reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Powiedzcie mi, co to było za oknem przed chwilą? :szok: siedziałam z małą, oglądałyśmy bajki a tu czarno, wietrznie, sypało piachem czy co... zaniosłam małą do łóżka i widziałam że padało, ale nie słyszałam nic :sorry: była burza?

reklama
uuuu.. ja Ci nie powiem bo w galerii handlowej siedzę zamknięta.. ale mam nadzieję że jak będę wychodzić do domu o 21 to pogody jakiejś strasznej nie będzie bo ja mam tylko cienki golfik, na to bluzę i puchowy bezrękawnik :o

Viviene ja na początku chodziłam do studentów na Przybyszewskiego i byłam bardzo zadowolona :) teraz chodzę do Przychodni w Skórzewie i panie również mają super podejście do dzieci i wiedzą co robią :)

Viv w skorzewie na nfz bo też tam chodzę ,synek jest zapisany do pediatry w skorzewie . Czy się długo czeka ,to zależy jak trafisz . Ja ostatnio czekałam 3dni

O dzięki, a możesz podać namiar dokładny, jakaś stronkę może czy adres, nie mam pojęcia o tamtych okolicach prócz tego ze to drugi koniec miasta i dojazd musi być tragiczny :p

reklama
Dobry wieczór :-)

Dziękuję za miłe przyjęcie i sorty, że tak po 1 poście i pytaniach zniknęłam, ale mam kolkowego Synusia i trudno mi się czasowo zorganizować :-(

Pytałam o przychodnię nawet oddaloną bo zapisałam syna u siebie i wszystko fajnie, tylko kontrakt przychodnia ma podpisany taki, że na dzieci zdrowe lekarz ma godzinę dziennie (!!!), więc są pewne problemy z tym, żeby się dostać… Lekarze fajni, ale bez przesady… Na razie chodzimy prywatnie, ale tez nie chcę tak cały czas, bo jednak to są pieniądze.
Mysle więc o zmianie przychodni, ale jak już to zrobię to chcę mieć pewność, że dobrze wybrałam…
Krklisz, MartaSx, dzięki za podpowiedzi. Musimy jakoś wygospodarować sobie parę godzinek i pojeździć po restauracjach.
Miłego wieczoru :-)

Do góry