reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kurcze Marta widziałam na fb opisy, nie sądziłam że to praca jest powodem :( współczuję, mam nadziekję- i trzymam kciuki abyś znalazła szybko nową! i lepszą!

krklisz

protestuje! Twoje suwaczki ewidentnie kłamią! nie wierze! to wprost niemożliwe!!!!!!

dziewczynki spotkajmy sie z dzieciaczkami w tym tygodniu !

reklama
Marta to dobrze że choć zasiłek masz, mi trochę brakło

My po obiedzie, Mani bardzo smakowała zupa, ja rzadko robię, muszę częściej,a jeszcze mielone będą na drugie danie

Dziś mega zimno na wichrowym, piknik by się nie udał ale już coraz bliżej wiosny ;)

Witajcie,
jestem mamą 5-cio tygodniowego (jutro Syn kończy 6 tygodni) Szymona i jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie dołączę :)
Od razu z pytaniami... a jak? Po pierwsze szukam sensownej przychodni - mieszkam na Wildzie, ale dojadę jak trzeba.
Po drugie rozglądam się za lokalem na chrzciny.
Będę rada jeśli mnie przyjmiecie do swego grona i podzielicie sie doświadczeniem :)

Moim zdaniem lepiej miec w swojej okolicy co do wildny nie znam opinii. Ja sama mam fajna lekarke na Piatkowie ale wkorza mnie ze co chwila jej nie ma w lutym urlop 2 tyg a teraz znow urlop1 m-c i tez mysle o zmianie bo potem tylko borykam sie co roz z nowa koncepcepcja leczenia.

My mielsmy chrzciny w ABC Kuchni na Obornickiej ladny lokal, jedzenie ok elegancko podane, ceny tez nie najgorsze wiec polecam (tylko trzeba zastrzec aby lokal byl zamkniety jak masz ok 20 osob to nie ma problemu zamykaja).

Mi też się wydaje że nie ma co cudować i brać w rejonie, odpukać moje dziecko na razie nie chorowalo, zobaczymy jak się nasza sprawdzi przy chorobie i ewentualnie zmienimy na druga, sąsiadka do niej z synkiem chodzi i chwali.

A co do chrzcin top nie wiem, bo my nie w Poznaniu robiliśmy

Dzień dobry :)
Ja się witam po bardzo długiej przerwie i tak sobie myślę czy ktoś jeszcze z moich czasów tu bywa :D wyjdzie w praniu..
z nudów w pracy pozwalam sobie tu zajrzeć i pewnie zagrzeje miejsce na nowo bo będzie mi szybciej czas mijał :)

reklama
Do góry