reklama
Czesc ja nie moge nic obiecywac bo dziewczyny ciagle chore, ale jak cos zorganizujecie to dajcie znac. Myslalam juz ze Oli jest ok kaszlu prawie nie miala poszla w czwartek do zlobka a w pt kaszel sie rozszalal, na szczescie J wyglada troche lepiej mam nadzieje ze tak juz pozostanie bo w czwartek jak pojechalam do lekarze to tak sie rozkaszlala ze dostala zastrzyk ;(.
Musze sie oficjalnie pochwalic ze Jula pozbyla sie smoczka , no i po lekarstwie od homeopaty przesypia noce, budzi sie ok6 ale spi ciagiem od 19.30-20.
Musze sie oficjalnie pochwalic ze Jula pozbyla sie smoczka , no i po lekarstwie od homeopaty przesypia noce, budzi sie ok6 ale spi ciagiem od 19.30-20.
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Hej, byliśmy wczoraj z mężem na randce w końcu po 15 miesiącach, ha ha
Zaliczyliśmy kino, seans w południe i lody i tyle przyjemności, ale mi dziwno bez małej było
Zaliczyliśmy kino, seans w południe i lody i tyle przyjemności, ale mi dziwno bez małej było
Ja też jakoś tak źle się Czuje jak wychodzimy bez małego . Randka no super. Co do tego spotkania to jest w sobote o 12 w cafe baby na strzeleckiej . Wstępnie składamy się po 20zł . Na kawę i jakieś słodkie . Dzieci się bawią a my rozmawiamy
Vivienne
W sobotę jedziemy odwiedzić Marysi kolege
Vivienne
Byliśmy dziś na termach, a wraz z nami chyba pół miasta
Vivienne
Ja termy lubię ale nie w ferie Niestety to jedyny czas póki co, kiedy i mój chłop ma wolne w czasie maltańskich happy hours. Do tej pory miałam pustki w tych godzinach, ale dziś masakra.
Miejsce się znalazło, nawet sporo ale to dlatego że z maluchem to jednak inne atrakcje, bo np. czekanie na ślizgawkę to ze 40 osób jak nie więcej w kolejce każdorazowo.
Miejsce się znalazło, nawet sporo ale to dlatego że z maluchem to jednak inne atrakcje, bo np. czekanie na ślizgawkę to ze 40 osób jak nie więcej w kolejce każdorazowo.
Rzeczywiscie dzis termy nie byly pewnie najlepszym pomyslem ale nie zawsze czlowiek pomysli za wczasu .
My dzis znow bylismy odwiedzic sluzbe zdrowia kratn juz lepsza za to uszy zapalne wiec kolejny antybiotyk ;(((((((
Nie wiem co z sobota jeszcze maja byc u nas rodzice meza, troche slabo zeby ich zostawiac ale pomysle jeszcze .
My dzis znow bylismy odwiedzic sluzbe zdrowia kratn juz lepsza za to uszy zapalne wiec kolejny antybiotyk ;(((((((
Nie wiem co z sobota jeszcze maja byc u nas rodzice meza, troche slabo zeby ich zostawiac ale pomysle jeszcze .
reklama
Vivienne
Wiadomo, było do przewidzenia ale na tygodniu z moim chłopem się nie pojedzie, my same nie mamy jak, a na weekendzie ceny
Krklisz kolejny tzn. że który, i na co? Poprzedni nie pomógł czy jak? Może pisałaś ale jeszcze nie ogarniam co u której się dzieje i kogo ma w domu
Krklisz kolejny tzn. że który, i na co? Poprzedni nie pomógł czy jak? Może pisałaś ale jeszcze nie ogarniam co u której się dzieje i kogo ma w domu