reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
lena1825 Ja tak podpytuje bo moj M uszkodzil lustfro w zabudowie wiec bede szukac gdzie mozna kupic ;).
Zazdroszce moj m ma 2 lewe do takich rzeczy ale ja bede wytrwale dazyc do tego aby poniosl konsekwencje
na wlasnej skorze ;).
A czyli plany sa a wracasz do starej pracy?

Vivienne Nie zaluj tak bradzo u nas tez tak bylo ze zostalismy w Pn po studiach M dostal umowe na stale
wiec poszukiwiania mieszkania kredycik we CHF a mozna bylo poczekac.........
My w pt kolendujemy ;)

Twoje dziecko wola na nocnik normalnie jak to zrobilas? ;)

U nas narazie tez slabo juz myslalm ze puszcza pojechalam dzis do Mamisima a popoludniu zonk Oli cos zagoraczkowala ;(.

Tak cos mi sie obilo o uszy narzie nie znalezli przyczyny zgonu.
Ja w niedz bylam zaliczyc praktyki w hospicjium wiec powiem wam ze jak nam pani troche poopowiadala ludzkich historii
to szybko stwierdzialam ze ja nie mam problemow.

Krklisz nie żałuję że tu mieszkam, nawet że na najmie, ale szkoda mi ,że do wszystkich tak daleko :sorry2:
Co studiujesz?

Manuszka prawie od początku jest na wielorazowych pieluchach a od lipca zaprzyjaźniała się z nocnikiem, teraz się trochę focha jak ją sadzamy a nie chce, bo na siku zdąży pokazać i sika, ale kupkę donosi do nocnika ;-)

Hej. No my wczoraj mieliśmy kolędę .
Krklisz o jak tam w mamissima ? Chyba wracam do starej pracy tak na pare godzin w tygodniu bo mam dość siedzenia w domu . U nas mały chory dzisiaj mówi ,że go boli brzuszek i ma rozwolnienie ale już łagodniejsze .

E, nie jest tak niewygodnie, najgorzej to miejsce w samochodzie że zajmują, w sensie jak jeżdzimy na dłużej. Ale nastęþny wyjazd na wiosnę albo dopiero lato, to może już bez?:rolleyes2: Takie tam, marzenia :-p

My po kolędzie, Manuszka grzeczna była :-)

Hej dziewczyny .
Kalisz jak tam kolęda?
Vivienne no nasz mały padł 10minut przed przyjsciem ksiedza .
A miki nadal z biegunka mamy podawać lekarstwa bo nic procz biegunki nie wystepuje . Pozdrawiam

reklama
Do góry