reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Powiedzcie mi, co to było za oknem przed chwilą? :szok: siedziałam z małą, oglądałyśmy bajki a tu czarno, wietrznie, sypało piachem czy co... zaniosłam małą do łóżka i widziałam że padało, ale nie słyszałam nic :sorry: była burza?

reklama
uuuu.. ja Ci nie powiem bo w galerii handlowej siedzę zamknięta.. ale mam nadzieję że jak będę wychodzić do domu o 21 to pogody jakiejś strasznej nie będzie bo ja mam tylko cienki golfik, na to bluzę i puchowy bezrękawnik :o

Viviene ja na początku chodziłam do studentów na Przybyszewskiego i byłam bardzo zadowolona :) teraz chodzę do Przychodni w Skórzewie i panie również mają super podejście do dzieci i wiedzą co robią :)

Viv w skorzewie na nfz bo też tam chodzę ,synek jest zapisany do pediatry w skorzewie . Czy się długo czeka ,to zależy jak trafisz . Ja ostatnio czekałam 3dni

O dzięki, a możesz podać namiar dokładny, jakaś stronkę może czy adres, nie mam pojęcia o tamtych okolicach prócz tego ze to drugi koniec miasta i dojazd musi być tragiczny :p

reklama
Dobry wieczór :-)

Dziękuję za miłe przyjęcie i sorty, że tak po 1 poście i pytaniach zniknęłam, ale mam kolkowego Synusia i trudno mi się czasowo zorganizować :-(

Pytałam o przychodnię nawet oddaloną bo zapisałam syna u siebie i wszystko fajnie, tylko kontrakt przychodnia ma podpisany taki, że na dzieci zdrowe lekarz ma godzinę dziennie (!!!), więc są pewne problemy z tym, żeby się dostać… Lekarze fajni, ale bez przesady… Na razie chodzimy prywatnie, ale tez nie chcę tak cały czas, bo jednak to są pieniądze.
Mysle więc o zmianie przychodni, ale jak już to zrobię to chcę mieć pewność, że dobrze wybrałam…
Krklisz, MartaSx, dzięki za podpowiedzi. Musimy jakoś wygospodarować sobie parę godzinek i pojeździć po restauracjach.
Miłego wieczoru :-)

Do góry