nie przedłużyli, z tym ze ja sama wole odejsc chodziło mi o to ze wolałabymm gdybym sama się zwolniła. Ale jutro ide zapisac sie po zasiłek dla bezrobotnych bo mi przysługuje zatrudniona byłam od 2009 roku i miałam ciągłośc a jak się zwolniłam z poprzedniej to zaraz przyszłam tu, więc ok

Do góry