reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
U nas Julka pojechala z tata do lekarza wiec ksiadz zastal w domu Oliwie i mnie ( w tym roku jakos szykbo przyszedl ), w sumie bylo ok ale Oli jakos nie miala ochoty z nim gadac wiec szybko poszlo.

Zazrosze wyjsc na dwor pogoda fantastyczna a u nas szpital J dostala antybiotyk zaczela goraczkowac do 40 placze ciagle.........
z O tez pojachalam lekarka stwierdzila ze jak przez tydz nie przestala kaszlec a J jest zawalona to jej tez da antybiotyk, wiec znow mam tydzien z glowy ( ja tez zdrowa nie jestem wiec tym trudniej mi to okielznac).

A wy jak tam wynieracie sie na balik karnawalowy?

Hej. Krklisz w takim razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Was . U nas powoli wychodzimy na prostą ze zdrowiem . Na balik nie idziemy bo nie wiedziałam co z synkiem . A tak to weekend minął pod znakiem remontów ciąg dalszy

Moja córka zaczęła wstawać przed 7... Bo ale zajmuje się sama sobąto jakoś drzemie, choć to nie to samo.
Chyba ja właśnie tata uspił,a miała spać na spacerze, ech

Ah to dzisiaj spacerek rodzinny tak? My mieliśmy tatę do wczoraj a dziś na delegacji . Mieliśmy iść na spacer ale tak mi sie nie chce ,że synek musi zadowolić się ogrodem. Na wiosnę musimy mu kupić plac zabaw ogrodowy w sytuacjach takich jak dziś .

reklama
Do góry